Sezer Öztürk transferi bitmedi. Fenerbahçe 3 Milyon Euro istiyor, Beşiktaş 1.5 Milyon Euro veriyor.
Printable View
Sezer Öztürk transferi bitmedi. Fenerbahçe 3 Milyon Euro istiyor, Beşiktaş 1.5 Milyon Euro veriyor.
Sezer Öztürk'e verilecek 3 milyon euroya acırım. Haber doğrudur inşallah da, bizimkiler rakamı çok bulup vazgeçerler bu transferden.
Bu arada, 3 milyon euro haberinin kaynağı nedir?
O adama 3 milyon Euro verirsek yemin ediyorum bu yönetime ne forma parası kazandırırım ne bişey yaparım kendi adıma. BJK sakızı olsa yine almam.
Madem herkes rahatsiz oldu başligi degistirelim.
Ntvspor:
Beşiktaş transferde hız kesmiyor. 5 futbolcuyla sözleşme imzalayan Siyah-Beyazlılar, Gaziantepspor'dan Serdar Kurtuluş ve Sivasspor'dan ayrılan Enaramo ile imza aşamasına geldi.
Ronaldinho'dan Sezer'e,Adebayor'dan Eneramo'ya.Eneramo felan büyük takım topçusu değil.Hele birde Almeida satılıp Eneramo gelicekse Beşiktaş taraftarı ne yapsa yeridir.
Serdar Kurtuluş ise yerinde hamle.
1.5a neyse demistim ama Sezere 3 verilirse Tolgaya en az 5 istenir :D
Sezer alınabilir ama 3 değil, 1.5 milyona. O adama 3 fazla. Ayrıca Adebayor'un bize geleceğini hiç sanmıyorum. Adebayor isminin basında devamlı yer alması yönetim kaynaklı olabilir. Almeida satılır, Adebayor transfer edilmez ve Eneramo transfer edilirse o iş öyle olmaz. Forvet transferi bize en gerekli transferlerden biri. Eneramo'yu alacağına Niang'ı bir yıl daha tutabilirdin veya en kötü Elmander'i Galatasaray'dan al. Doğrusu geçen sezon yapılan transferler kötüydü. Bu transfer sezonunda şimdiye kadar alınan oyunculardan gelecek için ümitli olabiliriz. Ama alınan oyuncuların hiç biride direk oynayacak oyuncular değil. Serdar Kurtuluş'u sağ bek için alıyorsan o zaman Hilbert'i gözden çıkartmayacaksın. Serdar Kurtuluş bir sağ bek transferi için heyecan vermiyor. Yerli olması hiç bir şeyi değiştirmez. Sezon öncesi belirlenen bütçeye göre 3,4 en az 2,3 tane direk takıma etki yapacak oyuncu alınabilirdi ama daha Tolga'yı bile kaleye alamadık. Eğer isimler böyle olacaksa geçen sezon ki kadro korunsa bundan daha iyi. Mc Gregor'un, Hilbert'in, Almeida'nın gitmesine hiç gerek yoktu böyle olacak ise.
Senin gözden çıkarttığın oyuncuların yerine alacağın oyuncular daha iyi değilse yüz kere denesen olmaz. Sonunda döküntü olarak elinde patlar.
Edit: Tolga transfer edilmiş. İşte böyle direk oynayacak oyuncu transferi lazım birazda. İnşallah darısı ön libero ve forvet transferine.
NTV Spor
SON DAKİKA... TOLGA BEŞİKTAŞ'TA | Beşiktaş, Trabzonspor'dan Tolga Zengin'i renklerine bağladı. www.ntvspor.net
2.75 m € muş eğer öyleyse Trabzon net ucuza satmış
Çok ucuza alınmış,hayırlı olsun.
3e şaka diyen başkan 2.75e satmaz bence :D
Beşiktaş çok ucuza kapatmış, ben en azından 4-5 civarı bir rakam olur diyodum. Beşiktaş çok iyi transferler yapıyor, şöyle bir yönetim ve teknik ekip bize de lazım.
