Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Hep tripod geliyor senin nicki gördüğümde aklıma![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Deyyus diyenler daha çoğunluktaydıha birde futureless var bana farklı bir çağırışım yapan, fütursuz
![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
35 diye biliyorum ben Ceko![]()
Benim nickim varken aranızda birbirinizinkini konuşuyorsunuz ayıp ayıp
Grip değil orta kulak iltihabıymış, geçici süre için sağ kulağım duymuyor. Ciddi olmayan bişey ama 2 gündür yatıyorum 2 gün daha yatıcam beyler. Salgın var salgın![]()
Ya beyler bu adamın adı neydi taktım kafayı bulamıyorum. Hani güzel Türkçe konuşur şiir okur falan, epey ünlü biri ama ismi bi türlü çıkmadı, dilimin ucunda ama gelmiyor bi türlü![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Hep söylicem söylicem, ters tepki alırım diye çekiniyordum (artık nasıl korkmuşsam bilinç altında senden)
@zıpay, ceğap veriyorum. Sezen Cumhur Önal. Daha kibar olsun diye zenci kelimesi yerine çikolata renkli sanatçı sözünü pek kullanırdı![]()
Bayram tatili uzamıyormuş.
BAYRAM TATİLİ
Bakan Günay, törenin ardından bir gazetecinin, Kurban Bayramı tatilinin süresiyle ilgili sorusuna şu yanıtı verdi:
"Pazartesi, salı ve hatta kısmen çarşamba var. Oldukça uzun bir tatil olacak. Bu bir miktar zor görünüyor. Durumu iyi olanlar erken rezervasyon yaptırabilirler. Kamu görevine bağlı olmayanlar ya da işyerleri imkan verenler... Çünkü yazdan kalma günler yaşayacağımızı düşünüyorum. Bayram öncesinden başlayıp aradaki pazartesi salıyı birleştirirsek çok uzun bir tatil oluyor. Bu turizm sektörü için doping olur ama öteki üretim sektörleri buna çok sıcak bakmıyor. Bu yüzden imkanı olanlar bence tatile gelsinler, olmayanlara da 'Daha kısa bir tatille yetinsinler' demek zorunda kalacağız."
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yapma başgan yapma 9 gün tatil istiyoruz yapma![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Çarşamba yarım gün oluyor de mi ? Salı günü de GS Cluj maçı var. Pazartesi akşamına alayım bilet. Gerçi arada 1 gün kalıyor. Onunda önemi yok. O zaman Cuma'dan başlatayım ben tatili![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bak ya , çok fena gıcık olmuş durumdayım
beyler size sorayım o zaman. salı günü olan tüm dersler önemli , girsem iyi olacak. ama şimdi cumadan gitmek var sadece salı için beklenir mi ? hem biletler de ucuzhe bir de herkes memleketine gider heralde salıya kadar kalırlar mı ki ? hocalar ders yapar mı ? ne dersiniz
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
hocaya ders ile ilgili soru sorma fırsatım bile olmuyor. 450 kişilik sınıf tenefüste bile dolduruyorlar etrafınıbence de en iyisi ben cuma kaçayım İzmir'e
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Anlık dünya istatistikleri http://www.worldometers.info/ . Nüfus hızla artıyor![]()
Beyler şu counter strike 1.6 hamachi dedicated server işlerinden falan anlayan varmı ?? Counter strike 1.6 patch v23 yüklü olanda arkadaş msn adresini mesajla yollayabilirmi bi server açtımda arkadaşımın netinde sorun var kurduğum serverin çalışıp çalışmadığını deniyelim çalışıyosada oynarız
Şu klibi izlediniz mi? Çok marjinal bir klip olmuş bende şimdi denk geldim internet üzerinden. Bu arada bir müzisyen olarak fikrimi belirtmem gerekirse Cem Adrian'ı hiç sevmiyorum. Sesi kulağa zarar adamın resmen.
[YOUTUBE="uehd1MpeaSg"]Cem Adrian[/YOUTUBE]
FM Gazetesi
Ya arkadaş 6 Ekim resmi tatil değil mi niye dersane oluyo ya![]()
Ne tatili var la 6 ekimde ? İstanbul'un kurtuluşu mu ?
İvet öyleymiş.
Adam daha ne tatili onu bilmiyoBen de küçüklüğümden beri kuzenimin doğum gününe denk geldiğinden biliyorum zaten
![]()