[YOUTUBE="q5wuTs2ocqU"]TOLGA[/YOUTUBE]
Tolga'nin tek elestirecegim yani kaleci vuruslari olur, gerisi Besiktasin kalesini laiki ile korur.
Printable View
[YOUTUBE="q5wuTs2ocqU"]TOLGA[/YOUTUBE]
Tolga'nin tek elestirecegim yani kaleci vuruslari olur, gerisi Besiktasin kalesini laiki ile korur.
tolga olacak insallah :)
veliyi vermek bencede yanlıs olur ortasahada kndini hırpalayan baska oyuncumuz yok.
holosko + para verelim tolga icin :D
Sakarya’da düzenlenen Türkiye U19 Şampiyonası’nda şampiyon olan Yıldızgücü’nün dikkat çeken 1995 doğumlu kalecisi Kaan Kavurkacı, Beşiktaş’ın alt yapısına transfer oldu. Manisa’da ve Sakarya’da Beşiktaş tarafından takip edilen kırmızı-siyahlı ekibin 18 yaşındaki kalecisi, Beşiktaş alt yapısında çalışmalara başlayacak.
Fikret Orman başkanlığındaki futbol ekibi eğer böyle devam ederse Türkiye'ye farklı bir anlayışı kazandıracaklar. Ne diyelim tanımıyoruz ama scout ekibine güven tam. Hayırlı olsun.
Sezer hayırlı olsun Beşiktaş'a yedek olarak iyi olabilir ama gerek yoktu bence 1.5 Mn € vermeye.
Acilen bir yalanlama bekliyorum.
Bence AMC mevkisine iyi bir alternatif oldu .
Transfer (Cenk)
Transfer-Sivok (Toraman)-Franco(Ersan)-İsmail(Gökhan)
Oğuzhan ( Necip ) - Fernandes ( Veli )
GökhanT(Holosko) - Sezer( Muhammed ) - Olcay ( Dentinho )
Mustafa Pektemek ( Almeida )
Alternatifli sağlam bir kadromuz oluşuyor.Fernandesi öne alıp Necip'i de koyabiliriz Sezer-Necip formlarına göre.
Muhammed'i sayıyormusunuz hala? :) Ben umudumu kestim açıkçası. Bari satalım da çocuk iki üç maç yüzü görsün başka takımda.
sezer cok iyi oldu bizim icin ofansif anlamda alternatif olur gecen sene yedek yoktu takımda bu sene alternatif bir kadro kuruyorlar.
simdi bir tolga kaldı bir defansif ortasaha ve sag bek..
Tolga gelmiyor sanırım dünün haberi ;
http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/...den-vazgeciyor
Birçok kaynakta var ancak şuan sadece Sabah'ta bulabildim.
Tolga gelmezse Sinan'ı almalıyız başka elle tutulur Türk kaleci yok.
Bence muhammed gibi bir yetenek yillar önce barcada neden kalmadim diyordur.bizim sorunumuz bu bir kac yetenekli oyuncu cikiyor elin avrupalisi 16-17 yasinda sans vermeye basliyor biz napiyoruz paf takimda 20 yasina kadar bekletiyoruz sonra oynatirsak oynatiyoruz.sen bu oyunculari 16-17 yasinda a takimina adapte olmasi icin sans vermezsen bu cocuk kac yasinda kendini gelistirecek..!?
Tolga icin 2'yi yeterli bulan, Sezere 1.5 verebiliyor. Enteresan
Tolga gelmek istemiyorsa trabzonspor yönetimi inat yapıyor zaten 2 tane en iyi türk kaleci sizde birini satın yani olmaz mı.O adamlardan hiç biri yedek klübesini hak etmiyor, yedek klübesinden 2 siden birini görsem yazık derim.
Degeri ile satilsin isteniyor, inadin ayri sebebide Sadri Senerin biraktigi ekonomik durum. UEFA kriterlerine yerine getirmek icin 1 ayda bi ton para odendi
Şahsen ben olsam Tolga'ya en az 3-4 isterdim,malum 30 yaşında kaleci minimum 5 sene üst düzey oynar hatta kendine iyi bakarsa 40 ı bile zorlar,geçer.
Beşiktaş, Ömer Şişmanoğlu transferi için Medical Park Antalyaspor Kulubü ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle:
“Futbolcu Ömer Şişmanoğlu’nun transferi için kulubü ile görüşmelere başlanmıştır.”
not: Ömer 30 maçta 14 gol atmış sonradan giren bir oyuncu için gayet iyi bir rakam.
son dakika:
"Futbolcumuz Sezer Öztürk’ün Beşiktaş JK’ye transferine dair bazı medya kaynaklarında bir takım haberler yer almaktadır.
Konuyla ilgili olarak Beşiktaş JK ile bir görüşme gerçekleşmiş olmakla beraber, herhangi bir anlaşmaya varılmadığını yatırımcılarımızın bilgisine sunarız."
Fenerbahçe Futbol A.Ş.
ben demiştim yalandır diye...
Adebayor ile prensipte anlaşıldığı , Hugo'nun durumunun beklendiği söyleniyor.
tolganın handling -2 falan olmalı bence :)
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...debayor-yorumu Adebayordan ümidi kestim açıkcası . Almeida kaldığına göre forvete gerek yok. Defansif Ortasaha Kaleci ve sağ bek'e yoğunlaşmalıyız.
Hayırlı olsun diyelim artık :)
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=294748
Futbolcu Ömer Şişmanoğlu'nun transferi için Antalya Spor Kulubü ile 1.650.000 avro Fesih tazminatı ödenmesi konusunda anlaşmaya varılmıştır.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=294752
Ömer tamam da Sezer'e gerek yoktu bana göre.
Bence kesinlikle gerek vardı, geçen sene yedek klübesinin hali neydi öyle yahu neyse bari alternatif oyuncu oldu kimbilir belkide performansı ile 11'in vazgeçilmesi olur ben Sezerin futbolunu beğeniyorum.
Yedek olduğu için Fenerbahçe'de sorun çıkaran Sezer Öztürk ki kendi çapında haklı, yine yedek kalacağı Beşiktaş'a geliyor. Beşiktaş'ın istemesi kadar Sezer'in istemesi de ilginç.
BASKETBOLDA TRANSFER:| ERBİL CAN MAXİM - BERKAY ÜÇLÜSÜ BEŞİKTAŞ''TA
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Fenerbahçe Ülker’den üç genç oyuncuyu kadrosuna kattı.
Erbil Eroğlu, Can Maxim Mutaf ve Berkay Candan önümüzdeki sezon Beşiktaş forması giyecek.
Futbolda Sezer Öztürk’ün Beşiktaş’a transferiyle birlikte ödenen 1.5 milyon euro’nun içinde bu üç ismin transfer ücreti de var. Oyuncuların bonservis durumları görüşülüyor. Genç oyuncular için hayırlı olsun.
Kaynak: basketgundemi.blogspot.com
-----------------------------------------------------------------------------------------
Böyle bir haber var. Doğruysa maliyet için bir şey söyleyemem; fakat transferin gerekliliği tartışılır. Açıkçası ben istemezdim Sezer'i almamızı. Oraya değil de, defansif bölgeye bir adam şart, öncelikle onu halletmek lazım artık.
Ömer Şişmanoğlu transferini de olumlu karşılıyorum. Almeida giderse, iyi bir yabancı forvet ve Pektemekle birlikte gol sorununa çare bulabiliriz. Ömer, Beşiktaş'ın nöbetçi golcüsü olacak gibi bir his var içimde. Hayırlı olsun. :)