Tolgayı bedavaya almışlar resmen. Helal olsun ne diyelim
Bu paraya Tolga'yı sattılar yazık olmuş demektir. Yerli oyuncunun kıymetli olduğu bir ortamda bu paraya oyuncu satılmaz.
burak yilmaz 4M avroya satildi, tolga icin bu rakam normal. fazla bile kiyas yapinca...
Böyle bir anlaşma olmadığını yazanlar var. Haber 1903 müdürü Murat Özen mesela Tolga Zengin ile konuşmuş. Kendisine henüz bir anlaşma olmadığını söylemiş.
2.75 + Veli diyorlar. Tolga alacaklarindan feragat etmis
Veli yokmus galiba :D twitterin her dedigini yazmamayi ogrenemiyecegim
Henuz kesin bir anlasma yok ortada.
Sezer de oyle veya boyle iptal olsa cok temiz olacak.
SON DAKİKA: Beşiktaş, Michael Eneramo ile anlaşma sağladı. (Lig TV)
Enaramo iyi oyuncudur ama doğru transfer midir sezon içinde görecez;hayırlı olsun
Fenerdeki Webo etkisi yapsa yeter fazlasini beklemek yanlis olur.
Beşiktaş mükemmel transferler yapıyor. Önder Özen ve Fikret Orman'ı tebrik etmek gerek :)
Almeida belli oldu satılacak. Eneramo alındığına göre elde üç forvet var. Eneramo, Pektemek, Şişmanoğlu. Hangisi 1.sınıf forvet. Bir tek Pektemek'i ayırıyorum oda sakatlıktan sonra yavaş yavaş toparlıyor. Eneramo Sivasspor'un forveti olabilir ama Beşiktaş'ın forveti olamaz. Şahsen şimdiye kadar yapılan transferler hayal kırıklığı. Şu ana kadar alınan isimlerden hiç biri alıp direk oynatabileceğin oyuncular değil ki. Alınan oyuncular 1,2 yıl sonra olur ama sabretmek gerek. Kaleci, sağ bek, duruma göre stoper ve sağ açık, sol bek, ön libero ve forvet transferleri daha ortada yok. Üstüne Sezer'i alıp kadroyu şişiriyoruz. Oğuzhan ve Fernandes sakatlık geçirmedikçe Sezer forma falan giyemez. Hilbert ile anlaşmadılar bakalım yerine kim alınacak. Gidipte Serdar Kurtuluş'u falan alacaklarsa Hilbert'i 100 kere isterim daha iyi.
Dostum şu iki cümlende ciddi olmadığını ümit ediyorum. Almeida satılacak mı bilmiyorum ama Pektemek ile birlikte geçen sezonun yarısını sakat geçirdiler. Sen 3 forvet yeter diyorsun. Elde kesinlikle 4 forvet olmalı. Eneramo'yla birlikte gayet iyi forvet hattı. Uefa kararına ve Almeida'nın durumuna göre farklı bir tercih yapılabilir.
Alttaki cümlende de Önder Özen'den 7 tane oyuncu transfer etmesini mi bekliyorsun ? Ben 4, maksimum 5 transfer bekliyorum. Bir kere kaleci, sağ bek, forvet transferleri gayet ortada, sağır sultan duydu. Tolga, Serdar ve Eneramo'nun 1-2 güne biteceğini düşünüyorum. Önder Özen'in yaptığı açıklamalarda eğer Bilic'in istediği tarzda yabancı bir orta saha alırlarsa sol bek için farklı bir şey düşündüğünü söylemişti.
