Sayfa 4137 / 4326 İlkİlk ... 3137363740374087412741354136413741384139414741874237 ... SonSon
124,081 ile 124,110 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

tabii ki de şehir dışı olacak

Eskişehir'i bilmem ama İzmir mükemmel
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Üniversiteye ilk başladığımda ben de aileden uzak kalma taraftarıydım.Hatta bizimkiler ben İstanbul'da üniversite kazandığımda benimle beraber İstanbul'a taşınmak istediler ama ben karşı çıktım.İlk dönem bittikten sonra babam İran'a iş yapmaya gidince annemle kardeşim yalnız kalmasınlar diye biraz mecburiyetten kabul ettim ama aileyle kalmanın daha rahat olduğunu anladım böylece.Ne para derdi (kira,fatura vs.) ne temizlik derdi,ne de yemek derdi oluyor böylece.Ayaklarının üzerine durmada mutlaka katkısı oluyordur aileden uzakta kalmanın ama ben mesela şu an Çin'deyim,öyle çok da bir sıkıntı yaşamadım doğrusu.Bu aslında kişinin karakteriyle alakalı.Hangisinin daha iyi olacağı kişiden kişiye değişir bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Madem öyle en güzelinden bi şehir önerin orayı yazalım Es-Es mi İzmir mi ?
    Sivas yazmada nere yazarsan yaz Çok güzel diye duyduklarım arkadaşlarımdan: Trabzon, Samsun, Eskişehir, Adana.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Arkadaş dışarıda okumak istiyorsanız yazacağınız yerleri gidin görün. Diyeceğim tek şu budur. Sonra başlayınca pişman olan kişi sayısı çok. Bazıları okulu bırakıyor bazıları da bırakma noktasına geliyor. Ben şahsen bırakma noktasına gelmiştim. Bir sene kaybım oldu. Okulu bırakmaya karar vermişken sonradan vazgeçtim. Ha bu sene bitecek ama başında benim için çok sıkıntı olmuştu. Geçen yıl bitecek okul sene kaybından dolayı bu yıl bitecek. Hele ki şehir dışında kalmamış biriyseniz birden tek başınıza kendinizi idare etmek kolay olmuyor. Dışarıdan gözüktüğü gibi değil. Ha zamanla sıkıntıları aşıyorsunuz tabi. Bulunduğunuz ortama ayak uyduruyorsunuz. Önereceğim yer ise memleketim Adana. Hiç tereddüt etmeden yazın. Ama Mart ayında sıcaklar başlar ona göre Hatay'ı kesinlikle önermem yazmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Isparta'da iyiymiş diyorlar. Eskişehir gibi olmuş.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Büyük şehirden gideceksiniz "No Samsun"
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Isparta'da iyiymiş diyorlar. Eskişehir gibi olmuş.
    Ne yap ne et bu düşüncenden vazgeç. Isparta, bu ülkede yanlışlıkla şehir olmuş. Burdur'u da bunun içine alabiliriz. Dünyanın en sıkıcı yerlerinden ilk 10'a girer.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şehir dışı olarak aklımda Eskişehir'le İzmir var başka yere gideceğimi zannetmiyorum ama aile yanında kalmanın avantajları aklımı çeliyor benim
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Eskişehir,İzmir başkası yalan benim kafadasın Özgür sende
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ne yap ne et bu düşüncenden vazgeç. Isparta, bu ülkede yanlışlıkla şehir olmuş. Burdur'u da bunun içine alabiliriz. Dünyanın en sıkıcı yerlerinden ilk 10'a girer.
    sivas 1 numaraa soğuk abi bi kere dışarı çıkmak imkansız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    sivas 1 numaraa soğuk abi bi kere dışarı çıkmak imkansız
    Hiç değilse gidilecek yerler vardır. Orada oda yok.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Kesinlikle Adanayı önerriim mesela şu anda takvimler 16 şubatı gösteriyor ama gündüzleri sıcaklık 25 derece kış kavramı yok denecek gibi dışarda t-shirtle gezen onlarca insan var eğlence olarak giderek gelişiyor bir ziyapaşa olsun kafeler sokağı çarşı özal filan vakit geçirilecek çok yer var eğer futbol sevdalı iseniz demirspor maçına hayatınızda en az 1 kere gitmelisiniz o maratonun ortasından çıkan sesi duymalı oturmadan maç izlemelisiniz kebap şırdan mumbar filan bahsetmeyeceğim bile onlardan ama 24 saat açıktır bunlar genelde adanada ulaşım son yıllarda sorun gibi bunun sebebi de muhteşem güzergahı olan metrodan da kaynaklanıyor fakat adana eğer izmir ankara veya istanbul olmuyorsa kesinlikle okunacak yer Çukurove Üniversite de çok güzel geniş bir arazisi var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu o Şırdan ne iğrenç görünümlü bir şeydir
    FM Gazetesi

