Teşekkür ederim hepinize :)
Abi,ağda işine ben dayanamam o acıya :/ :)
Printable View
Teşekkür ederim hepinize :)
Abi,ağda işine ben dayanamam o acıya :/ :)
@Cihan
Yeni sezon bomba gibi başladı :n::n: İnşallah senin için en hayırlısı olur ancak bende Arif gibi düşünüyorum, o kadar ağır beddua etmeseydin keşke.
Birde sezon mezon yazıyorum ama darılmıyosun demi Cihan, amacım ortama biraz neşe katmak.
@Anıl
Küçük haylazlıklar ?? :D
Kızın daaa, sezonun daaa, bölümün dee :n:
Yok aksine ben kendi kendime de dalga geçiyorum :)
Küçük haylazlık demişken "Eski sevgiliden arkadaş olmaz" sözü bu açıdan da çok doğru. Aldınız siz mesajı :D
O bedduaların, ağzıma geleni söylememin bir sebebi de beni kötü bir şekilde hatırlasın diyeydi. Aklında kötü kalayım ki bana bir daha dönmesin, ileride aklımı karıştırmasın.
Uleyn Cihan Büyüdükçe İyice Bozuyorsun Kendini :(
Sanırım Ergenlik Çağları Diyip Normal Karşılamak Lazım
Ergenlik kısmını temiz atlattık abi :) Ergenliği geçince işler bozuldu :)
Edit : Bi dk böyle söyleyince yanlış anlaşılmalar olabilir :D Duygusal anlamda işler bozuldu diyorum :n:
Neyse konuyu değiştirmek amacıyla bir soru sorayım :D
Ben bugün "La la la" şarkısına taktım baya. Bazen Number One FM dinlerken geceleri özel montajlanmış parçalara denk geliyorum. O tip parçaları nasıl bulabilirim ?
Bunların özel bir adı oluyordu aslında da aklıma gelmedi şimdi. Remix miydi, cover mıydı neydi. Yani istediğim Lalala şarkısının uzun versiyonu.
cihan galiba la la la come on"u diyor
Hayır şarkı bu :D
[YOUTUBE="ITtXErm3aXM"]La la la[/YOUTUBE]
Ceko'nun geçen paylaştığı şarkı bu :D
Lise Almancası düzeyinde bu derse yardımcı ek kaynak bilen var mı ? Hangi yayınevinin Almancası iyidir ?
Bilmiyorum o videoyu açmadım ben hiç :D Kastettiğim şarkı bu anlamında ekledim sadece onu :D
Sonuç olarak o şarkının uzun versiyonunu istiyorum yani. Daha çok "La la la" kısmı olan.
" vay anam vay neler dönmüş serhat ya... "
Bu arada Burak geçmiş olsun kardeşim.Cihan'a gelecek olursak bir ilişkide eğer bir kere ayrılıp barışma oluyorsa zaten kesinlikle o ayrılmanın devamı geliyor çocuk oyuncağına dönüyor.Ayrılmak bir yana başka birisiyle denemek benim gözümde aldatmanın bir alt modeli.Geçen sayfada Anıl da yazmış kesinlikle seni sevmiyor sana değer veriyor olabilir,kaybetmek istemiyor olabilir ama seviyor olamaz.Eğer diyorsan ben üzülmeyi seviyorum git peşinden 2 değil her birinde bir şey bulamadığın da teselli olarak gelir sadece sana.Çok klişe artık ama geçiyor ne olursa olsun o kızla sürekli üzülmek yerine onu hayatından çıkarıp bir süre ( belki uzun bir süre ) yokluğuna üzülürsün ama daha ileri şeyler yapabilecek birisi varken karşında yokluğuna üzülmek en güzeli Cihan.Kafanı dinle biraz,sana yapılmasını istemediğin bişeyi de karşı tarafa yapma yani onun başkasıyla denediği gibi sende B kişisiyle deneme.
Okan Bayülgen kebap dağıtıyor millet :D #Kebapistiyorum diye tweet atıyorsunuz. Bknz Show TV
Beyler bir sorum var.
Eski bir arkadaşımın numarasını kaybettim, tekrar bulmak istiyorum ne yapmam lazım ?
Yüz on sekiz sekseen seksen sekseeen
In Flames, Dark Tranquillity, Disturbed, Pink Floyd gibi grupların tshirt ve kapşonlularını ucuza (20-30 civarı) bulabileceğim bir yer var mıdır ? 49 liradan başlıyor bir t-shirt.