Bu arada Sezer ve Eneramo transferleriyle ilgili bir yere şöyle bir yorum atmıştım. Bu transferlere olumsuz bakmıyorum. Bu da benim bakış açım;
"Eneramo ve Sezer isimlerine takılmayın. Yedek kulübesine ekstra seçenek geldi diye düşünün. Forvet yokluğundan Ali Kuçik'i, Sinan'ı oynattığımızı hatırlayın. Tabiki bu isimler de oynayacak da öyle hazırlıksız değil, çat diye ilk 11 başlatmayacaksın. Yavaş yavaş 2. yarı alırsın, kiralarsın, tecrübe edinir. Eneramo Almeida, Ömer, Mustafa'dan sonraki 4. forvet. Gerçekten de 4. forvete ihtiyaç vardı ben Cenk Tosun'un gelmesini istiyordum ama Eneramo gerçekten çok güçlü bir oyuncu, fiziği acayip. Çok iyi bir yedek olacaktır. Sezer de yedek kulübesine bence güç kattı. Eskişehir'de iken birçok kişi onu çok beğeniyordu. Geçen yıl Fenerbahçe'de hem sakattı hem de forma şansı bulamadı. Ama oynadığı birkaç maçta maçın en iyisi olduğunu söylemek istiyorum, isterseniz araştırın. Az oynadı ama öz oynadı. Bu iki isim de kadro derinliği için yapılmış transferler. Sakatlıklar artık başımızı ağrıtamayacak."
Setene gore Fikret Orman 2.5milyondan 1 kurus daha yukari cikmazmis Tolga icin.
4-2-3-1 oynayacağız muhtemelen. Benim mevcut kadroda ilk 11'e yazacağım 5 oyuncu var; Sivok, Ferdi, Oğuzhan, Olcay, Almeida. Geriye kaleci, sağ bek, stoper, sol bek, ön libero, sağ açık transferleri kalıyor. Forvet hattında Pektemek, Eneramo, Almeida, Ömer bu dörtlü olursa tamam. Ama Almeida satılırsa Almeida kalitesinde bir tane forvet alınması gerekli diye düşünüyorum. Kaleye Tolga alınırsa çok iyi olur. Şu an resmiyete dökülmediği için kimse kesin bir şey yazamıyor. Stoperde Sivok'un yanına Ersan, Franco, Toraman üçlüsünden birini yazdık diyelim hadi ama sağ bek ve sol bek mevkilerine mutlaka transfer şart. Orta sahada Ferdi ve Oğuzhan'ın yanına bir tane kesici oyuncu lazım. Ne Necip, nede Veli'nin ön liberoda yeterli olmadığını gördük. Elde adam akıllı bir kanat oyuncusu yok. Olcay daha çok orta saha özelliklerini barındırıyor. Olcay'dan daha hızlı, daha komplike bir kanat oyuncusu lazım. Mesela Varela'nın adı geçiyor alınsa mükemmel olur. Holosko ile artık yürümez ben olsam o adamı satarım. Stoper ve forvet transferlerini çıkartırsak geriye kaleci, sağ bek, sol bek, ön libero ve bir tane kanat transferi kalıyor. Doğru olanda bu. Galatasaray'ın oturmuş kadrosuna bakarsak, Fenerbahçe'nin yaptığı transferlere bakarsak sende buna göre transferlerini yapacaksın. Kısıtlama geçen sezondu eğer aynı kafa ile devam edip, verilen sözler tutulmaz ise taraftar bu kez ne dese haklı bulurum. Ben transfer konusunda yönetime zaten güvenmiyordum tek güvencem Önder Özen idi. Ama bakıyoruz transferleri başkan yapmaya başlamış. Bu yönetimi şahsen savunmamdaki amaç tamamen stat işi yoksa geldikleri günden beri Fikret Orman yönetiminin transferleri fiyasko. Bir Oğuzhan var oda Altınsay'ın transferi. Transferleri başkan yapacaksa Önder Özen'e gerek yok. Adamı zan altında bırakmasınlar.
Sezer resmen Beşiktaş'ta 1.5 Milyona bitmiş transfer.Hayırlı olsun.
SON DAKİKA: Beşiktaş, Michael Eneramo'nun transferi için oyuncunun kendisiyle görüşmelere başladı.
tas gibi forvet almeidadan bence iyi