14. Default

Daha lise 2 okuyorum aklımı kurcalıyor böyle şeyler müthiş bir siteyiz ailem sizsiniz sizi bırakamam ama belli olmaz inş. üni'ye giderimde

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Şırdan ı ben de pek yemem ama mumbarı tek geçerim onun tadı hiç bir şey de yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gençler yetenek yarışmaları bu gece değil mi NBA'de ? Saat kaçta hangi kanalda ? Yıl olmuş 2013 bulamadım internette

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hakkaten ya saat kaçta yetenekler ? Ya 3.30 ya da 4.30.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

3.00 de cnn türk yayına başlıyor bu arada moda girmek isteyenlere önerim james white'ın fenerbahçe ülker forması giyerken kazandığı smaç yarışması ve efsanevi carter ı kazandığı 2000 deki smaç yarışmasını izleyebilirsiniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    3.00 de cnn türk yayına başlıyor bu arada moda girmek isteyenlere önerim james white'ın fenerbahçe ülker forması giyerken kazandığı smaç yarışması ve efsanevi carter ı kazandığı 2000 deki smaç yarışmasını izleyebilirsiniz
    sağol aslan

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Geçen senenin de bir tekrarını yapalım.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bu arada yarışmalara katılanlar da bunlar
    yetenek yarışması: tony parker, jrue holiday, brandon knight, damian lillard, jeremy lin, jeff teague
    3 sayı: paul george, kyrie irving, steve novak, ryan anderson, stephen curry, matt bonner
    smaç yarışması: james white, terrence ross, gerald green, jeremy evans, eric bledsoe, kenneth faried

Yetenek yarışması yine parkerın gibi 3lük de ise novak curry olabilir smaç da pek tahminim yok ama james white'ın olmasını isterim

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Yetenek: Tony Parker
    3 Sayı: Stephan Curry
    Smaç Yarışması: Jeremy Evans

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ne ayak?! Hayırdır Hükümet yalakası Acun, derdin ne?!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

O ne saçma iş yahu. Ayrıca çocuk nasıl böyle birşeyi kabul etmişte sahneye çıkmış ? Benim üzerimdeki Türk bayrağını sansürlemeye kalksalar ...
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    O ne saçma iş yahu. Ayrıca çocuk nasıl böyle birşeyi kabul etmişte sahneye çıkmış ? Benim üzerimdeki Türk bayrağını sansürlemeye kalksalar ...
    Kesinlikle katılıyorum. Üzerindeki Türk bayrağını kapatıyorlar. İnsan hiç mi sormaz hayırdır ne iş ? diye. İnsanların gözünün içine baka baka yapacaklarını yapıyorlar. Kimse de gıkını çıkaramıyor.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bunda bir tuhaflık var yalnız. Acaba relam yerine dalgınlıklarına geldi orayı mı kapattılar..? Böyle bir şeyin ne gerekçesi olabilirki
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Böyle bir yanlışlık olamaz da böyle bir saçmalık da olamaz ben hiç bir şey anlamadım pek de fazla yankı yapmamış gibi sosyal medyada.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yanlışlıkla olmuştur ben dün fark ettim ama art niyet olma ihtimalini hiç düşünmedim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yanlışlık olmaz sanırım.. Photoshop mu acaba diye düşünüyorum. Bölümü TV'den izleyen var mı?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Yanlışlık olmaz sanırım.. Photoshop mu acaba diye düşünüyorum. Bölümü TV'den izleyen var mı?
    izledim ben. kapatılmıştı.

Mesaj Yetkileri