@ulgenbulent
Emre canin babasi der ki oglumun Turkiye'de oynayabilecegi tek takim Besiktas..Galatasaray'da yedek kalir.bece 1 agustosta emre bjk ta
Printable View
@ulgenbulent
Emre canin babasi der ki oglumun Turkiye'de oynayabilecegi tek takim Besiktas..Galatasaray'da yedek kalir.bece 1 agustosta emre bjk ta
Yalnız ciddi ciddi Ronaldinho ile ilgileniliyor :) Ve transferin bitme aşamasına geldiğini yazanlar var. En uç nokta ise Ronaldinho'yu istemeyen taraftarlarımız var :n: O taraftarlara harbiden Sezer,Eneramo gibi oyuncular müstahak. Millet harbiden şaşırmış arkadaş.
Emrecanın babası 1 Ağustosa kadar Emrecanın Beşiktaşa transfer olacağını söylemiş "kiralık olarak"
Emre Can ve Ronaldinho ile transferi kapatsalar, tek bir transfer istemem daha. Adebayor ve sol bek bile umrumda olmaz. Atiba da gelmesin, Emre gelecekse.
Uğur Boral ve Gökhan Süzen'i sepetleyip iyi bir sol bek alınmalı.
Ön Libero ve sol bek için duran adam eylemi yapmak istiyorum !
atiba süper oldu ön libero icin. ronaldinho gelirse sag acık fln gerekmez sol acık ronaldinho olur sag acık olcay olur. almedia gitmezse eger forvete de gerek yok bnce pektemek ve ömer in üzerinde durulmalı forvet pozisyonunda ileri hattımız hareketli adamlardan olussun.
sol bek icin transfer olmayacak gibi bakalım neler olacak görecegiz..
Beşiktaş Futbol A.Ş.'den KAP'a gönderilen açıklamada Atiba Hutchinson ile görüşmelere başlandığı bildirildi.
Yıllık 1 milyon alacakmış. 2 yıl imzalanmış.
Sırada R10 var :D
@SporKalemi
Emre Can’ın menajeri Reza Fazeli: Emre Can için teklif geldi. G.Saray satış opsiyonunu istiyor. Beşiktaş ve birkaç Alman kulübü de istiyor.
Ronaldinho futbolu bizim yasdaslar icin degisen isim oldu. Yaslandigimda ne Messi nede Ronaldo'yu anlatirim genclere. Bir zamanlar Ronaldinho vardi diyecegiz
Umarim gelir, 10u Turkiyede izlemek muthis olur.
Bayern satmaz o cocugu büyük ihtimal Bundesliga ekiplerinden birine kiralik verirler.
Beşiktaş Futbol A.Ş., Atiba Hutchinson ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyle:
"Profesyonel futbolcu Atiba Hutchinson ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcuya:
- 2013-14 sezonu için 1.000.000 Avro garanti ve 10.000 Avro maçbaşı
- 2014-15 sezonu için 1.000.000 Avro garanti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir."
atiba nın fm profilini koyabilir misiniz??
profil hic dm icin uygun degil gibi :)
daha cok kanat adamı gibi profili var..
Oyunda sağ bek mevkisinde de görev alıyor ve Beşiktaş'a atınca Bilic orada oynatmaya başladı...
Ben Atiba'ya sevindim. Ade ve R10 gelse diyeceğim ama çok şey istemiş olacağım farkındayım:)
Almeida gönderilmezse R10 kafasına ata ata topları gol attırır ona sıkıntı yok.
Beşiktaş Emre Can'ı yalanlamış... Şimdi daha çok korktum elimizden alabilirler :(
Patrick Viera'yı andırıyor sanki. :) Bende asıl mevkii sağ bek diye biliyorum. Bakalım, izleyip göreceğiz artık. İnşallah fos çıkmaz.
Aslında sizin ihtiyacınız da yok. Yerli rotasyonunda yer alır sadece; ama biz Atiba'yı sağ bek, Emre'yi orta saha şeklinde kullanabiliriz veya Atiba-Emre Can yapabiliriz. Yalanlama gelse de umudum var, inşallah getiririz Emre Can'ı. Atiba da yalanlanmıştı, unutmamak gerekiyor.
Size bir şey söyleyeyimmi? Ronaldinho gelsin, boşverin forveti falan :) O adam en kazma forvete bile gol attırır. Hadi attıramadı, kendi atar. Ronaldinho gelecekse sadece sol bek alınsın. Yada şöyle diyeyim, Ronaldinho gelsin, başka ihsan istemez :)
Ve Ronaldinho'da son söz
Beşiktaş kulübü 2.başkanı Ahmet Nur Çebi tarafından uzun süredir telefon trafiği ve yazışmalarla sürdürdüğü son iki gündür de İstanbul'da devam eden görüşmelerin bu sabah mutsuz sonla noktalandığı öğrenildi.
Beşiktaş yönetiminin güçlü ismi Ahmet Nur Çebi ile yıldız futbolcunun menajeri Roberto Assis arasında iki gündür İstanbul'da Swissotel'de gerçekleşen ve Türk medyasında sadece sporx.com'un görüntülediği pazarlıkların Brezilyalı yıldızın Ocak ayında Türkiye'ye gelmekte ısrarcı olmasından dolayı çıkmaza girdiği ve bu nedenle Ronaldinho defterinin kapandığı belirtildi.
Yıldız futbolcunun menajerinin bu sabah Türkiye'den ayrıldığı ifade edildi.
Ocakta gelmesi daha mantıklı maliyet açısından; ama o zamana kadar köprünün altından çok sular akar. Bence bu iş yattı, bir daha açılmamak üzere. Bir sol bek alıp transferi kapatacaklar.
Ben demiştim, boşuna heyecan yaptınız siz. Hatta Assis şimdi demiştir, Çebi'de Ocak'ta demiştir. Ciddiyim bak.