Yönetim iyi gizlemiş bu transferi
Printable View
Yönetim iyi gizlemiş bu transferi
Jermaine Jones hayırlı olsun. Nihayet bir transfer yapabildik. :) Devamı da gelir inşallah (Lescott, Papiss Cisse vs...). Cenk Tosun için de İbrahim Kızıl boş konuşuyor. Futbolcunun sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor, istediği takımla görüşüp anlaşabilir. Ayrıca, İsmail ve Tabata'da attığı kazıklara saysın beyimiz!
cenki kadro disi birakma gibi bir uyuzluk yapmaz umarim antep yonetimi. sergen buna izin vermez gerci :D
bu arada cenk bjk ile anlasti diye besiktasli olmasi gerekmiyor ki, amator oynamiyor bu adamlar. para kazaniyorlar.
Jones iyi transfer.Ernst etkisi yaratabilir.Hırslı ve mücadeleci yönü var ayrıca alman olmasından kaynaklanan disiplini.Hayırlı olsun.
Beşiktaş'la anlaştığı için değil de,küçüklükten gelen bir Beşiktaş taraftarlığı olduğu söyleniyor.Eskişehirsporlu Veysel için de söyleniyor bu.Fakat söylediğinde haklısın.Bunlar sonuçta profesyonel futbolcular.Çok önemli değil profesyonel olmadan önce hangi takımlı oldukları.Bunun en iyi örneği de Burak Yılmaz'dır herhalde.O da profesyonel olmadan önce Beşiktaş'lıymış.
Bu arada Jones İstanbul'a geldi.
https://pbs.twimg.com/media/BfL7iEzIgAARlUo.jpg:large
Bizim orta sahada kesilecek son oyuncu Veli, yanına da Jones gelince Oğuzhan veya Fernandes'ten birisi yedek kalıcak.
Hayırlı olsun iyi diyebileceğimiz bir transfer, bence savunmaya takviyeyi de Almanya'dan veya soğuk ülkelerden / Danimarka-Finlandiya-Norveç \ tarzında biryelerden yapabiliriz.
Yalnız bizim takıma bir de yedek forvet lazım. Cenk işimizi görür mü bilmem, 2.Pektemek vakası da yaşatabilir.
Jermaine jones bana göre Beşiktaş'a çok faydalı olacak. Hem hazır futbolcu hemde istikrarlı. Hayırlı olsun.
Kesinlikle Kuzey Avrupa katılıyorum. Türk futbol yapısı için en uygunu. Çünkü sakatlanma riskleri yok, futbola başlaıkları yaşlarda hep kötü hava şartları ve zeminlerde başladılar bu yapı ülkemizde mevcut. Hem de güçlü oluyorlar. Pes etmiyorlar. Bizim lige böyle karakterli oyuncular lazım.
jones iyi transfer hayirli olsun
Dun iki yonetici almanyadaymis ve bu transfer bitmis. İki yonetici de italyadaymis su an. Oradanda bi stoper gelebilir.
İbrahim Kizilin aciklamalarinida sacmaligin daniskasi buldum. Neymis, eger anlasma saglandiysa kiyameti koparirmis. Ne yapacaksin ibrahim baskan? Cok merak ettim. Yillardir bizden kazandiginiz paranin haddi hesabi yok mehmetinde dedigi gibi. Asip kesecek misin ne yapacaksin :)
İbrahim Kızıl acayip saçmalamış
Jermaine Jones müthiş transfer bence.
Orta sahada winner karakterli, mücadeleci, oyuna isyan eden bir oyuncu.
Galatasaray'daki Melo gibi.
Zaten takımda tam süt çocukları doluydu çok güzel oldu transferi.
Bizim gibi Pascal Nouma'yla, Ali Eren Beşerler'le, İlhan Mansız'la, İbrahim Üzülmez'le büyüyen nesil çok sevecektir Jones'u.
