Vahhhh vahhh,yok böyle bir şey...
Yusuf'un yararlı olup olmayacağı tartışılır ama Aydın'ı vermek,daha sonra 500 bin verip geri alma muhabbetini sadece kaliteli yönetimler yapabilir.Bu yüzden ayakta alkışlıyorum yönetimimizi ve büyük başkanımızı..!
Printable View
Vahhhh vahhh,yok böyle bir şey...
Yusuf'un yararlı olup olmayacağı tartışılır ama Aydın'ı vermek,daha sonra 500 bin verip geri alma muhabbetini sadece kaliteli yönetimler yapabilir.Bu yüzden ayakta alkışlıyorum yönetimimizi ve büyük başkanımızı..!
Yusuf Beşiktaş'ta ne kadar başarılı olur bilemiyorum fakat Ertuğrul Sağlam - Aydın ikilisi adından sıkça söz ettirebilir.
Aynen Aydın kiralanmış olsa çok iyi bir seçim olurdu.Çünkü Bursa'da Ertuğrul Hoca sürekli oynatır onu ve fit hale getirir.Sonra döner ve sezon başı direk girer kadroya.Ama nerede o zeka bu yönetimde...
Yusuf transferi çok yanlış bir transfer.Bu yaştan sonra anlamak güç.Ancak Aydın gibi gelecek vaadeden bir genci bonservisiyle vermek yanlışdan da öte ahmaklığın ta kendisidir.
Yusuf Delgado'nun sakatlığı ve geç dönecek olması dolayısıyla Mustafa Hoca tarafından istendi.Delgado iyileştikten sonrada ona alternatif olacaktır.Kadroda bulunmasının bir zararı yoktur.Sadece Aydın konusu üzücü.Bu aptallığı nasıl yapıyor bu yönetim akıl almıyor...
Yusuf'u oynatacağı yerde Aydın'ı oynatsaydı ve Aydın berbat oynasaydı ona razıydım ama, gelecek genç oyuncu cart curt atıp böyle fiillerde bulunmak...
BöyLe bir yönetime sahip oLduğum için gözyaşLarı içinde gururumdan zor duruyorum.
SağoL Avrupa nın en iyi yönetimi.
Bursaspor bir hayli karlı çıktı bence..
Bu işten kesinlikle Bursaspor kârlı çıkmıştır. Trabzonspor yönetimi sözleşmeli bir oyuncuyu kampına kadar çağırmış ama iş paraya gelince istenilen teklifi çok görmüştür. Bursaspor Yusuf'a karşılık Tuna özellikle Aydın transferini 33 yaşındaki bir adama karşılık aldıysa büyük iş başarmıştır. Görüşmeler şuan devam ediyormuş. Bursaspor Aydının maddesini kaldırmaya çalışıyormuş.
Transfer hayırlı olsun her iki taraf adına da.Yusuf Beşiktaş için faydalı olacaktır mutlaka ancak ben bu transferden Bursaspor'un kârlı çıktığını da belirtmek istiyorum.Aydın ve Tuna Bursaspor için nokta transferler oldular.
Çavuşoğlu: Bursaspor karlı çıktı
Bursaspor Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, Yeşil-beyazlı kulübün Yusuf Şimşek`in transferinden karlı çıktığını söyledi.
09-01-2009
Kaynak:İHA
Tecrübeli futbolcu Yusuf Şimşek`in transferiyle ilgili açıklamada bulunan Bursaspor Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, "Yusuf`u transfer etmek isteyen kulüplerin bedelini ödemeden almaya çalışması ve maçlar devam ederken teklifte bulunması hoş ve etik değil. Transfer bir evlilik gibidir. Beşiktaş camiası Yusuf`u renklerine katmıştır, hayırlı olsun" dedi.
`TRABZONSPOR YÖNETİMİNİN SÖZ SÖYLEMEYE HAKKI YOKTUR`
Trabzonspor`un bu süreci çok geciktirdiğini ifade eden Çavuşoğlu, "Belki de bu transferin olmasını arzu etmediler. Trabzonspor yönetiminin Bursaspor kulübüne ve başkanına herhangi bir söz söylemeye hakkı yoktur. Bu bir ticarettir. Bursaspor`da oynamak istemeyen futbolcu arkadaşımız Yusuf Şimşek`in de gitme arzusu olduktan sonra hangi takıma gideceği önemli değildir. Bursaspor, bu trasferden karlı çıkmıştır. Bir ticaret olmuştur. Sezon başında eksik ve hatalarımız olmuştur, bunu Yusuf`un transferiyle telafi ettik" diye konuştu.
Yusuf Şimşek Antalya`dan Beşiktaş ile 1,5 yıllığına sözleşme imzalamak için İstanbul`a hareket etti.
Olay
Yusuftan bu saatten sonra Bursaspor için ne köy olurdu ne kasaba.Aydın ve Tuna'yı da Yusuf'a karşı alarak çok iyi bir iş çıkardı bence Bursaspor yönetimi tebrikler.
iki tarafada hayırlı olsun.:)
Hadi bakalım Yusuf bu kadar adamın yüzünü kara çıkartmak da sana düşüyor.
Bence takım içinde iyi bir lider rol üstlenebilirse verim alırız.
