Sonradan sakatlandı o ama iyileşti takımlara çalışmalara başladı.
Printable View
Eneramodan cacık olmaz
Frei kontrolden geçti!
http://n1309.hizliresim.com/1f/6/scumj.jpg
KAP:
Kerim Frei'nin transferi ile ilgili olarak kulübü Fulham FC ile anlaşmaya varılmıştır. Fulham FC'ye sözleşme fesih bedeli olarak 3.157.894,50 Avro ödeme yapılacaktır.
Bu arada, Ramon Motta'ya 950 bin euro yıllık maaş verilecek. Çok gibi geldi bana!
Frei'nin bonservisi de, 3 milyon 157 bin euro. O 7 ne oluyorsa? :)
Vay be Frei'nin Beşiktaş'a geleceğini hiç düşünmüyordum.Güzel transfer.
Önder özen beşiktaşın gelecek 5 yılının kaderini çizdi. Büyük iş başardı helal olsun.
dogru yoldayız..
Kerim Frei Koyunlu ile 5 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Buna göre oyuncuya sezonlar itibariyle :
- 2013-14: 950.000 Avro
- 2014-15: 1.000.000 Avro
- 2015-16: 1.050.000 Avro
- 2016-17: 1.100.000 Avro
- 2017-18: 1.150.000 Avro garanti ücret ödenecektir. Ayrıca oyuncuya her sezon için geçerli olmak üzere, 5.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir.
Harikulade bir anlaşma.
Beşiktaş'ta olmaktan mutluluk duyduğunu belirtern Kerim Frei şunları söyledi:
“Burada olmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum. Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşamak ve performasımın zirvesine çıkmayı hedefliyorum. Çok iyi bir oyuncu topluluğuna sahibiz. Taraftarlarımızın önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. Rekabetin içinde kendimi göstereceğime inanıyorum.”
Yıllık maaşı da çok yerinde. Güzel bir anlaşma olmuş.
Olcay'ı mı kesecek şimdi kadro nasıl olacak :)
Bundan sonra kim iyi oynarsa formayıda o kapacak. Bol alternatifli bir kadro oldu. Bu aynı zamanda rekabeti getirecek.
Sağ beke de bir alternatif lazım. Tanju gitti, M.Akgün ve Toraman kaldı sağ bek oynayabilecek; ama onların 2'si de olmaz orada. Atiba geçer mecburen o bölgeye, Serdar olmadığında. Devre arası ya da sezon sonu, sağ beke bir transfer gerekli. Sezon sonu takımıyla sözleşmesi bitecek olan Veysel Sarı ile şimdiden anlaşmak lazım.
Bir Galatasaraylı olarak Beşiktaşın yaptığı transferleri kutlarım hepsi potansiyelli koşan adamlar inş hak ettikleri yere gelir çürüyüp gitmezler..Beşiktaş ambargo koyar ilerde gibime geliyor
Ronaldinho'nun kardeşi, Ronaldinho'nun Brezilya dışında bir takıma transfer olmayacağını, ülke dışına çıkmayacaklarını açıklamış.
Ronaldinho ile ilgili başkanımız Fikret Orman ile aramızda ilginç bir diyalog geçmişti Antalya'da. Kartal Yuvası açılışında, kendisine Ronaldinho'yu istediğimizi söylemiştim. O da bana "sakat adamı ne yapalım" diyerek gülümsemişti
Ronaldinho en başta gelse iyiydi de sakatlandıktan sonra ben de pek sıcak bakmıyorum
R10 hayalimiz de suya düştü desenize! :icon_confused: Devre arasında, Ibarbo'yu veya o tarzda genç bir yabancı futbolcuyu alabiliriz.
Devre arasında gidecek olan futbolcular:
- Mustafa Pektemek
- Dentinho
- Julien Escudé
- Sezer Öztürk
- Ibrahim Toraman
- Emre Metin (kiralık)
- Günay Güvenç (kiralık)
- Hugo Almeida
Takibe alınan futbolcular:
- Pirlo
- Ronaldinho
- Adebayor
- Yusuf Erdoğan
- Tolga Ciğerci
- Mehmet Ekici
- Mevlüt Erdinç
- Ömer Toprak
- Gökhan Töre (bonservis)
------------------------------------------------------------------
Facebook'taki bir Beşiktaş sayfasında, böyle bir şey gördüm. İnşallah doğrudur. Gidecek isimlerden, takibe alınan isimlere kadar hepsi doğru tercih olur. 3. kaleci olarak Günay kalabilir, bir de; U.Boral, G.Süzen ve M.Akgün'e de yol verilmeli.
Pirlo imkansız Ronaldinho belki.
Takibe alınan futbolcular diyor, hepsini alacağız diye bir ibare yok ki orada. :icon_smile: O yabancılardan en fazla 1'ini alabiliriz zaten, yerlilerden de 2'sini alsak yine iyi; ama gidecek futbolcuların Günay dışında hepsi doğru karar. Üstüne; U.Boral, M.Akgün ve G.Süzen de gitmeli bence.
Hugo Almeida nasıl satılacak? Hani kime acil lazım bu adam. Bonservisi olmadan imzalar sözleşmeyi Ocak'tan 5 ay sonra gider yeni kulübüne. Almeida önemli değilde Fernandes de böyle yapabilir bu yüzden acil sözleşme yenilenmeli, ha kendi istemiyorsa sorun yok. Bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz.
Mustafa Pektemek + 1 Milyon Euro----Gökhan Töre takası konuşuluyor. Bence çok iyi hemen uçak bileti alınıp akşama yollanabilir Pektemek.
Yusuf Erdoğan'ı alsak çok iyi olur. Ayrıca yine gurbetçilerden devam edelim transferlere. Yabancı gelirse de şöyle en iyisinden gelsin. Hem biraz piyasada ismi olsun ama en önemlisi katkısı bol olsun.:)
Rai Sport 1'e konuşan Mateo Materazzi yaptığı açıklamada "Gelecek sezon Pirlo Beşiktaş'ta oynayacak. Beşiktaş şimdiden yıllığı 2 milyon 200 avroya Pirlo ile 3 yıllığına anlaştı. Juve Pirlo'nun boşluğunu bu sezon Real Madrid ile kontratı bitecek olan Xabi Alonso ile dolduracak." diye konuştu.
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/ne...4mm2613570.jpg