Sayfa 4095 / 4326 İlkİlk ... 3095359539954045408540934094409540964097410541454195 ... SonSon
122,821 ile 122,850 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Genel bir sorun mu acaba?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Genel bir sorun mu acaba?
    Geneldir diye düşünüyorum abi

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Başıma bir iş gelmeyecekse ben girebiliyorum.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben de giriyorum genşler
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Vay noldu ki bizim Youtube giremiyoz

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bu arada Neşet Ertaş fenalaşmış ve yoğun bakıma alınmış. Umarım kötü haberiyle üzmez sevenlerini de dünya gözüyle en azından bir konserinde izleyebilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öğrenciler neden ders çalışmaz?

https://twitter.com/HergunYeniBilg/s...266497/photo/1
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çarşamba Canlı Para mülakatına gidiyorum beyler, mülakatı geçip büyük ödülü alırsam yeni siteye ben geçiricem Turksportal'ı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Çarşamba Canlı Para mülakatına gidiyorum beyler, mülakatı geçip büyük ödülü alırsam yeni siteye ben geçiricem Turksportal'ı
    Hemen bir bilgi vereyim Gerçi biliyorsundur belki ama yine de paylaşayım. O tarz programlarda ne kadar canlı ne kadar hareketli ve konuşkan olursan başka programlara da çağrılma olasılığın artar. Yani seni onda beğenirlerse başka yarışmalara çağırırlar bilgin olsun.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Hemen bir bilgi vereyim Gerçi biliyorsundur belki ama yine de paylaşayım. O tarz programlarda ne kadar canlı ne kadar hareketli ve konuşkan olursan başka programlara da çağrılma olasılığın artar. Yani seni onda beğenirlerse başka yarışmalara çağırırlar bilgin olsun.
    Benim bir arkadaş var ona baya cafcaflı başvuru formu yazmıştık. Şahin K'yla da olan fotosunu göndermiştik o yüzden çağırdılar bizi herhalde Mülakatta her türlü pisliği yaparım ama canlı yayında yapabileceğimi sanmıyorum, benim de bir çizgim var Büyük ihtimal mülakatta tüm performansı ortaya koyar canlı yayında cayarız, para odaklıyız

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Benim bir arkadaş var ona baya cafcaflı başvuru formu yazmıştık. Şahin K'yla da olan fotosunu göndermiştik o yüzden çağırdılar bizi herhalde Mülakatta her türlü pisliği yaparım ama canlı yayında yapabileceğimi sanmıyorum, benim de bir çizgim var Büyük ihtimal mülakatta tüm performansı ortaya koyar canlı yayında cayarız, para odaklıyız

Olay bitmiş zaten Şahin K ile birlikte başarılar bu arada

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post

Olay bitmiş zaten Şahin K ile birlikte başarılar bu arada
    İnşallah geçeriz mülakattan sağolasın

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Geçen abimide çağırdılar mülakata. Çok güzel geçmiş 9 soru mu ne sormuşlar 8 ini bilmişer, eğlenceli felan geçmiş ama sonra aramadılar.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yalnız o biraz eksik, hatta baya bir eksik puanlama : )
    Orada sadece 1 kişinin puanını yansıtıyor, genelin durumu, puan katsayılarında oynama, standart sapma vs. devre dışı. Örnek vermek gerekirse Üni'yi kazandığım yıl sınav sonunda hesapladığım net'e gelen puan 299 iken açıklanan sonuçta aynı net'e gelen puan 317 olmuştu. 90-100 bin kişilik yer değiştirmeye tekabül ediyor.

Eğer hesaplarına göre öyle bir puan geliyorsa sınavın genel ortalamasının düşük olması o puanı yükseğe doğru çekecektir.
    standart sapma olayının farkındayım , bakalım nasıl etki edecek bize
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    [YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=wz8AC5RXQXQ&feature=player_embedded"]Teleportation in China[/YOUTUBE]

