Sayfa 4099 / 4326 İlkİlk ... 3099359939994049408940974098409941004101410941494199 ... SonSon
122,941 ile 122,970 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Guybrush Threepwood diye bir karakter var.Ancak ben beğendiğim için koydum bu ismi sağolsun El Barto'm önermişti
    Anladım bende bi anlamı vardır diye debeleniyorum burda

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Anladım bende bi anlamı vardır diye debeleniyorum burda
    Benim için büyük anlamı var diyerek büyük konuşurdum ama

Tabii koymam da en önemli etken Barto, bende diğerlerine göre beğendim o yüzden koymuştum....

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Benim için büyük anlamı var diyerek büyük konuşurdum ama

Tabii koymam da en önemli etken Barto, bende diğerlerine göre beğendim o yüzden koymuştum....
    Anladım..Bende siteye ciddiyetle kayıt olma prensibi ile hareket ederek ismimi felan yazmıştım ama şimdi yaralı şişman yapmak isterdim (gerçi şişman değilim ama bende just pideden etkilendim)

4. Default

Hep tripod geliyor senin nicki gördüğümde aklıma

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Hep tripod geliyor senin nicki gördüğümde aklıma

Olabilir bende ilk zamanlar Domino diye okuyordum nick'ini ama geçti

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

6. Default

Deyyus diyenler daha çoğunluktaydı ha birde futureless var bana farklı bir çağırışım yapan, fütursuz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Deyyus diyenler daha çoğunluktaydı ha birde futureless var bana farklı bir çağırışım yapan, fütursuz
    Hhahahahahahah...

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

.
    Yeni farkettim, hayırlı olsun forum yöneticiliğin.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Yeni farkettim, hayırlı olsun forum yöneticiliğin.
    Sağol

Yaşını falan bilmediğimden ne diyem bilemedim

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

35 diye biliyorum ben Ceko

Benim nickim varken aranızda birbirinizinkini konuşuyorsunuz ayıp ayıp

Grip değil orta kulak iltihabıymış, geçici süre için sağ kulağım duymuyor. Ciddi olmayan bişey ama 2 gündür yatıyorum 2 gün daha yatıcam beyler. Salgın var salgın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya beyler bu adamın adı neydi taktım kafayı bulamıyorum. Hani güzel Türkçe konuşur şiir okur falan, epey ünlü biri ama ismi bi türlü çıkmadı, dilimin ucunda ama gelmiyor bi türlü
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Fütursuz zaten, lüzumsuz bir detay da olsa içindeki espriyi doğru anlayan tek kişi olabilirsin. Fütursuz nicki ile üye olduğum yerler de var
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

14. Default

Hep söylicem söylicem, ters tepki alırım diye çekiniyordum (artık nasıl korkmuşsam bilinç altında senden )

@zıpay, ceğap veriyorum. Sezen Cumhur Önal. Daha kibar olsun diye zenci kelimesi yerine çikolata renkli sanatçı sözünü pek kullanırdı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hep söylicem söylicem, ters tepki alırım diye çekiniyordum (artık nasıl korkmuşsam bilinç altında senden )

Valla gelip sorsan önce ağzından çıkanla kulağının duyduğunun tutmadığının farkında mısın der sonra da o kadan saygı duyardım ki şaşırırdın
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@zıpay, ceğap veriyorum. Sezen Cumhur Önal. Daha kibar olsun diye zenci kelimesi yerine çikolata renkli sanatçı sözünü pek kullanırdı
    Hay Allah razı olsun senden ya ben kafayı takıyom böyle şeylere başka bişey düşünemezdim valla

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bayram tatili uzamıyormuş.

BAYRAM TATİLİ
    Bakan Günay, törenin ardından bir gazetecinin, Kurban Bayramı tatilinin süresiyle ilgili sorusuna şu yanıtı verdi:

"Pazartesi, salı ve hatta kısmen çarşamba var. Oldukça uzun bir tatil olacak. Bu bir miktar zor görünüyor. Durumu iyi olanlar erken rezervasyon yaptırabilirler. Kamu görevine bağlı olmayanlar ya da işyerleri imkan verenler... Çünkü yazdan kalma günler yaşayacağımızı düşünüyorum. Bayram öncesinden başlayıp aradaki pazartesi salıyı birleştirirsek çok uzun bir tatil oluyor. Bu turizm sektörü için doping olur ama öteki üretim sektörleri buna çok sıcak bakmıyor. Bu yüzden imkanı olanlar bence tatile gelsinler, olmayanlara da 'Daha kısa bir tatille yetinsinler' demek zorunda kalacağız."
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yapma başgan yapma 9 gün tatil istiyoruz yapma

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Çarşamba yarım gün oluyor de mi ? Salı günü de GS Cluj maçı var. Pazartesi akşamına alayım bilet. Gerçi arada 1 gün kalıyor. Onunda önemi yok. O zaman Cuma'dan başlatayım ben tatili

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bayram tatili uzamıyormuş.

