Genel bir sorun mu acaba?
Printable View
Genel bir sorun mu acaba?
Başıma bir iş gelmeyecekse ben girebiliyorum.
Ben de giriyorum genşler :n:
Vay noldu ki bizim Youtube giremiyoz :(
Bu arada Neşet Ertaş fenalaşmış ve yoğun bakıma alınmış. Umarım kötü haberiyle üzmez sevenlerini de dünya gözüyle en azından bir konserinde izleyebilirim.
Öğrenciler neden ders çalışmaz?
https://twitter.com/HergunYeniBilg/s...266497/photo/1
Çarşamba Canlı Para mülakatına gidiyorum beyler, mülakatı geçip büyük ödülü alırsam yeni siteye ben geçiricem Turksportal'ı :D
Hemen bir bilgi vereyim :) Gerçi biliyorsundur belki ama yine de paylaşayım. O tarz programlarda ne kadar canlı ne kadar hareketli ve konuşkan olursan başka programlara da çağrılma olasılığın artar. Yani seni onda beğenirlerse başka yarışmalara çağırırlar bilgin olsun.
Benim bir arkadaş var ona baya cafcaflı başvuru formu yazmıştık. Şahin K'yla da olan fotosunu göndermiştik o yüzden çağırdılar bizi herhalde :zuhaha Mülakatta her türlü pisliği yaparım ama canlı yayında yapabileceğimi sanmıyorum, benim de bir çizgim var :D Büyük ihtimal mülakatta tüm performansı ortaya koyar canlı yayında cayarız, para odaklıyız :D
Diyor alkislarlayasiyorumQuote:
"http://x.wanmei.com/ sitesinin yayinladigi. bir oyun yapim sirketinin; yeni cikacak oyunlarinin tanitimi icin hazirlattigi bir kac video-reklamdan birisi. bu reklamlarda; oyundaki super-kurtarici kahramani konu edinmisler. yukaridaki sitenin tepesinde ilgili super kahramani gorebilirsiniz. :D"
Yine yollara düşüyoruz. Yolculuk yapmayı sevsem de, gideceğim yere o kadar çok gidip geldim ki artık baydı. Ankara'da havalar nasıl Angaralı arkadaşlar?
Online oynadığım oyunlardan birinin sitesi ve forumu 48 saattir açılmıyor. Endişelenmeye başladım.
Tunceli'de 7 güvenlik görevlisi şehit oldu. Allah belalarını versin.
Yine mi? Cidden yeter artık, şerefsizler.
şuan bir savaşın içindeyiz ama hükümetin bunu inkar etmesini anlayamıyorum. yazık ne hallere geldik.. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin , yakınlarına Allah sabır versin.. maalesef bizlerin yapacak bir şeyi yok.
Şu aralar trend bir söz var. "Satan sağ olunca vatan nasıl sağ olsun" diye. Bu durumdan sorumlu herkesin allah belasını versin.
Mekanları cennet olsun, Allah şehit ailelerine sabır versin.
Artık her gün şehit haberleri almamak olağan dışı bir durum oldu sanırım.
Çocukluğumda 90'lı yılların başlarını az çok hatırlıyorum, her gün o dönemde de şehit haberleri çıkardı hatta öldürülen, kaçırılan öğretmenlerden bahsederdi haberler, babam da öğretmendi ve korkardım çocuk aklımla, her öğretmen kaçırıldı ya da öldürüldü haberinde içim cız ederdi ki o bölgeyle tamamen alakasız Uşak'ta olmamıza rağmen. Köyün son eviydi, gelirlerse ilk bizim ev var diye düşünür, iyice korkardım.
Şimdi düşünüyorum, bir de o bölgede olsaydım, orada görev yapan ve hayati risk taşıyan devlet görevlilerinin çocukları, onların psikolojisini tahmin bile edemiyorum, biz sadece şehit vermiyor, orada ateş altında yetişen pek çok çocuğun da sağlıklı geleceğini kaybediyoruz.
Ama olsun, bıçak kemiğe dayandı, gereken kararlılıkla yapılacak, müsterih olun...
Gün geçtikçe Ankaralı'laşmaya başlıyorum yahu :n: Duman dışında Türkçe müzik dinlemeyen ben gittim Ankara oyun havaları dinliyorum :D Durum fena.Bir an evvel terk etmek gerekiyor Angara'yı :0: