DDk 17- Higuainin indirdiği pasa Hamsik gelişine vuruyor ve Direkten Döndü !!! Şanssız bir an.
DDk 17- Higuainin indirdiği pasa Hamsik gelişine vuruyor ve Direkten Döndü !!! Şanssız bir an.
Çevircen kanki hade.![]()
Dk 34 Bernard sol kanattan topu sürüp Hamsikin önüne bıraktı. Hamsik Lamelaya bir ara pas. Lamela Higuaine aşırdı ve goooool Maçta durum 1-1 oluyor.
İLK YARI SONUCU 1-1. HÜCUM OYUNUNA DÖNDÜKTEN SONRA OYUNA AGIRLIGIMIZI KOYMAYA BASLADIK. SON 25 DK SÜREKLİ BASTIRAN TARAF BİZDİK.
Dk 51- Lopezin pasında Higuain topu aldı içeri dogru ilerledi bir şuuuut !! Ve top yine direkten dönüyor çok şanssısız.
Dk 78 - Cortez Sol Kanattan Aldı geliyor. Arka direkte Perreria boş. Ona doğru bir orta ve gol oldu Napoli 2-1 geride.
Benficaya deplasmanda boyun egmek zorunda kalıyoruz maç 2-1 Benfica galibiyetiyle sonuçlanıyor.
31.HAFTA
Spoiler: Maç Sonucu
Spoiler: Maç Verileri
Spoiler: Maç Yorumu
ÇEYREK FİNAL 2.MAÇ
İLK ONBİRLER
Benfica maçı çok keyifli olmuşa benziyorTuru geçen taraf biz oluruz ama
![]()
Dk 39 korner kazanıyoruz. Hamsik geldi ön direğe bir orta Zouma kafayı vuruyor ve Goooool !!!! Napoli 1-0 önde. 1 gol daha tur getirir !!
Sakin bir ilk yarı geçiriyoruz. 1-0lık üstünlüğümüz var ama ceza sahalarına giremiyoruz çok iyi savunuyolar. Eger maçı böyle bitirebilirsek Turu geçmiş oluruz ama 1 tane daha atmaya çalışıcam garanti olsun.
2. Yarıya Çok hızlı başlıyoruz. Dk 55 Andre Ayew Topu sürdü ve sag kanatta bekleyen Lamelaya attı. Lamela rakibini geçti içeri çevirdi ve hakem penaltı veriyor. Ayew penaltıyı kullanıyor ve Goooooooool. Napoli durumu 2-0 yapıyor.
Dk 58 - Yine bir taç organizasyonu ve uzaklaştırılamayan top kalemizde malesefDurum 2-1
MAÇ UZATMALARA GİDİYOR. 2.YARIDA BULDUGUMUZ POZİSYONLARI TELEF ETTİK YOKSA BAYAGI GOL ATMIŞTIK.
Dk 96 - Andre Ayewin her zamanki deparları. İçeri doğru girdi vurdu ve Gooooooooll. İnanılmaz bir gol ve Napoli durumu 3-1 yapıyor.
Görüntüler güzelde çok donuyor hocam ya![]()
Dk 111- Lamela frikiği kullanıyor. Higuain yükseldi vurdu ve gooooool Napoli tur geçiyor. 4-1 oldu Artık benficanın şansı çok az !!!
Dk 114 - Hamsik Lopeze doğru aşırıyor topu aşağıda fernando var. Ona pas verdi. Fernando baktı Higuaine bir ara pası !! Higuain bomboş vuruyor ve Goooool 5-1 oldu. Uzatmalarda perişan oluyor Benfica. Sanki sahada yoklar !!
Of of 5 olmuş maşallah![]()
MAÇ SONUCU
NAPOLİ 5-1 BENFİCA
Bir de bana sor ter attım çok feci
Görüntüler biraz kalitesiz ama ben açtıgımda donmuyor. Donsa da yapacak bişeyim yok kardeşimSize ikendi izlediğim kalitede upload edebilirim ama inan dosya boyutu 40 MB gibi bi düzeye ulaşıyor. Bunu da upload etmek çok zor bu yüzden idare edelim böyle
Çıktık çok şükür üst tura![]()
YARI FİNAL KURALARI
Yarın büyük bi güncelleme yapıcam. Sezonu bitirdim sayılır çok az maç kaldı.
Helal adamımSteam'e gelde boyunun ölçüsünü alayım bi
![]()
PSG zor ama 5 olması harika![]()
Sunumun harika.Kendi kariyerlerimde bunu örnek alacağım![]()