BAYRAM TATİLİ
    Bakan Günay, törenin ardından bir gazetecinin, Kurban Bayramı tatilinin süresiyle ilgili sorusuna şu yanıtı verdi:

"Pazartesi, salı ve hatta kısmen çarşamba var. Oldukça uzun bir tatil olacak. Bu bir miktar zor görünüyor. Durumu iyi olanlar erken rezervasyon yaptırabilirler. Kamu görevine bağlı olmayanlar ya da işyerleri imkan verenler... Çünkü yazdan kalma günler yaşayacağımızı düşünüyorum. Bayram öncesinden başlayıp aradaki pazartesi salıyı birleştirirsek çok uzun bir tatil oluyor. Bu turizm sektörü için doping olur ama öteki üretim sektörleri buna çok sıcak bakmıyor. Bu yüzden imkanı olanlar bence tatile gelsinler, olmayanlara da 'Daha kısa bir tatille yetinsinler' demek zorunda kalacağız."
    bak ya , çok fena gıcık olmuş durumdayım

beyler size sorayım o zaman. salı günü olan tüm dersler önemli , girsem iyi olacak. ama şimdi cumadan gitmek var sadece salı için beklenir mi ? hem biletler de ucuz he bir de herkes memleketine gider heralde salıya kadar kalırlar mı ki ? hocalar ders yapar mı ? ne dersiniz
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    bak ya , çok fena gıcık olmuş durumdayım

beyler size sorayım o zaman. salı günü olan tüm dersler önemli , girsem iyi olacak. ama şimdi cumadan gitmek var sadece salı için beklenir mi ? hem biletler de ucuz he bir de herkes memleketine gider heralde salıya kadar kalırlar mı ki ? hocalar ders yapar mı ? ne dersiniz
    Bence çok kişi yalan edecek o haftayı Muhammet. Resmi tatil olmasa bile öğrenciler tatil ilan edecek. Böyle bir durumda az çok kalan da olur illa ki, hocalara sorun bence ders işleme mevzusunu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

hocaya ders ile ilgili soru sorma fırsatım bile olmuyor. 450 kişilik sınıf tenefüste bile dolduruyorlar etrafını bence de en iyisi ben cuma kaçayım İzmir'e
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Anlık dünya istatistikleri http://www.worldometers.info/ . Nüfus hızla artıyor

Beyler şu counter strike 1.6 hamachi dedicated server işlerinden falan anlayan varmı ?? Counter strike 1.6 patch v23 yüklü olanda arkadaş msn adresini mesajla yollayabilirmi bi server açtımda arkadaşımın netinde sorun var kurduğum serverin çalışıp çalışmadığını deniyelim çalışıyosada oynarız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu klibi izlediniz mi? Çok marjinal bir klip olmuş bende şimdi denk geldim internet üzerinden. Bu arada bir müzisyen olarak fikrimi belirtmem gerekirse Cem Adrian'ı hiç sevmiyorum. Sesi kulağa zarar adamın resmen.

[YOUTUBE="uehd1MpeaSg"]Cem Adrian[/YOUTUBE]
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ya arkadaş 6 Ekim resmi tatil değil mi niye dersane oluyo ya

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ne tatili var la 6 ekimde ? İstanbul'un kurtuluşu mu ?

İvet öyleymiş.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Adam daha ne tatili onu bilmiyo Ben de küçüklüğümden beri kuzenimin doğum gününe denk geldiğinden biliyorum zaten

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Şu klibi izlediniz mi? Çok marjinal bir klip olmuş bende şimdi denk geldim internet üzerinden. Bu arada bir müzisyen olarak fikrimi belirtmem gerekirse Cem Adrian'ı hiç sevmiyorum. Sesi kulağa zarar adamın resmen.

[YOUTUBE="uehd1MpeaSg"]Cem Adrian[/YOUTUBE]
    Böyle saçma bir klip görmedim. Maliyeti ne kadar bu klibin acaba

Mesaj Yetkileri