Teşekkü ederim ama bundan sonra oynar mıyım bilmiyorum :)
Hocam Fatih Terim takımı 8 yıl üst üstte şampiyon yaptı 1 kez de Avrupa Ligini kazandı anca stada adını verdiler benimkiler yapmaz şimdiden :D
Valla hocam ne yalan söyleyeyim benimde umudum yoktu. Arsenal Ajax ı farklı eleyip gelmişti kadroları da fena değildi ama golleri ard arda bulunca galibiyette geldi. Adımı vermeyecekler ama yani sanmıyorum bir Fatih Terim değilim :D
Haklısın hocam diyecek pek bir şeyim yok. Ama Türkiye'nin alt ligleri kolay 1. lige kadar hep çıkmam gayet normaldi. 7 yıl boyunca aynı taktiği kullandım artık takım alıştı taktiğe ve taktik iyiydi onun büyük etkisi var bir şey diyemem ona. Birinci lig beni çok şaşırttı. küme düşmemeye oynarım diyordum son haftalara ön kısımda girdim. 31. hafta 6. idim 34. hafta 1. olarak çıktım. Süper lig içinde iyi oyuncular bulduk. Ama bu Avrupada kupa almamı açıklıyor mu hayır. Ama kura şansı hep yanımızda oldu. Hiç puan alamayan Sociedad Schalke yi yendi son hafta biz öyle çıktık , Sion gibi güçsüz takım geldi , Toulouse un en önemli 4 oyuncusu sakattı 2. maç öncesi. Stoke maçında kaçan pozisyonların ss lerini koydum. Hep şans yanımızdaydı
Bende beklemiyordum hocam
Artık bu kadar yeter bence hocam 7 yıl geçti , Kupa geldi. Bırakmayı düşünüyorum