Buraya aşk meşk olayları anlatan çok oluyordu bende yazayım dedim.
Dün gece benim eski hatunla mesajlaşıyoruz(ne gerek var niye mesajlaşıyorsak bitmiş gitmiş önüne bak demi). Ben yazdım bugün çok mutluyum falan. O da dedi ki sen bu aralar fazla mutlusun galiba(lafa bak lafa :D bir kızla yakınızda bu aralar oradan söyledi bu) sonra dedi ki bende çok mutsuzum bu aralar bir erkekle olan olayından dolayı. Karşı tarafla çok yakınlaşmışlar ama erkek buna teklif etmiyormuş. Bende anlat falan dedim. Ben sadece yakın arkadaşlarıma anlatırım falan dedi. Bir kaç erkek yazdı işte(aklı sıra beni kıskandıracak :D). Bende biz senle yakın arkadaş değilmiyiz deyince kız öyle şeyler yazdı ki sanki ben bunun peşinden koşuyor muşum da bu bana pas vermiyormuş ayağına. Sonra twitter'a laf vurmalı twitler falan. Dedim abi noluyor falan. Kız resmen planlı olarak bana kendince böyle bir oyun oynamak istemiş :n::n:
Vesselam arkadaşlar kız meselelerine kafamızı pek yormuyoruz. Kimse benim gibi bu duruma düşmesin. Şuan yakın olduğum kızda bana trip atmaya başladı şimdi. Eski sevgililerle sakın arkadaş olmayın. Söyleyeceğim bu. Eski sevgiliden asla ama asla dost olmaz. Kalın sağlıcakla