Harbiden olacak mı ya :D
Printable View
Harbiden olacak mı ya :D
Muhammed'in de idolü Ronaldinho sanırım önce 80 giyiyordu şimdi 49. Kendine bir çekidüzen verir artık :D
Ronaldinho'nun şartlarını okudunuz mu ?
çıkan haberlere inanmıyorum ben cünkü dün 4 sart yazıyordu bugün bianda 10 sart oldu..
O şartlar Ronaldinho çapında bir isim için çok da ağır sayılmaz. 2-3 maddesi ağır kabul ediyorum; ancak genel olarak normal diyebiliriz. Son 20 yılın en iyi 3-4 futbolcusu arasındaki bir isimden bahsediyoruz sonuçta. Bu arada, bugün şöyle bir şey okudum, gerçeklik payı nedir bilmiyorum ama:
Atletico Mineiro Başkanı Kalil: Ronaldinho Beşiktaş'ı tercih etti. Yeni şehri İstanbul.
6 Milyonluk bir teklif verilmiş. Büyük ihtimal bizde. Kalbim küt küt atıyor yemin ediyorum. Şu anki takımında attığı bir kaç golü izledim. Adam yaşlanmamış beyler.
Bu arada 3 milyon biz, 3 milyon sponsor verecekmiş.
Bu arada kimse üstünde durmamış ama Önder Özen Pilot kulübümüz olan Dikilitaş'a Nijerya'dan bir oyuncu geleceğini söyledi. Üstelik bu oyuncu son Dünya Kupası'nda oynamış ve Kupayı kaldırmış bir oyuncuymuş. Davetiyesi gönderilmiş.
Dikilitaş Spor Kulübüne'de ayrıca A2 den 7 oyuncu gönderilmiş.
https://vine.co/v/hrvIH7bOnYi
Türkiye'ye gelmiş geçmiş en büyük futbolculardan ve gelirse bu ülkenin transfer tarihindeki en büyük futbolcu olucak. Bütün avrupa bu transferi konuşuyor ama bizim basın yine traş.
Bu şart olayları resmi bir ağızdan açıklanmadığı sürece inanmıyorum.
Ben de biraz ağız sulandırayım.
http://cdn1.lockerdome.com/uploads/0...97e50454_large
Adam yaşayan efsane, futbol şovmeni, gelirse muazzam olur :)
şaka maka transfermarkt te ronaldinhonun gelme olasılığı %84'e çıkmış
Gelsinde artık bi şu gözlerimizin pası silinsin ya, futbolcu görsün gözümüz..
Ronaldinho için yaşlı yaaaaa tarzında yorum yapan kimse çıkmadı dimi henüz :n:
Eğer öyle bi yorum falan gelirse herkes kötü mesaj butonuna bassın arkadaşlar :zuhaha
Ronaldinho gibi bir dedeye o kadar para verilmez yahu.
kandırmayın beşiktaşlıları
Ronaldinho gelirse muhtemelen imza töreni statta felan yapılır. Ve eğer İstanbul'da olursam ben bile giderim :)
Antalya kampına yetiştirilmeye çalışılacağı söyleniyor.
Ronaldinho benim için gelmiş geçmiş en iyi topçudur, avrupadan biraz erken koptu ama olsun. Türkiyede görmek muazzam olur.
Beşiktaş, Mehmet Akgün'le yollarını ayırdı
Beşiktaş, Mehmet Akgün ile yollarını ayırdığını KAP'a açıkladı.
Beşiktaş'ın KAP'a yaptığı açıklama şöyle;
Şirketimiz profesyonel futbolcularından Mehmet Akgün ile olan sözleşmemiz karşılıklı anlaşma yoluyla feshedilmiştir.
* * *
Nihayetinde kurtulduk :icon_mad:
Dentinho da gitmişti , sıra Enaramo Escude gibi isimlere geldi.. ;;)
Şu Ronaldinho'yu alın artık, dünya gözüyle bi Ronaldinho izleyelim :D
bence ronaldinho trde ancak drogba ile kıyas edilebilir onun disinda isim kariyer basari bakimindan dengi yok ancak bu tur topçular genelde yaslaninca geliyor fakat drogbada gordukki bunlarin ölüsü bile yeter
drogba da onemli ama ronaldinho farkli sanki, kiyas kabul etmez. futbolun harlem subesi adam, drogbayi izlemek icin hususi gitmem ama ronaldinho kacirilmaz yani.
Ben Ronaldinho'yu kimseyle kıyas etmem. Ronaldinho başka bir şey geri kalanlar başka bir şey :D
Kesinlikle.
Ronaldinho ile diğerlerini karşılaştırmak mantıklı değil. O zeka, o teknik. Bir insan futbola daha fazla yakışamaz
Böyle şeyler yazmayın, heyecanlanıyorum. :icon_biggrin:
Bu taraftar arkanızda, gelsin artık Ronaldinho!!!
Sizi böyle gaza getirip içten içe bitirme planlarımız var :icon_twisted: