Çarşıdan aldım Lescott eve geldim Dany mizahı başlasın hadi.
Printable View
Çarşıdan aldım Lescott eve geldim Dany mizahı başlasın hadi.
Dany mi :eek: Allah başka dert vermesin :zuhaha İşin şakası bir yana Dany o kadar da kötü değil yahu abartmayın. Hem ön libero hem de beklerde de kullanılabilir Dany. Aslında yabancı olmasa 4-4'lük alternatif. Hee Beşiktaş'ın savunmasındaki sıkıntıyı çözmez hatta aşırı özgüveniyle zaman zaman daha büyük sıkıntı da yaratabilir.
Dany haberleri yönetim tarafından ısrarla yalanlanıyor. Öyle bir şey yok.
dany imzayı attıktan hemen sonra yönetim istifasını versin!!!
Borsaya bağlı olduğumuz için her transferi yalanlıyorlar. R10 içinde aynısı geçerliydi. İlgileniyor olabiliriz büyük ihtimal. Çünkü nerede saçma gereksiz adam var biz topluyoruz.
Adamların yabancı kontenjanını açmak için alıcak herhalde başkan. Yoksa akaretlerden dahi geçemez dany. Eğer imza gelirse, yönetimde şimdiden vasiyetini hazırlasın bence.
Dany'yi siz alinda bizde kurtulalim. Medya simdi Dany'yi bizede yazmaya basladi
Başımız iki elimizin arasında bekliyoruz olacakları.
eger bu tarz bir transfer olursa bu baskana hic güvenim kalmayacak..
İbrahim Toraman'ın Gaziantepspor'a transfer olduğu söyleniyor. Hayırlısı olsun.
Beşiktaş, Dany transferinden vazgeçti. Oluşacak tepkileri göz önünde bulundurarak Dany transferi kapanmıştır.
Kaynak: NTVSpor
Ha şöyle işte!
Toraman'ı ne kadara verdik? Umarım onuda bedeva vermemişizdir.
Dany haberine sevindim.
defansta bu kadar sıkıntı varken toraman'ı vermek? güzelmiş. :)
önder özen kesinlikle bir stoper transferi olacağını söylemişti. lescott ve premierlig'den bir stoper ismi daha verdi fakat hatırlamıyorum şimdi. lescott'un durumu belli bırakmıyorlar, diğerinin durumu ne acaba. heitinga olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. kenarda dursun.:)
Toraman gibi çalışkan bir adamı bedavaya verirseniz yazıklar olsun yedekte hazır kıta denilecek adam kalmadı sivokta 2 ay yok biraz fırsatları değerlendir yönetim.
Sergen Yalçın, Gaziantepspor'u bıraktığı için Toraman'ın transferi iptal olabilir. Bence, bu transfer iptal olsa bile başka bir takıma yollanmalıdır Toraman. Aynı hatalarından ötürü kaç kere daha affedeceğiz acaba? Sivok sakatken Franco'ya şans verilsin işte, Önder Özen de söylemişti ikinci devre daha çok şans bulacak diye. Ayrıca Escude gönderilip yabancı bir stoper alınarak o bölge sağlamlaştırılmış olunur. Ersan ve iyileşince Sivok da olacak. Bu kadar stoper yeterli. Yeri geldiğinde Necip bile orada oynayabiliyor, izledik yani. Bize acilinden bir sağ bek lazım esasında. Defansın en aksayan bölgesi orası öncelikle.
dany ile ön protokol imzalanmış. satın alma opsiyonu ile kiralanacak sanırım.
galatasaray'ın dany'i bırakması ne kadar yanlışsa, beşiktaş'ın alması o kadar doğru şahsi fikrime göre.
Önder Özen ve Bilic'in Dany ile ilgilenmesi, istemesi bana mantıklı gelmiyor. Bunun dışında kötü oyuncu değil, belki de fayda sağlar Beşiktaş'a.
Galatasaray'dan gitmesi ise kesinlikle doğru, bize şu anda atletik değil, akıllı bir stoper lazım, üstelik Chedjou var hali hazırda.
@uAburak89 aslında aradığın mantığın cevabını kendin vermişsin. Beşiktaştaki 2 stoperde yaşını almış, tecrübeli oyuncular (Sivok, Escude) ancak atletik yönden yetersizler. Dany oraya çare olacaktır. Bu hamle gösteriyor ki Pedro Franco'dan pek umutları yok en azından bu sezonluk.
aradığınız stoper elbette ki o özellikte olmalı buna katılıyorum fakat şu durumda dany'i bırakmak bana mantıklı gelmiyor. o dediğin stoper transfer döneminin geri kalanında gelecekse amenna ben zannetmediğim için bu yorumu yaptım :) eldeki stoper sayısı, kapasitesi belli.
beşiktaş içinse son derece güzel bir hamle, ibrahim'in de söylediği gibi sivok,escude hantallığı arasına atletik,teknik,hızlı bir dany ilaç gibi.
Oyuncunun niteliği açısından değil, sezon başından beri ortaya konan vizyonla alakalı benim düşüncem. Rakibinin göndermeye çalıştığı oyuncuyu almak mantıklı gelmeyen kısım yani.
Fernandes Lokomotiv Moskova ile anlaşmış.
Eğer haber doğru ise missssss, sattıysak tabi. Ondan gelecek para ile Melo tarzı bir adam lazım bize. Oğuzhan ise AMC.
Geçen sezon aynı takımdan gelen 10 milyon euroluk teklifi kabul etmemiştik ve Fernandes, o zamanlarda takımın olmazsa olmazı gibiydi. Nereden nereye? Değerini bulan kim olursa olsun satılmalı, bunu anlamalı artık yöneticiler.
fernandes aslında tam olmasada melo tipi bi adamdı hatta hatırlıyorum ilk geldiğinde vücudunu kullanarak çok iyi top saklayıp top kapabiliyodu ama siz adamdaki tekniği görünce abartıp amc yaptınız :D sattıysanız bile en fazla 1-2 m € vermişlerdir sözleşmesi bitiyo sonuçta