Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 102 arası toplam 102 sonuç

Konu: İtalya'dan Kırmızı Gerdan'lara - EPL için - Sezon 5

İtalya güzel lig. Takımın başında kulübe göre iyi işler çıkartmışsın. Ama sıkılma konusunda William'a katılıyorum. Aslında olması gerektiği gibi bir sezon geçirtiyorsun. (Transfer bütçeni saymazsak ) Bence bu gidişatını bir başarı olarak görmelisin.

İngiltere ligine gelirsek. Workpermit başta olmak üzere çok gıcık eden bir lig fakat benimde en çok zevk aldığım lig aynı zamanda. Özellikle çok köklü bir geçmişi olan (1800'ler) 60-70 yıl öncesindeki başarılarıyla tekrardan buluşturmak ayrı bir zevk vriyor.

Kişisel olarak ben senin bu aldığın sonuçlardan fazlasını alsam soğurdum olaydan. Realistik olmayan şeyler artık zevk vermiyor bana. O yüzden oynadığım FM serilerinde oyun çapında bilindik, hele de fazla abartılmış kişileri, mümkün olduğunca almamaya çalışıyorum. Tabi arada mecur kalıyoruz ama neyse Tabi bu benim kişisel tercihim. Ama inan daha zevkli oluyor. Adım adım ilerlediğinde hem daha sağlam bir temeli oluyor takımın hem de senin o takıma bağlılığın daha çok artıyor. Bkz. Wolves ve ben

Umarım kariyerindeki başarını devam ettirir ve uzun soluklu bir kariyer sürdürürsün. Başarılar.

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    İtalya'da baya iyi işler yapmışsın ama son haftalarda düşüşe geçmişsin. Düşüşe geçmen senin hevesini kırmış anlaşılan takımdan sıkılmışsın Bristol City'de başarılar dilerim
    Düşüşe geçmek değilde, 3. Senemde UEFA hedeflemiştim.Olmadı. Başarı Dileklerin İçin Teşekkürler.
    Quote Originally Posted by orhuneses View Post
    EPL kapıları açılmış
    Sadece Öle Gözüküyor. (=

Quote Originally Posted by Steven Berguson View Post
    İtalya güzel lig. Takımın başında kulübe göre iyi işler çıkartmışsın. Ama sıkılma konusunda William'a katılıyorum. Aslında olması gerektiği gibi bir sezon geçirtiyorsun. (Transfer bütçeni saymazsak ) Bence bu gidişatını bir başarı olarak görmelisin.

İngiltere ligine gelirsek. Workpermit başta olmak üzere çok gıcık eden bir lig fakat benimde en çok zevk aldığım lig aynı zamanda. Özellikle çok köklü bir geçmişi olan (1800'ler) 60-70 yıl öncesindeki başarılarıyla tekrardan buluşturmak ayrı bir zevk vriyor.

Kişisel olarak ben senin bu aldığın sonuçlardan fazlasını alsam soğurdum olaydan. Realistik olmayan şeyler artık zevk vermiyor bana. O yüzden oynadığım FM serilerinde oyun çapında bilindik, hele de fazla abartılmış kişileri, mümkün olduğunca almamaya çalışıyorum. Tabi arada mecur kalıyoruz ama neyse Tabi bu benim kişisel tercihim. Ama inan daha zevkli oluyor. Adım adım ilerlediğinde hem daha sağlam bir temeli oluyor takımın hem de senin o takıma bağlılığın daha çok artıyor. Bkz. Wolves ve ben

Umarım kariyerindeki başarını devam ettirir ve uzun soluklu bir kariyer sürdürürsün. Başarılar.

Güzel Yorumun İçin Teşekkür Ederim.

Transferler

Zaza ve Tahirovic hariç gençlere yöneldik. ManU'ya sattığımız 16 yaşındaki Saunders'i bırakmak istemiyordum ama ManU cok ısrarlıydı.

Ljubijankic ve Traoré olmak üzere 6 as oyuncumuzun sakatlığı bizi fena bi şekilde etkilesede FA CUP da yolumuza devam etmek sevindirici.

1 Hafta erteledim teklifi. Görüşlerinizi bekliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sakın haa!
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Sakın haa!

Lazio'nun ezeli rakibi diye istemiyosun dimi Açıkçası gitmeyi düşünmedim. ManU da peşimde. Şimdiden söylüyorum. Chelsea,Tottenham,Fiorentina,Udinese,Atl.Madrid,De portivo ve GALATASARAY teklif yapmadığı sürece takımdan ayrılmayı düşünmüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by namocuq View Post
    Lazio'nun ezeli rakibi diye istemiyosun dimi Açıkçası gitmeyi düşünmedim. ManU da peşimde. Şimdiden söylüyorum. Chelsea,Tottenham,Fiorentina,Udinese,Atl.Madrid,De portivo ve GALATASARAY teklif yapmadığı sürece takımdan ayrılmayı düşünmüyorum.
    E yani Avanti Lazio!
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bence de ayrılma. 1-2 sene sonra gidersin.
    TariboWest

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Bence de ayrılma. 1-2 sene sonra gidersin.

Yok ümit gitmiyorum zaten. ManU'da cok cazip bi teklif yaptı ama Bristol'de daha yapacaklarım var.

BU SEZONKİ HEDEFLERİM

- Takımı Gençleştirmek
    - EPL'de ilk 10'u zorlamak
    - FA CUP ve League CUP'da cıkabildiğimiz kadar çıkmak
    - Büyük takımlara evimizde puan vermemek.

Hazırlık Kampı

Çok iyi geçen hazırlık kampında 2 AS oyuncumuzun uzun süreli sakatlanması canımızı sıktı. Jhon - Baptiste nin 1 ay Skuse'nin 3 ay sakatlanması talihsizlik olarak benimsendi.

ManU ve Hoffenhaim'e yenilsekte diğer maçlardan puanlar almak sevindirici oldu.

Transfer sezonunda istediğimizi aldık. Genç Rasmussen ile yollar ayrılsada yine alt yapımızı güçlendirdik. Mavi kutudaki kalecimiz. Kırmızılar kadromuza kattığımız gençler. Siyah olan geçen sene kiralık oynayan Suso'nun yerini doldurmak için alınmıştır.Yeşil olan sakatlanan Skuse'nin yerine alınmıştır. Diğerleri ise gerekli yerlere yapılan transferlerdir.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Sezon çok iyi geçmiş
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri