Sayfa 4237 / 4326 İlkİlk ... 323737374137418742274235423642374238423942474287 ... SonSon
127,081 ile 127,110 arası toplam 129762 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Buraya aşk meşk olayları anlatan çok oluyordu bende yazayım dedim.

Dün gece benim eski hatunla mesajlaşıyoruz(ne gerek var niye mesajlaşıyorsak bitmiş gitmiş önüne bak demi). Ben yazdım bugün çok mutluyum falan. O da dedi ki sen bu aralar fazla mutlusun galiba(lafa bak lafa bir kızla yakınızda bu aralar oradan söyledi bu) sonra dedi ki bende çok mutsuzum bu aralar bir erkekle olan olayından dolayı. Karşı tarafla çok yakınlaşmışlar ama erkek buna teklif etmiyormuş. Bende anlat falan dedim. Ben sadece yakın arkadaşlarıma anlatırım falan dedi. Bir kaç erkek yazdı işte(aklı sıra beni kıskandıracak ). Bende biz senle yakın arkadaş değilmiyiz deyince kız öyle şeyler yazdı ki sanki ben bunun peşinden koşuyor muşum da bu bana pas vermiyormuş ayağına. Sonra twitter'a laf vurmalı twitler falan. Dedim abi noluyor falan. Kız resmen planlı olarak bana kendince böyle bir oyun oynamak istemiş

Vesselam arkadaşlar kız meselelerine kafamızı pek yormuyoruz. Kimse benim gibi bu duruma düşmesin. Şuan yakın olduğum kızda bana trip atmaya başladı şimdi. Eski sevgililerle sakın arkadaş olmayın. Söyleyeceğim bu. Eski sevgiliden asla ama asla dost olmaz. Kalın sağlıcakla
    Last edited by Nedvedmania : 13.Nisan.2014 at 21:37 Reason: Hakaret etmeyelim yine de :D

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dostum anca onlara anlatırım deyip o isimleri saydığı anda direk "tamam onlara anlat beni meşgul etme" diyecektin , golü kaçırmışsın. Denedim , etkili

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Dostum anca onlara anlatırım deyip o isimleri saydığı anda direk "tamam onlara anlat beni meşgul etme" diyecektin , golü kaçırmışsın. Denedim , etkili
    Abi benimde artık nasıl bir anıma geldiyse vallaha kontradan yedim resmen Ama bu da bir tecrübedir diyerekten geçicem. Ama dediğin gerçekten cuk otururdu muhabbete. Ben de muhabbet bittikten sonra neler düşündüm ama işte geçti artık

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Aslinda eski sevgiliden dost oluyor; ancak aradan ne kadar zaman gectigine ve ne yasadiginiza bagli. Eski bir sevgilimle cok yakin arkadas, hatta dostuz uzun bir zamandir. O bana, ben de ona anlatirim gonul olaylarini. Ikimizin de birbirimizi bir gram kiskanmadigimiza eminim.

Ben de iki gun once basima gelen bir olayi anlatayim. Babaannemlerin yasadigi kasabaya geldim bir hafta once. Iki gun once de gezmeye cikmistim. Eve donerken otobuste bir kizla kesistik surekli. Yasli teyzeler bunu muhabbete tutunca, yanina oturup telefonunu da isteyemedim haliyle. Her neyse, indigi yere dikkat ettim. Birkac kisiye kizi anlattim, numarasini bulup bulamayacaklarini sordum. Neyse ki buldular. Aradim kizi. Tanismak istedigimi soyledim. "Tamam" dedi. Ne zaman gorusecegimizi sordugumda ise "Ben senin bildigin kizlardan degilim" dedi. Birisiyle tanismak icin kahve icmeye gidilmez mi arkadas yahu? Telefondan ergenler gibi mi tanisacagiz? Dogru tabii, unuttum size soylemeyi: Kiz liseli.

