Anladım bende bi anlamı vardır diye debeleniyorum burda :D
Printable View
Hep tripod geliyor senin nicki gördüğümde aklıma :D
Deyyus diyenler daha çoğunluktaydı :D ha birde futureless var bana farklı bir çağırışım yapan, fütursuz :D
35 diye biliyorum ben Ceko :n:
Benim nickim varken aranızda birbirinizinkini konuşuyorsunuz ayıp ayıp :0:
Grip değil orta kulak iltihabıymış, geçici süre için sağ kulağım duymuyor. Ciddi olmayan bişey ama 2 gündür yatıyorum 2 gün daha yatıcam beyler. Salgın var salgın :p
http://img27.imageshack.us/img27/6521/adszfml.png
Ya beyler bu adamın adı neydi taktım kafayı bulamıyorum. Hani güzel Türkçe konuşur şiir okur falan, epey ünlü biri ama ismi bi türlü çıkmadı, dilimin ucunda ama gelmiyor bi türlü :zuhaha
Hep söylicem söylicem, ters tepki alırım diye çekiniyordum (artık nasıl korkmuşsam bilinç altında senden :p)
@zıpay, ceğap veriyorum. Sezen Cumhur Önal. Daha kibar olsun diye zenci kelimesi yerine çikolata renkli sanatçı sözünü pek kullanırdı :)
http://www.alpertungaoldumu.com/
BEYLER :(
Bayram tatili uzamıyormuş.
BAYRAM TATİLİ
Bakan Günay, törenin ardından bir gazetecinin, Kurban Bayramı tatilinin süresiyle ilgili sorusuna şu yanıtı verdi:
"Pazartesi, salı ve hatta kısmen çarşamba var. Oldukça uzun bir tatil olacak. Bu bir miktar zor görünüyor. Durumu iyi olanlar erken rezervasyon yaptırabilirler. Kamu görevine bağlı olmayanlar ya da işyerleri imkan verenler... Çünkü yazdan kalma günler yaşayacağımızı düşünüyorum. Bayram öncesinden başlayıp aradaki pazartesi salıyı birleştirirsek çok uzun bir tatil oluyor. Bu turizm sektörü için doping olur ama öteki üretim sektörleri buna çok sıcak bakmıyor. Bu yüzden imkanı olanlar bence tatile gelsinler, olmayanlara da 'Daha kısa bir tatille yetinsinler' demek zorunda kalacağız."
Yapma başgan yapma 9 gün tatil istiyoruz yapma :zuhaha
Çarşamba yarım gün oluyor de mi ? Salı günü de GS Cluj maçı var. Pazartesi akşamına alayım bilet. Gerçi arada 1 gün kalıyor. Onunda önemi yok. O zaman Cuma'dan başlatayım ben tatili :zuhaha
bak ya , çok fena gıcık olmuş durumdayım :)
beyler size sorayım o zaman. salı günü olan tüm dersler önemli , girsem iyi olacak. ama şimdi cumadan gitmek var sadece salı için beklenir mi ? hem biletler de ucuz :D he bir de herkes memleketine gider heralde salıya kadar kalırlar mı ki ? hocalar ders yapar mı ? ne dersiniz :)
hocaya ders ile ilgili soru sorma fırsatım bile olmuyor. 450 kişilik sınıf tenefüste bile dolduruyorlar etrafını :D bence de en iyisi ben cuma kaçayım İzmir'e :)
Anlık dünya istatistikleri http://www.worldometers.info/ . Nüfus hızla artıyor :)
Beyler şu counter strike 1.6 hamachi dedicated server işlerinden falan anlayan varmı ?? Counter strike 1.6 patch v23 yüklü olanda arkadaş msn adresini mesajla yollayabilirmi bi server açtımda arkadaşımın netinde sorun var kurduğum serverin çalışıp çalışmadığını deniyelim çalışıyosada oynarız
Şu klibi izlediniz mi? Çok marjinal bir klip olmuş bende şimdi denk geldim internet üzerinden. Bu arada bir müzisyen olarak fikrimi belirtmem gerekirse Cem Adrian'ı hiç sevmiyorum. Sesi kulağa zarar adamın resmen.
[YOUTUBE="uehd1MpeaSg"]Cem Adrian[/YOUTUBE]
Ya arkadaş 6 Ekim resmi tatil değil mi niye dersane oluyo ya :D
Ne tatili var la 6 ekimde ? İstanbul'un kurtuluşu mu ?
İvet öyleymiş.
Adam daha ne tatili onu bilmiyo :D Ben de küçüklüğümden beri kuzenimin doğum gününe denk geldiğinden biliyorum zaten :D