Ateistler, bunu da açıklayın!
    "http://x.wanmei.com/ sitesinin yayinladigi. bir oyun yapim sirketinin; yeni cikacak oyunlarinin tanitimi icin hazirlattigi bir kac video-reklamdan birisi. bu reklamlarda; oyundaki super-kurtarici kahramani konu edinmisler. yukaridaki sitenin tepesinde ilgili super kahramani gorebilirsiniz. "
    Diyor alkislarlayasiyorum
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Yine yollara düşüyoruz. Yolculuk yapmayı sevsem de, gideceğim yere o kadar çok gidip geldim ki artık baydı. Ankara'da havalar nasıl Angaralı arkadaşlar?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Yine yollara düşüyoruz. Yolculuk yapmayı sevsem de, gideceğim yere o kadar çok gidip geldim ki artık baydı. Ankara'da havalar nasıl Angaralı arkadaşlar?
    Sabahları ve akşamları üstüne bir hırka almalık,öğlenleri ise o hırkaları çıkararak geziceksin mecburen.Baya fark oluyor çünkü bir de havalar ısınacakmış Ankara'da ona göre.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Sabahları ve akşamları üstüne bir hırka almalık,öğlenleri ise o hırkaları çıkararak geziceksin mecburen.Baya fark oluyor çünkü bir de havalar ısınacakmış Ankara'da ona göre.
    Sadece yarın, sabahtan akşama kadar Ankara'dayım. Bahsettiğin gibi bi donanım yeterli olur o zaman. Eyvallah.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Sadece yarın, sabahtan akşama kadar Ankara'dayım. Bahsettiğin gibi bi donanım yeterli olur o zaman. Eyvallah.
    Dediğim gibi sabahları başka şehirde gibi hissediyorum kendimi
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Online oynadığım oyunlardan birinin sitesi ve forumu 48 saattir açılmıyor. Endişelenmeye başladım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Geçen abimide çağırdılar mülakata. Çok güzel geçmiş 9 soru mu ne sormuşlar 8 ini bilmişer, eğlenceli felan geçmiş ama sonra aramadılar.
    Ablamın bir arkadaşı da girmiş geçen yıl Cihan. Şey dedi orada verdiğin cevaplar değil de muhabbetin, yaptıkların önemli diye. Ne kadar doğru bilemem tabi, hayırlısı artık.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Tunceli'de 7 güvenlik görevlisi şehit oldu. Allah belalarını versin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yine mi? Cidden yeter artık, şerefsizler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

şuan bir savaşın içindeyiz ama hükümetin bunu inkar etmesini anlayamıyorum. yazık ne hallere geldik.. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin , yakınlarına Allah sabır versin.. maalesef bizlerin yapacak bir şeyi yok.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu aralar trend bir söz var. "Satan sağ olunca vatan nasıl sağ olsun" diye. Bu durumdan sorumlu herkesin allah belasını versin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mekanları cennet olsun, Allah şehit ailelerine sabır versin.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Artık her gün şehit haberleri almamak olağan dışı bir durum oldu sanırım.

Çocukluğumda 90'lı yılların başlarını az çok hatırlıyorum, her gün o dönemde de şehit haberleri çıkardı hatta öldürülen, kaçırılan öğretmenlerden bahsederdi haberler, babam da öğretmendi ve korkardım çocuk aklımla, her öğretmen kaçırıldı ya da öldürüldü haberinde içim cız ederdi ki o bölgeyle tamamen alakasız Uşak'ta olmamıza rağmen. Köyün son eviydi, gelirlerse ilk bizim ev var diye düşünür, iyice korkardım.

Şimdi düşünüyorum, bir de o bölgede olsaydım, orada görev yapan ve hayati risk taşıyan devlet görevlilerinin çocukları, onların psikolojisini tahmin bile edemiyorum, biz sadece şehit vermiyor, orada ateş altında yetişen pek çok çocuğun da sağlıklı geleceğini kaybediyoruz.

Ama olsun, bıçak kemiğe dayandı, gereken kararlılıkla yapılacak, müsterih olun...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ablamın bir arkadaşı da girmiş geçen yıl Cihan. Şey dedi orada verdiğin cevaplar değil de muhabbetin, yaptıkların önemli diye. Ne kadar doğru bilemem tabi, hayırlısı artık.
    Onlarda bilerek eğlenceli hareket felan yapmışlar zaten
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gün geçtikçe Ankaralı'laşmaya başlıyorum yahu Duman dışında Türkçe müzik dinlemeyen ben gittim Ankara oyun havaları dinliyorum Durum fena.Bir an evvel terk etmek gerekiyor Angara'yı
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Gün geçtikçe Ankaralı'laşmaya başlıyorum yahu Duman dışında Türkçe müzik dinlemeyen ben gittim Ankara oyun havaları dinliyorum Durum fena.Bir an evvel terk etmek gerekiyor Angara'yı
    Angara'nın bağları da büklüm büklüm yolları
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri