Hakikaten emeği geçen herkese teşekkürler
Printable View
Hakikaten emeği geçen herkese teşekkürler
emeği geçen herkese çok teşekkürler allah razı olsun ;)
Bu çalışmada emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler.
abi çok iyi oldu ellerinize sağlık :D
1 saattir uğraşıyorum 3 kere farklı mail adresi ile üye oldum ama bi türlü kullanıcı adı veya şifreyi site kabul etmiyor ne yapmam gerek download edemedim bi dosyayı yardımcı olursanız sevinirim bir de foruma girebildiğime göre anasayfadan girememe nedeni nedir farklı bir kullanıcı adı falan mı gerekiyor download etmem için yardımınızı bekliyorum mesaja cevabı özel gönderirseniz sevinirim iyi bayramlar
Ellerinize sağlık, gerçekten çok güzel olmuş. Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler...
walla ben ibdirdim ama winrar hata weriyo ne yapabilirim acaba
cok tesekkurler
hemen indiriyorum
hemen deniyecem
emeği geçen herkese teşekürler
teşekkürler turksportal emegi geçen herkeze teşekkürler..
v 1.0 mi v 1.0 beta mı kurulu oldugunu nerden anlayabilirim
biraz saçma bi soru oldu ama...
slm yardım edecek kimse yokmu fm türkçe yamayı indirdim dosyayı rardan çıkardım ancak kurarken hata rapru veriyo napabilirim
supersiniz...
(//j) millet süpersiniz ellerinize sağlık çoooooook teşekkürederim(//j)
turksportal ve bunda emeği geçen herkeze teşekkürler ingilizcem gelişiyodu ama boşvar saolun
%100 olsa süper olcak ama buda güzel.Türkçe Oynamak Gibisi Yok.Teşekkürler
Yaa arkadaslar bi yuzden dolayı benim windows 98i kullanmam gerekio. O yuzaden bunu win98 e uyarlama ihtimalimiz war mı???
çok teşekkürler eline sağlık
Harikasınız, çok teşekkürler..!
teşekkürler....
oncelıkle emegı gecenlere sukranlarımı ve tesekkurlerımı ıletıyorum arkdaslar:) benım sorunum su kı ben dosyayı bıle ındıremedım daha:S lınkını bulamıorum bır turlu?
işte budur yaa yeminle oyunu 2 aydırlı bundan oynamıyorum sonunda başlıyorum
sitenizde galiba bir problem var bilemiyorum fm 2007 turkce demoyu indiremiyorum nasil yardimci olabilirsiniz
The only website which makes Turkish FM is Turksportal Interactive.
beyler adam gibi bir fm turkce koyunda bende indirem yaa
bu exe dosyasini nerde bulcam. turkceyi yukleyemedim
ve nihayet bugün oynayabildm kısa süreliğinede olsa türkçe oyunu bir kez daha teşekkür etmek istedim:)
%100 için size kolay gelsin.. Beta içinde herkese çok teşekkür.. %100 aşağı-yukarı ne zaman hazır olur?
sağol! sağol! sağol!
Biz teşekkür ederiz arkadaşlar, diğer versiyonlarda daha da düzenli daha çok çviri ile maksimum keyifle oynayacaksınız...
SIGames' i orjinale Türkçe dil desteği koymak konusunda ikna edersek belki %100 oynarsınız ancak şuanki teknik şartlarımızla %100 çıkarmamız pek mümkün görünmüyor.
Çevirimiz %99 civarında bir rakamda kalacak ancak bu yüzde oyunun hemen hemen tamamını Türkçe oynamanızı sağlayacak...