abi be nasil kariyer yolluyoz bu arada Iquinta yi al yeminle seni ucurur gel beni dinle nolur bak cevabini beklerim abicimn
Printable View
abi be nasil kariyer yolluyoz bu arada Iquinta yi al yeminle seni ucurur gel beni dinle nolur bak cevabini beklerim abicimn
Abi merakla bekliyoruz maçları..
Hala bekliyoruz...
hadi abicim nerde kaldi yatmadan okuyayimda rahat uyuyim
yiiiirum saldir gitsin yaaaaaaaaaw bu arda yasim 14 22 degil herkes bile
İlhan abi ekle şu maçları! aranıyorsun sen artık haa!..
Yani aranan adam oldun artık :D
Harbiden aranan adamsın be İlhan..:D
Arkadaşlar, geceleri nedense internette sorun çıkıyor ve giremiyorum ancak bugün yeniden maçlar ve transfer haberleri ile devam edeceğiz.
Merakla beklıyıoruz Ilhan Abı
Devami Gelsin İlhan Abİ
Premiership'te Haftanın Mücadelesi: Man Utd - Aston Villa
http://www.doubletopdartshop.co.uk/s...la_flights.jpg
Premiership'in 10. haftası gerçekten büyük bir mücadeleye sahne olacaktı. bir yanda yaptığı transferlerle kadro şekillendirme sorununu çözmeye çalışan ve menajerlikte henüz ikinci yılını geçiren İlhan Aydoğan, bir diğer yanda Man Utd kulübünde yakaldığı tarihi başarılarıyla "Sir" ünvanını alan Alex Ferguson. Ferguson ve Man Utd takımı bu maça favori giriyorlardı elbette, hatta sahalarında oynayacakları bu maçta 2 ve üzeri fark bekleniyordu onlardan.
Bu maçta Manchester United'ın kilit oyuncuları Cristiano Ronaldo, Rooney, Miroslav Klose ve Rio Ferdinand olacaktı.
Aston Villa'nın kilit isimleri ise Rolando Bianchi ve Luke Moore olacaktı.
Bakalım, Moore mu Rooney mi? Bianchi mi Klose mi? En önemlisi, çaylak Aydoğan mı? Usta Ferguson mu?
Abi Heyecanlandırma yaf :)
Bir de bişey sorucam
2 yerde puan durumu ssi koymuşsun 19 maç sonucu lider gözüküyorsun onu anlayamadım
Tabiki ÇAYLAK AYDOĞAN kazanacaktır basarılar abi
Favorisin İlhan Abi... Kazanacaüına inanıyorum...
İlhan Abi Favorisin ManU hezimeti yaşayacak.
Premiership 10. Hafta Mücadelesi
Man Utd:2-3:Aston Villa
http://www.resim-yukle.com/img01/13/5187280[1].jpg
İzleyenlerin nefesini kesen maçı kazanan taraf Aston Villa oldu.
Maça çok hızlı başlayan bordo mavililer, Moore ile ilk 10 dakikada 2 fırsattan faydalanamadı. İlk yarının ilerleyen dakikalarında Aston Villa'nın baskısı devam etti. Dakikalar 33'ü gösterdiğinde Felipe soldan topu getirdi, topu Bianchi'ye ortaladı. Ön direkte bekleyen Bianchi klas bir kafa vuruşuyla topu ağlara yolladı: 0-1.
Bu dakikadan sonra Aston Villa geri çekilir diyenler yanılıyordu. Golden hemen 3 dakika sonra Villans ekibinin atağı Manuel Ruz ile başladı. Ruz uzun topla Bianchi'yi aradı. Maçın kilit adamı Bianchi, Topu kafasıyla Moore'un koşu yoluna attı. Manchester defansının ofsayt taktiğini bozan Moore, kaleciden sıyrılıp boş kaleye topu gönderdi: 2-0.
İlk yarının sonlarına doğru United baskıyı artırarak gol aradı. Dakikalar 44'ü gösterdiğinde serbest vuruş sonucu gelişen karambolde Rooney farkı bire indiriyordu: 1-2.
İlk yarı böyle sona erdiğinde herkes United'ın maçı çevireceğini düşünüyordu.
İkinci yarıya tempolu başlayan taraf yine Villans'tı. Dakikalar 60'ı gösterdiğinde sahnede yine Bianchi vardı. İtalyan milli futbolcu. Jimenez'in pasında topa bekletmeden vurdu ve kalecinin solundan ağlara astı: 1-3.
Bu dakikadan sonra kapanan Villans, kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı. Dakikalar 81'i gösterdiğinde yine bir duran top organizasyonu sonucu Rossi topu ağlara gönderdi: 2-3.
Bu dakikadan sonra United'ın çabası golü bulmaya yetmeyince Aston Villa sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.
Maçın adamı attığı iki gol ve yaptığı asistle geceye damgasını vuran Bianchi oldu.
Tebrikler valla Manchester'ı Trafford'da yenmek büyük başarı.
Ben ne dedim ya.Alacak macı İlhan abii Diye
tebrikler Ilhan abi
Bende dedım tebrıkler Ilhan abı
Tebrik eden arkadaşların hepsini teşekkür ederek bir sonraki maça geçiyorum.
Premiership 11. Hafta
Aston Villa:2-0:Wigan Athlethic
http://www.resim-yukle.com/img01/13/389901[1].jpg
Aston Villa üstün oynadığı maçta zorlansa da kazanmayı bildi.
Maça hızlı başlayarak gol arayan taraf yine bordo mavililerdi. 12'de Bianchi topu direğe nişanlarken, 24 ve 33'te Sosa, 41'de de Felipe takımı adına eline geçirdikleri fırsatlardan yararlanamadılar.
İkinci yarıda yorulan Bianchi'yi oyundan alan Aydoğan, yerine Iversen'i oyuna aldı. Nitekim bu değişiklik işe yarıyordu. 61. dakikada Iversen'in ara pasında Sosa klas bir vuruşla topu ağlara yolluyordu: 1-0.
Bu dakikadan sonra ortada geçen maçta son noktayı 88'de Felipe'nin ortasını klas bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderen Iversen koyuyordu: 2-0
Maç böyle bitince Chelsea'nin puan kaybettiği haftada Villans liderliğe yükseldi.
Wigan kolay rakip ytaw Helal..
Tebrıkler Ilhan abi
Süpersin .:)
Bu ara bir puan durumunu görsek güzel olur.
9. hafta puan durumunu vermiştim. Şu an oyuna giremediğim için screen alamıyorum. Ama akşama veririm puan durumunu.
Gün içinde maçlar ve diğer haberlerle karşınızda olacağım arkadaşlar.
Aksama kadar kim beklicek yahu!:D
abi aksami kim bekliycek
Güzel sonuçlar almaya devam etmişsin İlhan abi.Hele ki manu galibiyeti çok iyi olmuş.Akşam koyacağın yeni maçları bekliyoruz:)
Premiership Kasım Ayının Oyuncusu Rolando Bianchi
http://www.resim-yukle.com/img01/13/...hi2[1].jpg
Kasım ayında özellikle Man Utd maçındaki performansı ile beğeni toplayan Bianchi, henüz 3. ayını geçirdiği Aston Villa takımına alışmış gözüküyor.
Senin şu Pivot beklediğimden iyi çıkmış.:)