Buradan cikartacagimiz ders; liselilerle isiniz olmasin arkadaslar. Yalniz; kizin reaksiyonlarina bayagi guldugumu soylemeden gecemeyecegim.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sevgin foruma yazmış
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Unuttugum onemli bir not daha... Kiz Turk'tu. Demek ki Turk kizlara boyle yaklasmamak gerekiyormus.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Unuttugum onemli bir not daha... Kiz Turk'tu. Demek ki Turk kizlara boyle yaklasmamak gerekiyormus.
    Hah abi aynen işte. İngiliz kızlarını falan bilmem ama Türk kızları değişiktir. Ne yapacağı hiç belli olmaz İste benim kızla biz çok yakındık. Ben onun böyle bir şey yapacağını hiç tahmin etmezdim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sevgin bir kez daha yazmış

Ben de kendi hikayemi anlatıyım bari. Sizinkiler yine iyi kız yüzüme yüzüme manitam var dedi bana Böyle demedi tabii de bir şekilde yol yapıp öğrenmeye çalıştım ama direk kızın ağzından duyunca moral bozucu oldu biraz

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Ozgur, sen niye sasirip duruyorsun yahu? Her gun yaziyorum ben foruma. Ha, eger bu konuyu diyorsan niye yazmayayim ki? Saksi miyim ben? Hep Cihan mi yazacak?

Senin durum da fenaymis be Ozgur, uzuldum valla.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İşte bende geçen gün cağ kebabı yedim,hayatım da ki önemli olayda o
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    İşte bende geçen gün cağ kebabı yedim,hayatım da ki önemli olayda o
    Ya bu mesaji ilk okudum anlam veremedim sonra yukardan asagi diger mesajlari okumaya başladım en son bunu okudum, koptum.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Oğuzhan dakikalardır gülüyorum, dışarı maça gidecek olmasam saatlerce sürebilirdi.

Aşık olmayın gençler. Size hiçbir faydası yok. Faydasını gören de olmamıştır. Sonu hep acı, hep hüsran. Kurumsallaşın, mantığınızla hareket edin, profesyonel olun.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

O öyle olmuyor be abi,bilirsin hormonlar Biz bunun dersini alıyoz aşık olmamak imkansız gibi bişey.

Bu arada eski sevgiliden dost oluyor gibi ama dost gibi de olmuyosunuz. Şöyle ki arada bi laf çarpmalar falan oluyor. Manalı mesajlar oluyor falan. Anlatayım;

Kendisiyle 2 yıl çıktığım eski kız arkadaşımla ayrıldık. Ayrıldık ki eski oldu neyse, sonra ayrıldıktan bi süre sonra böle arkadaş dost gibiyiz. Normal konuşmalar falan. Hani mesajlaşıyosak 2 haftada napıyon neydiyon falan. Ama arada da laf vurmalar oluyor. 1 ay konuşmadığımız oluyor falan ama arkadaşız ya bildiğiniz. Ancak son mesajlaşmamız çok çetin geçti. Bana seni diğer kızlardan kıskanıyorum dedi. Ben seni kıskanmıyom dedim. Sonra tamam kıskankam benm sorunum dedi sorunumla beni yalnız bırak deyip iyi geceler dedi, öle bnde ot gibi iyi geceler dedim, sonrada hiç arayıp sormadım mesaj atmadım.

Yani dost gibi olunuyor eski sevgili ama tam öyle değil.Garip.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@vivoperlei

Sev sen hangi ara boşandın da Liseli buldun (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

@ReaList

Tam olarak hangisinden bahsediyorsun Ibo'cugum? Sanirim senin bildigin gecen yilki kiz arkadasim. Onla da bosanali cok oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@vivoperlei

Aaa o Kız mıydı?

He geçmiş olsun. Sen yenilerini bulursun.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Var zaten birkac tane; ama sayiyi surekli arttirma cabasi icerisindeyim, yukaridaki ornekte de goruldugu uzere.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sevgin forumun kazanovası çıktı bildiğin.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Sevgin forumun kazanovası çıktı bildiğin.
    Yok canim, o kadar da degil. Bizim forumda ne kazanovalar vardir da kendilerini ifsa etmiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Yok canim, o kadar da degil. Bizim forumda ne kazanovalar vardir da kendilerini ifsa etmiyorlar.
    Bir şey biliyorsan konuş Sevgin , arkandayız

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Niye alındın Anıl abi

Seni gidi hınzır...
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Benim A B C D'leri saymıyorsanız ben de üstüme alınmıyorum

Zaten elde sadece D kaldı ama ben aşka küstüm. Kimseyle uğraşmak istemiyorum bu aralar
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Bir şey biliyorsan konuş Sevgin , arkandayız
    Mesela sende de bir yogunluk var gibi geliyor ama henuz dokulmedin Kafe'de.