Bazı maçlarda Tello zaten Delgadonun rolüne üstlenip Delgado forvet arkasında geziniyordu bunu engelleyecek bence artık Yusuf transferi.
Holosko - Bobo aynı anda oynayabilecek :) tek sevincim de bu.
bence yusuf-nobre-holosko üçlüsü ligin ikinci yarısında iyi işler yapacak.
sanırım gs maçında delgado'nun gördüğü kırmızı kart yüzünden denizli'nin delgado'ya olan inancı sarsılmış olacak ki devre arasında yusuf'u istedi.
Yusuf iyi oynar oynamaz.1 sene oynar 2.sene başlar eleştiriler.
Aydın 3 sene sonra 5milyona satılır , yine Bursaspor kazanır.
soylenecek fazla soz olmamakla beraber burada ceza almama neden olabılecek bırkac sozum var ama bana kalsın onlarda =) gercekten bu yonetım Büyük Beşiktaş'ın basına gelmıs en kotu seydır ve bundan kurtulmaktan baska bır care yoktur..
ben artık bu adamların down sendromlu falan olduklarını dusunmeye basladım .. futboldan zerre anlamayan bırı bıle sıze en fazla 1-2 yıl hızmet edebılecek bır oyuncuya karslık sızın butun gelecegınız olabılecek bır oyuncyu vermez bence
Yusuf iyi bir oyuncu, belki oynadığı süre içerisinde katkılarıda olacaktır. Ama Aydın'ı vermeleri kötü olmuş.
Aydın'ı 3 sene içinde bizden başka bir kulüp alamaz demi?
Beşiktaş Kulübü, Anadolu Ajansı'ndan gelen bilgiye göre, anlaşmaya vardığı Yusuf Şimşek ile resmen sözleşme imzaladı.
Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Kulübümüz milli futbolcu Yusuf Şimşek ve kulübü Bursaspor ile anlaşmaya varmıştır. Yusuf, kendisini 1.5 yıllığına siyah-beyazlı renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzalamıştır'' ifadesi kullanıldı.
Trabzonspor'un uzun süredir peşinden koşturduğu Yusuf'a dün sürpriz bir şekilde talip olan ve yaptığı görüşmelerin ardından bugün tecrübeli oyuncuyu İstanbul'a getiren Beşiktaş, devre arasındaki ilk transferini gerçekleştirdi.
Beşiktaş Kulübü, Yusuf Şimşek'in transferi için kendisi ve Bursaspor kulübüyle görüşmelere başladığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi.Siyah-beyazlı kulüpten İMKB'ye gönderilen yazıda, "Bursaspor Kulübü profesyonel oyuncularından Yusuf Şimşek'in transferi konusunda, kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.
Mustafa Denizli'nin de onayını alan Başkan Yıldırım Demirören bu transferi bitirdi. Siyah-beyazlılar, Yusuf'a karşılık iki genç oyuncuyu Bursaspor'a gönderecek.
Trabzonspor'la anlaşmak üzere olan Bursaspor'un deneyimli yıldızı Yusuf Şimşek'i son anda Beşiktaş kaptı. Siyah-beyazlı kulübe yakın kaynaklardan öğrendiğimiz ve duyurduğumuz bilgi ile Yusuf'un Beşiktaş'a transfer olduğunu açıkladık.
Yusuf Şimşek'in Beşiktaş'la 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Trabzonspor cephesinden ise Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu Sporx'e yaptığı açıklamada bu transfer için tüm girişimlerinin tamamen bittiğini söyledi.
sporx ve bjk.com.tr
http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=13971
İş resmiyet kazandı. Yarın da büyük olasılıkla Bursaspor'a verilecek 2 oyuncu ve para şartları açıklanır. İki takım içinde hayırlı olması dileğiyle.
tuna Bursaspor'a yarayacak ömer'in yanına harika olur..
Yusuf: 'Doğuştan Beşiktaşlıyım'
:D:D
iste linki
http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonD...asliyim&ver=79
Ne diim artik :) Imza atmadan transferlere inanmiyalim
yusuf dıyokı 'bunu ımza atarken söylicektim ama;Biz soradan değil doğuştan beşiktaşlıyız.'akşam ızlerken ıyı guldum valla :D
Eğer birgün beni Fenerbahçe transfer ederse bende doğuştan Fenerliyim diyeceğim. ;)
Alternatif diye aldığımız adama bak yahu 34 yaşında. Umarım sorun çıkarır yedek kaldığı süre içerisinde. :p
Bari Aydın'ı 500 bin TL ye geri alacaktık Tuna +500 bin TL verseydik Bursa'ya daha mantıklı olmaz mıydı ?
O zaman sene sonunda 500bin TL verip alalım geri Aydın'ımızı.Belki o şekilde affederiz yönetimi.
Aydın'da 2010'dan önce olmamak şartıyla 500bin YTL'ye geri alınır diyor. Yani en erken önümüzdeki sezon devre arasına.
Yusuf benim en çok beğendiğim ve izlemekten keyif aldığım bir oyuncu.Keşke daha düzgün bir özel hayatı olsaydı da Fenerbahçe'den hiç ayrılmasaydı:p
Bence güzel transfer yaptı Beşiktaş.En azından Delgado'nun vurdumduymaz durumundan kurtulmuş olacaklar.
önce iyi bir yönetim gelsin de