Originally Posted by
footballer33
Ayrıca şunu söyleyeyim son olarak. Benim ve benim gibi düşünen kişilerin bu transfere şiddetle karşı çıkmasının sebepleri futbolcunun iyi ya da kötü olması değil. Nice iyi adamlar geldi, hiçbir şey yapamadan gitti. Mevzu şu:
1- Rakibinin ıskartaya ayırdığı bir adamı alıp getiriyorsun.
2- Bunu yaparken kontenjanını boş yere işgal ediyorsun ve rakibinin kontenjanını da 1 adam eksiltiyorsun.
3- Coelho, Ciani, Lescott, Zaccardo, R.Costa gibi kariyerleri ortada ve işe daha çok yarayabileceğini düşündüğümüz tecrübeli stoperleri alamıyoruz, rakibin işe yaramaz diye kadro dışına koyduğu adamı alıyoruz.
4- O bölgede Escude, Franco ve Sivok varken 4. yabancı stoperi getirip koyuyorsun ve Franco'nun önünü kapatıyorsun (Burada dipnot ekleyim; Lescott veya üstte ismini yazdığım diğer transferlerden birisi olsaydı da aynı şey olacaktı; ancak birisi Lescott, Ciani, R.Costa vs., öbürü Dany. Aralarında kıyas bile yapılamaz yani).
Gördüğünüz üzere, Dany'nin iyi bir futbolcu ya da işe yarayıp yaramayacağında falan değilim. Tekrar ediyorum; yazıklar olsun sizin gibi yönetime!