Alex De Souza'yı alalım o zaman :)
Printable View
Alex De Souza'yı alalım o zaman :)
r10 yönetimin başarısızlığı değil bence oyuncu menajerinin çakallığı.
O yuzden yonetimin ve baskanın üzerine gitmek cok dogru değil.
Aynı zamanda tabi taraftar da hayal kırıklıgı yasadı.
O yuzden mutlaka bir transfer yapılmalı kariyerli veya kariyersiz farketmez ama 2.yarıda iyi bir performans sergileyebilecek bir adam olması şart.
yönetim taraftar tepkisi cekiyordu uzun zamandır r10 u bitirerek bu kötü havayı tamamen kaldıracaktı ortadan ancak bunuda basaramadılar simdi daha cok tepki toplayacak taraftardan..
bnde cok umutlanmıstım gelecek diye ancak büyük hayal kırıklıgı yasıyorum hala..
bu yönetim adamı deli eder simdi de gs li dany yazılıyor deli etmeyin adamı ya çıldırmamak elde degil eger dany gelirse bu yönetim acil olarak istifa etsin.
Püü bir Ronaldinho'yu getiremediniz :p Ya arkadaşlar yapmayın Ronaldinho'yu getirmek kolay iş mi, gelmedi diye yönetime sallamayın hemen, kolay değil bu işler o kadar. Bir de Ronaldinho'nun Mineiro'dan fazla para koparmak istemesi falan komik şeyler. Adam dünyaları kazandı ve kazanmaya da devam ediyor, sırf Nike'tan aldığı paranın haddi hesabı yok, uğraşmaz böyle şeylerle. Belli ki gelmek istemedi, başka bir nedeni yok.
dany - besiktas diyorlar dogrumu acaba ?
dany beşiktaşa faydalı olur eğer önceki sezonda büyük maçlarda oynadığı gibi oynarsa sezon sonu gelir zaten ve bence beşiktaş dentinho yerine amrabatı da bir düşünmeli
Beyler çakma Ronaldinho olayını duyan var mı bilmiyorum ama bu arkadaş benim arkadaşım, aynı mahallenin çocuğuyuz :)
http://www.radikal.com.tr/spor/cakma...ktasta-1169468
Görmeyen yoktur heralde , iyice alay konusu olduk..
Ben Brezilya'lı olduğunu düşünmüştüm , arkadaşın olduğunu öğrenince şaşırdım :o
6 ay sonra bedavaya almak olmaz , mutlaka bonservis bedeli ödeyip şimdi almalıyız..
Hem de 32 yaşında gencecik delikanlı , maaşı da 3 milyon €'cuk :icon_wink:
Roberto de Assis: Ronaldinho Beşiktaş'ı asla ciddi bir teklif olarak görmedi, Beşiktaş'ın teklifi gazetecilerin ürettiği bir yalandı, yeni kontrat için mutluyuz.
Hollanda basınına konuşmuş.
o zaman niye İstanbula gelmiş ?
Tatile dedilerya :(
Bu tür haberlerden daha çok çıkar.
Şimdi bu Assis'e çok güzel laflar söylerdim de, kurallar müsade etmiyor işte. Kaldınız artık ülkenizde, bizi de kullandınız çok güzel. Hadi bakın dalganıza!!!
Şu iş acaip canımı sıktı benim. Bıktım bu transfer beceriksizliklerinden. Başka takım olsa acaip dalga geçerdim açık söylüyorum.
En son mesajımda da söylemiştim.Şu transfer hikayesinin aslını öğrenebilsek gerçekten çok iyi olacak.Ona göre kime sallayacaksak,sallardık.:D
Şimdide Robinho çıkmış sanırım :D
Robinho kaç senedir Beşiktaş'ta zaten :D
ola toivonen ile görüşülüyormuş.
Toivonen'i çok isterim şahsen.
Toivonen için kesin alınması lazım falan diyemem ancak gelirse iş yapabilecek bir oyuncu.
Hollanda ligi kadar kötü bir ligde 20 küsür maçta 2 golü var yapmayın arkadaşlar bize hazır adam lazım.
Fernandes, Almeida sezon sonu boşa çıkıyor, durumları ile ilgili gelişme yok.
Stoper ve ortasaha alınacak dendi, şu ya da bu isimler ile ilgileniyoruz denildi ancak hala ses soluk yok.
Diğer takımlara bakıyorum takır takır adam alıyorlar. Neden bizim bu transfer görüşmeleri bu kadar uzuyor? Ben anlamıyorum bunu.
Bizim Fiko başkana güvenim çok azaldı :/
Benim oğlumun neden flütü yok uleeeeen :(
Toivonen burada Elmander etkisi yaratır.
Dany'nin Beşiktaş'ta olduğuna dair haberler var. Doğruysa eğer yönetim ona imza attırdıktan sonra bir zahmet kendi istifasını da imzalasın.
besiktaslilar sevincekmi uzulcekmi bilemiyorumda dany besiktastaymis %98.