İtalya güzel lig. Takımın başında kulübe göre iyi işler çıkartmışsın. Ama sıkılma konusunda William'a katılıyorum. Aslında olması gerektiği gibi bir sezon geçirtiyorsun. (Transfer bütçeni saymazsak :)) Bence bu gidişatını bir başarı olarak görmelisin.
İngiltere ligine gelirsek. Workpermit başta olmak üzere çok gıcık eden bir lig fakat benimde en çok zevk aldığım lig aynı zamanda. Özellikle çok köklü bir geçmişi olan (1800'ler) 60-70 yıl öncesindeki başarılarıyla tekrardan buluşturmak ayrı bir zevk vriyor.
Kişisel olarak ben senin bu aldığın sonuçlardan fazlasını alsam soğurdum olaydan. Realistik olmayan şeyler artık zevk vermiyor bana. O yüzden oynadığım FM serilerinde oyun çapında bilindik, hele de fazla abartılmış kişileri, mümkün olduğunca almamaya çalışıyorum. Tabi arada mecur kalıyoruz ama neyse :) Tabi bu benim kişisel tercihim. Ama inan daha zevkli oluyor. Adım adım ilerlediğinde hem daha sağlam bir temeli oluyor takımın hem de senin o takıma bağlılığın daha çok artıyor. Bkz. Wolves ve ben :)
Umarım kariyerindeki başarını devam ettirir ve uzun soluklu bir kariyer sürdürürsün. Başarılar.