tabii ki de şehir dışı olacak :)
Eskişehir'i bilmem ama İzmir mükemmel :)
Printable View
tabii ki de şehir dışı olacak :)
Eskişehir'i bilmem ama İzmir mükemmel :)
Üniversiteye ilk başladığımda ben de aileden uzak kalma taraftarıydım.Hatta bizimkiler ben İstanbul'da üniversite kazandığımda benimle beraber İstanbul'a taşınmak istediler ama ben karşı çıktım.İlk dönem bittikten sonra babam İran'a iş yapmaya gidince annemle kardeşim yalnız kalmasınlar diye biraz mecburiyetten kabul ettim ama aileyle kalmanın daha rahat olduğunu anladım böylece.Ne para derdi (kira,fatura vs.) ne temizlik derdi,ne de yemek derdi oluyor böylece.Ayaklarının üzerine durmada mutlaka katkısı oluyordur aileden uzakta kalmanın ama ben mesela şu an Çin'deyim,öyle çok da bir sıkıntı yaşamadım doğrusu.Bu aslında kişinin karakteriyle alakalı.Hangisinin daha iyi olacağı kişiden kişiye değişir bence.
Arkadaş dışarıda okumak istiyorsanız yazacağınız yerleri gidin görün. Diyeceğim tek şu budur. Sonra başlayınca pişman olan kişi sayısı çok. Bazıları okulu bırakıyor bazıları da bırakma noktasına geliyor. Ben şahsen bırakma noktasına gelmiştim. Bir sene kaybım oldu. Okulu bırakmaya karar vermişken sonradan vazgeçtim. Ha bu sene bitecek ama başında benim için çok sıkıntı olmuştu. Geçen yıl bitecek okul sene kaybından dolayı bu yıl bitecek. Hele ki şehir dışında kalmamış biriyseniz birden tek başınıza kendinizi idare etmek kolay olmuyor. Dışarıdan gözüktüğü gibi değil. Ha zamanla sıkıntıları aşıyorsunuz tabi. Bulunduğunuz ortama ayak uyduruyorsunuz. Önereceğim yer ise memleketim Adana. Hiç tereddüt etmeden yazın. Ama Mart ayında sıcaklar başlar ona göre :) Hatay'ı kesinlikle önermem yazmayın.
Isparta'da iyiymiş diyorlar. Eskişehir gibi olmuş.
Büyük şehirden gideceksiniz "No Samsun"
Şehir dışı olarak aklımda Eskişehir'le İzmir var başka yere gideceğimi zannetmiyorum ama aile yanında kalmanın avantajları aklımı çeliyor benim :n::n:
Eskişehir,İzmir başkası yalan benim kafadasın Özgür sende :)
Kesinlikle Adanayı önerriim mesela şu anda takvimler 16 şubatı gösteriyor ama gündüzleri sıcaklık 25 derece kış kavramı yok denecek gibi dışarda t-shirtle gezen onlarca insan var eğlence olarak giderek gelişiyor bir ziyapaşa olsun kafeler sokağı çarşı özal filan vakit geçirilecek çok yer var eğer futbol sevdalı iseniz demirspor maçına hayatınızda en az 1 kere gitmelisiniz o maratonun ortasından çıkan sesi duymalı oturmadan maç izlemelisiniz kebap şırdan mumbar filan bahsetmeyeceğim bile onlardan ama 24 saat açıktır bunlar genelde adanada ulaşım son yıllarda sorun gibi bunun sebebi de muhteşem güzergahı olan metrodan da kaynaklanıyor fakat adana eğer izmir ankara veya istanbul olmuyorsa kesinlikle okunacak yer Çukurove Üniversite de çok güzel geniş bir arazisi var
Yahu o Şırdan ne iğrenç görünümlü bir şeydir :D
Daha lise 2 okuyorum aklımı kurcalıyor böyle şeyler müthiş bir siteyiz :D ailem sizsiniz :D sizi bırakamam :D ama belli olmaz :D inş. üni'ye giderimde :D
Şırdan ı ben de pek yemem ama mumbarı tek geçerim onun tadı hiç bir şey de yok :D
Gençler yetenek yarışmaları bu gece değil mi NBA'de ? Saat kaçta hangi kanalda ? Yıl olmuş 2013 bulamadım internette :D
Hakkaten ya saat kaçta yetenekler ? Ya 3.30 ya da 4.30.
3.00 de cnn türk yayına başlıyor bu arada moda girmek isteyenlere önerim james white'ın fenerbahçe ülker forması giyerken kazandığı smaç yarışması ve efsanevi carter ı kazandığı 2000 deki smaç yarışmasını izleyebilirsiniz
Geçen senenin de bir tekrarını yapalım. :D
Bu arada yarışmalara katılanlar da bunlar
yetenek yarışması: tony parker, jrue holiday, brandon knight, damian lillard, jeremy lin, jeff teague
3 sayı: paul george, kyrie irving, steve novak, ryan anderson, stephen curry, matt bonner
smaç yarışması: james white, terrence ross, gerald green, jeremy evans, eric bledsoe, kenneth faried
Yetenek yarışması yine parkerın gibi 3lük de ise novak curry olabilir smaç da pek tahminim yok ama james white'ın olmasını isterim
Yetenek: Tony Parker
3 Sayı: Stephan Curry
Smaç Yarışması: Jeremy Evans
https://pbs.twimg.com/media/BDUntHaCUAAsm6-.jpg:large
Ne ayak?! Hayırdır Hükümet yalakası Acun, derdin ne?!
O ne saçma iş yahu. Ayrıca çocuk nasıl böyle birşeyi kabul etmişte sahneye çıkmış ? Benim üzerimdeki Türk bayrağını sansürlemeye kalksalar ...
Bunda bir tuhaflık var yalnız. Acaba relam yerine dalgınlıklarına geldi orayı mı kapattılar..? Böyle bir şeyin ne gerekçesi olabilirki
Böyle bir yanlışlık olamaz da böyle bir saçmalık da olamaz ben hiç bir şey anlamadım pek de fazla yankı yapmamış gibi sosyal medyada.
Yanlışlıkla olmuştur ben dün fark ettim ama art niyet olma ihtimalini hiç düşünmedim.
Yanlışlık olmaz sanırım.. Photoshop mu acaba diye düşünüyorum. Bölümü TV'den izleyen var mı?