@Nedvedmania: Anlat Cihan, anlat. Son gelismeleri bilmek istiyor TSI ahalisi!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Anıl'da da yoğunluk yoksa biz ölelim o zaman

Cihan senin harf işlerine hiç bulaşmak istemiyorum şahsen, kafam karışıyor benim Ama anlat yani bekliyoruz yeni bölümleri.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar o yoğunluk hiç önemli değil. Önemli olan karşıdaki kızların kaliteleri. Eğer kalitesiz kızlarla takılırsanız her türlü pislik olur. Sonra da böyle benim gibi mal mal düşünürsünüz

Bu arada o harf olayını kaçırmışım ben O ne olayı o. Birisi açıklasın

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ya gittim konuştum işte o benim dediğim kişiyle. Meğer benim ondan hoşlandığımı farketmemiş bile. Kızda sorun var Yoksa yani sınıftaki herkes "Cihan A'dan mı hoşlanıyor ya" diye kendi arasında konuşuyormuş zaten.

Ben bi arkadaş aracılığıyla bunların ağzını yoklatmıştım. Ev arkadaşına "Cihan çok iyi bir insan ama ilişki olarak şimdilik bir şey düşünmüyorum" demiş. Bende en azından içimdekileri söyliyeyim diye gittim o akşam konuştum. Dedim böyle böyleyken böyle böyle hissetmeye başladım diye. O şaşırdı felan. Sonuç olarak artık arkadaş olarak eskisi gibi olamayacağız.

Bir yandan da ben kendimden emin olamadım. Çünkü konuşmaya giderken normalde kalbimin atıyor olması lazımdı ama heyecanlı değildim, kafamda ne konuşacağımın planını yapmadım. Konuşma bitince üzgün değildim. Bunu hatta ona da söyledim. "Buraya gelirken heyecanlı olmam gerekirken heyecanlı değildim, şuan normalde seninle sevgili olma ihtimalini kaybettim ama üzgün değilim. Sanırım bunun adı hoşlanma veya aşk değil" dedim. Böyle saçma ve açıkça bi konuşma yaptık. Başta gergin başladı ama sonra baya güldük.

Ertesi gün ben buna uzun bi mesaj atıp bi kutunun içine bir sürü çikolata felan aldım. Evine gidip verdim. Aramızda bi kırgınlık veya soğukluk olmasını istemiyorum. Bilmiyorum bakalım yarından itibaren nasıl bi ortam olacak sınıfta. Sonuçta arkadaş grubumuzun içinden birisi.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adam overdose tecrübeden duygularını kaybetmiş artık Keşke B'ye yürüseymişin Cihan.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Arkadaşlar o yoğunluk hiç önemli değil. Önemli olan karşıdaki kızların kaliteleri. Eğer kalitesiz kızlarla takılırsanız her türlü pislik olur. Sonra da böyle benim gibi mal mal düşünürsünüz

Bu arada o harf olayını kaçırmışım ben O ne olayı o. Birisi açıklasın
    Ohooo ne sen sor ne ben anlatayım. O mesajı bulabilecek bi babayiğit varsa alıntılasın anca öyle çıkar ortaya

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Adam overdose tecrübeden duygularını kaybetmiş artık Keşke B'ye yürüseymişin Cihan.
    Ya şuan B hala duruyor. O günden sonra hiç internetten bile konuşmadık. Ama içimde istek olsa 1-2 güne anında samimi olup sinemaya bile gideriz. Dediğim gibi şuan hiç uğraşasım yok. Aslında baktığım zaman belki de tam benim karakterime uygun ama uğraşasım yok valla Yoruldum

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Şimdi Cihan kız öyle dedi diye tüm ihtimal ortadan kalktı mı. Uğraşmayacak mısın?

Mesaj Yetkileri