Jones transferi ile beraber artık sahada yürüyen Fernandes abiyi görmeyiz inşallah. Jones-Veli-Oğuzhan orta sahası hem yaratıcı hemde mücadele edebilecek bir yapıda olur.
Jones'in fiyatı, epey uygunmuş. 200 bin euro verip 2 yıllık imza attıracağız ve yıllık ücreti de 2 milyonun altında olacak, takımda kalırsa. Bu arada, Mangala için Porto ve M.City anlaştı haberleri çıktı; ancak Lescott için de G.Saray söylentileri var. Şampiyonlar Ligi'nde oynatamayacak, sadece lig için de aşırı lüks olur bence. Gerek yok yani böyle şeylere. İnşallah bizim yönetim de Lescott'u kaçırmaz elinden.
Porto City'nin teklifini kabul etti. Lescott formanın bir kolunu giydi diyebiliriz heralde :)
Galatasaray kalabalık yapmasın,1 aydır bu adamı bekliyoruz.:D
Bizim talip olduğumuzu sanmıyorum. Ya basın uydurmasıdır, ya da menajerinin fiyat yükseltme politikasıdır. Şampiyonlar Ligi'nde kullanamayacağımız bir stopere ihtiyacımız yok.
Beşiktaş Lescott'ı da getirirse ara transferi minimum maliyetle kapatıp eksik bölgelerini tamamlamış olacak.
http://icube.milliyet.com.tr/Skorer6...i-4016709.Jpeg
Ronaldinho için şok iddia! Sözleşmesini feshetti
Geçtiğimiz haftalarda kulübü Atletico Minerio ile sözleşme yenileyen Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho'nun Beşiktaş'a transferi konusunda yeni iddialar ortaya atıldı.
Ronaldinho'ya yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Brezilyalı futbolcunun, sözleşme şartlarına ilişkin yükümlülüklerini yerine getiremeyen kulübü Atletico Mineiro ile olan sözleşmesini feshetme kararı aldığı iddia edildi. Atletico Mineiro Kulübü Başkanı Alexandre Kalil ile görüşen Ronaldinho'nun menajeri ve ağabeyi Roberto Assis'in, sözleşme feshi için gereken 200 bin dolarlık cezayı ödeyeceği ve yıldız futbolcuyu daha önce renklerine bağlamak isteyen Beşiktaş ile yeniden masaya oturacağı öne sürüldü.
Konuyla ilgili olarak Roberto Assis'in bugün TSİ 16.00'da Brezilya basınına açıklamada bulunacağı bildirildi.
Yaşanan bu gelişmenin ardından Çin ve Dubai'den gelen teklifleri reddeden Ronaldinho'nun, kendisini büyük bir kararlılıkla transfer etmek isteyen Beşiktaş'a "evet" diyeceği, Assis'in, siyah-beyazlı kulübün transfer komitesi ile dün gece boyunca telefon trafiği yaşadığı, dünyaca ünlü Brezilyalı yıldızı hafta başı Türkiye'ye getireceği de iddialar arasında yer alıyor.
Bu kadar olaydan sonra gelirse inanılmaz şeyler olabilir. :D
cem uzan = ronaldinho. :D
Yahu adam daha yeni sözleşme imzaladı,ne ara kulübü sözleşme yükümlülüklerini yerine getirememiş? Bırakın artık insanların duygularıyla oynamayı.İmzaladığı zaman da,daha resmi imza yok,Beşiktaş yönetimi hala bastırıyor falan deniliyordu,bu kadar da kolpacı olunmaz arkadaş.
Beşiktaş yönetimi Assis ile görüşmeyi reddetti iddaaları var.
Ne bu gururmu yapıyoruz :D Olaylar olaylar :D
Eğer varsa böyle bi şey ben olsam yıllık 6 milyon € teklifini düşürür 4-5 teklif ederdim. Gelmezse de gelmesin