Belki çocukken Beşiktaş'lıydı :D
Printable View
Belki çocukken Beşiktaş'lıydı :D
Ligde 2. takımla aramızda 2-3 puan olsa bende derim ki, şampiyonluk yarışı var ne sözleşme önermesi ama büyük ihtimal bu hafta şampiyonluğu ilan ediyoruz.
Caner sözleşmeyi alınca yatışa geçebilir ama sanmıyorum böyle bir şey yapacağını. Şampiyonlar ligi seviyesinde olup olmadığını da bilemiyoruz. Biz bundan de önce Ziegler ve Hasan Ali ile oynuyorduk sanki eskiden orada Carlos varmış gibi abartmamak gerek.
Sinan Engin: Beşiktaş, Gomis ve Sefa Yılmaz transferlerini büyük ölçüde bitirdi.
Olma ihtimali yüksek iki isim.
Beşiktaşın gündeminde yer alan Colman için siyah beyazlı klüp teklif yaparsa, Trabzonspor'un Colman'a karşılık Mustafa Pektemek'i isteyeceği konuşuluyor.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/c...en_157871.html
Ne Colman'ı yahu.Adam kaç senedir yokları oynuyor.Zaten yabancı kontenjanı azalacak.Umarım bizimkilerin böyle saçma sapan düşünceleri yoktur.Gerçi mevcut yönetimin yaptığı transferleri göz önünde bulundurunca olmayacak bir şey değil Colman transferi ama yapmazlar umarım.Para yok diye diye böyle gereksiz transferlere dünyanın parasını saçtık.
SPORX.COM â€@sporx
Beşiktaş, Mario Balotelli için fiyat aldı. Yıllık 4.5 milyon € net maaş, 20 milyon bonservis. (Bugün)
:icon_biggrin:
Balo Gelse Formasını Alırım Valla 1000 Lira Veririm Yine Alırım :)
İbrahim Toraman takıma geri dönerse Balotelli de alınırsa olacakları düşünemiyorum :zuhaha
Şaka bir yana, yönetim yapmaz herhalde böyle bir hata.
Yatıp Kalkıp Dua Etsek Acaba Gerçekten Yönetim Yapar mı Bu Kıyağı ? Al Şu Adamı Hazır Milanda da Huzursuz 2.Melo Etkisi Yapar TR'de.
GS bölümünde de yazmıştım burayada yazıyım. Türkiye henüz Balotelli'ye hazır değil daha Batuhan'la falan baş edemiyoruz biz :zuhaha
Eneramo'yu geri getirmesinler de... Balotelli şöyle kenarda dursun, boşver! :)
Baloyu Batuhan'ın Üzerine Bir Salarsak Süt Dökmüş Kedi Gibi Olur :D Adam Eder Onu Balo :D
Balotelli önümüzdeki 5 sene içerisinde Türkiye'ye sadece yazın tatil için gelir
Belli oldu bu adam Fenerbahçe'nin başına kalacak.
Böyle böyle döner dolaşır bizi bulur, bizde gidip alırız. Milan'dan gitti diye sevinirken gelir buraya yerleşir burada devam eder saçmalıklarına.
Tekrar söylüyorum Beşiktaş için de ; Haydi inşAllah alırsınız. :n:
Beşiktaş'a mi iteliyoz nedir :)
Beşiktaş Diego Ribas'ı alıyormuş, bonservis yok, yıllık 3.5 milyon euro ücret verilecekmiş.
diego iyi oyuncuda 3.5m euro cok fazla , tas catlasin 2.750 den fazla verilmez
Orta alandaki yaratıcılık sorununa kökten çözüm olabilecek bir isim Diego. Kesinlikle gelmesini isterim. Ücretinin bir kısmının sponsor tarafından karışlanacağını da (öyle mi bilmiyorum , varsayım) düşünürsek bence makul bir fiyata denk geliyor.
Türkiye'de oyuncuların aldığı maaşlara bakarsak Diego için 3.5 normal görünüyor ama bence gereksiz ve ücreti fazla transfer.
Para önemli değil,Diego gibi bir oyuncuyu ülkemizde görmek isterim.Alacaksak böyle yabancılar almalıyız zaten ülkeye.Ronaldinho'yu artık gereksiz buluyordum ama Diego öyle değil,3-5 yıl daha üst seviye de oynar bizim ligimizde.
Bonservis olmadığı için 5'de verilse gayet makul bir transfer oluyor. Bu adamı kontratı varken almak istesen 8-10 milyon euro bonservis istenir, minimum 3 milyon'da oyuncu istese 17-20 milyon euro arası bir maliyet ortaya çıkıyor. 5*3 bonservissiz alındığında her halükarda güzel transfer olarak yorumlanabilir.
Şimdi diego haberleri çıkıyor, ağustos ayında batalla-atıf-burhan gelir olay kapanır. Bu yönetimde ben diego vizyonu göremiyorum malesef.
Diego 10 numara bir topçu. Çok teknik, ligimize görede çok hızlı kalacak bir adam. Çok iyi bir transfer.
Bence tam bir Önder Özen transferi, Gary Medel haberleri çıkıyor o da aynı şekilde. Fikret Orman'ın Ahmet Nur Çebi, Kavalcı gibi isimleri aradan çıkarması lazım. Yabancı kuralı konusunda konuşmalarını bile bu konulardaki vizyon ve yetersizliklerini belli ediyor.
Ronaldinho faciasını yaşamış biri olarak ve öncesinde yaşadıklarımızı da düşününce (Nene, Forlan, Robinho vs.) havaalanına gelip atkıyı takmadan hiçbir habere inanmam artık.
Bu arada, önümüzdeki sezon Sezer ve Toraman da affedilip A takımla çalışmalara başlayacakmış. Önder Özen onayı vermiş. Ne kadar doğru, bilmiyorum. Zamanla göreceğiz; ancak umarım doğru değildir.