Estagfurullah, takım birbirine iyi alıştı ve sistem oturdu. Takım uyumu her şeydir :)
Printable View
Para olunca şike de oluyor normal :D
23.HAFTA
Spoiler: Maç Sonucu
Spoiler: Maç Verileri
24.HAFTA
Spoiler: Lig Tablosu
25.HAFTA
Spoiler: Maç Yorumu
26.HAFTA
Şimdi Bayern Münihle 2.Maçı yaparız. Canlı Anlatım olacak
BİRİNCİ ÖN ELEME TURU 2.AYAK
İLK 11
Konuşmamızı da yaptık ve başladık hadi hayırlısı.
Başarılar hocam,takip ettim ama yorum atmak bu Bayram sabahına nasipmiş :) Bayramın kutlu olsun :)
Arkadaşlar kusura bakmayın GİF şeklinde yaptım ama kaliteli olsun diye boyutları artmış şimdi yükleyemiyorum hiç bir siteye. Acemiliğime verin :D Ben yine de RAR arşivi ile atıcam size merak eden bakabilir özür dilerim tekrardan.
Teşekkür ederim,Kupa geliyor inşallah :)
Çeyrek final kurasında şanşlı olursun inşşallah.Bayramın kutlu olsun :D
İronik olan ise arkadaşımız ilk kariyerine ağır acemiyim diye başlamıştı. :D
Bütün kupalara da adayız gerçi :D
İnşallah CSKA Arsenali eledi Bi de Marsilya var en güçsüz olarak. CSKA gelse çok iyi olur :D
asdFASD:Fasdf:D Fm yi 2006 serisinden beri oynarım kendime göre de iyiydim ama 13ün maç motoru biraz garip gelmişti. Alıştım ona da sorunum yok şu an :D Bi yandan da Blackburn ile oynuyorum
Bakmak isteyenler için Bayern Münih maçının golleri ve önemli pozisyonları. 80 MB bi boyutu var. İsterseniz inceleyin ben koymuş olayım :)
http://s3.dosya.tc/server9/ZKHAeu/Ba...apoli.rar.html
Kupa geliyor kupaa ! :D
27.HAFTA
ÇEYREK FİNAL KURA ÇEKİMİ
RAKİP BENFİCA
Benfica çok iyi gelmiş gerçekten :)
Benfica iyidir iyi :D ezer geçeriz :D
Şanşlı olursun dedim oldun.Benfica çok iyi gerçekten.
Okunuyo kanki merak etme.
28.HAFTA
29.HAFTA
30.HAFTA
BENFİCA MAÇI ŞİMDİ CANLI ANLATIMLA KARŞINIZDA
İLK ONBİRLER
Dakika 6 - Taçtan cezasahasına dogru bir top Lisandro Lopez (Ben) vuruyor ve top ağlarımızda 1-0 geriye düştük.
DDk 17- Higuainin indirdiği pasa Hamsik gelişine vuruyor ve Direkten Döndü !!! Şanssız bir an.
Çevircen kanki hade.:D
Dk 34 Bernard sol kanattan topu sürüp Hamsikin önüne bıraktı. Hamsik Lamelaya bir ara pas. Lamela Higuaine aşırdı ve goooool Maçta durum 1-1 oluyor.
İLK YARI SONUCU 1-1. HÜCUM OYUNUNA DÖNDÜKTEN SONRA OYUNA AGIRLIGIMIZI KOYMAYA BASLADIK. SON 25 DK SÜREKLİ BASTIRAN TARAF BİZDİK.
Dk 51- Lopezin pasında Higuain topu aldı içeri dogru ilerledi bir şuuuut !! Ve top yine direkten dönüyor çok şanssısız.
Dk 78 - Cortez Sol Kanattan Aldı geliyor. Arka direkte Perreria boş. Ona doğru bir orta ve gol oldu Napoli 2-1 geride.
Benficaya deplasmanda boyun egmek zorunda kalıyoruz maç 2-1 Benfica galibiyetiyle sonuçlanıyor.
31.HAFTA