M.Demirci Erciyes'e kiralanmış
Printable View
M.Demirci Erciyes'e kiralanmış
Resmi açıklama gelmiş mi? Sürekli oynayabilirse çok iyi bir haber bu.
Yalçın Ayhan; 32 yaşına gelmiş, ligimizin kasap stoperlerinden birisi. Dany'den sonra akılları başlarına gelmemiş mi acaba bizimkilerin? Önder Özen nasıl bir işe imza atıyor, neden izin veriyor bu transfere anlamış değilim.
Medyada çıkan haberler gerçeği yansıtıyorsa G.Töre de bizi FİFA'ya şikayet etmiş, Escude ve Dany gibi. Bu olay gerçekse Fikret Orman'ın G.Töre'yi transfer edeceğini düşünmem.
Transfer delisi bir kisilik degilim ama cidden sıkıldım. Sezon baslayacak ne zaman bu bahsettikleri 4 oyuncu gelecek? Gs nin bu kadar genis kadrosu var buna ragmen olcani aliyor biz ne onu nede gokhani alabiliyoruz. İs yap fikret orman. Az laf cok is yap. Sadece konusuyorlar. Yalcin ayhan nedir? İsin kotusu okadar guvendigim onder ozen bile ovdu yalcini. Gelebilir cok iyi oyuncu falan... Anadolu kulubune cevirdiler bizi. Yine kanser olacagiz koca sene.
Önder Özen'in ömrü çok uzun olmaz böyle giderse. Kendisinin son açıklamalarında havalara girdiği gözüküyor. Yorumlarını ve analizlerini beğenirdim eskiden ama lig sonunda söylediği "hakemler izin verirse" cümlesi ile fikrimi değiştirmişti.
Ayrıca icraatlerin de sorgulanması gereken şeyler var, şu yazıda güzel toparlandığını düşünüyorum;
http://www.medyaspor.com/kose-yazila...in-icraati-432
Böyle olmayalım da sonra...
http://spordefteri.com/resimler/kari...-biz-10380.jpg
Önder Özen'in en üst noktası NTV yorumculuğudur. Şu adamın sanki çok referansı başarısı varmış gibi adeta "tanrı parçacığı" muamelesi görmesini anlamıyorum arkadaş. Yok işte mevkisini kaybetmemek adına yönetim transferlerine göz yumuyor. E o zaman işi ne ? Yalçın'ı Beşiktaş'a layık gören bir sportif direktör gitsin BUGŞAŞSPOR'a sportif direktör olsun. Bu ne la beşiktaş burası beşiktaş
Para yok bilmem ne demeyin lütfen göreceğiz hepimiz Yalçın'ın alacağı para en az yıllık 1 milyon dolar olacak. Hatta bilmiyorum sözleşmesi bitmemişse en az 1.5'da bonservis ödeyeceğiz.
lanziyi olmuyormus galiba
Hangisi olduki :d
Yeni Home Kit buymuş. Siyah alt ve beyaz çorap olur muhtemelen.
http://4.bp.blogspot.com/-QzH69eEMv7...Home-Kit-1.jpg
Şu kırmızı çizgi gereksz olmuş. Siyah çizgi ve beyaz vodafone olsaymış daha iyi olurmuş bence. Ancak yinede hoş bir tasarım olmuş.
Beşiktaş Moledo'dan vazgeçip Rolando'ya dönmüş, ondan da vazgeçip kime dönerler acaba. Bir futbolcuyu maddi sebeplerden dolayı alamayıp piyasa değeri daha yüksek olana yönelmek takdir edilir bir iş. Bu yönetimden hiçbir şey olmayacak, Önder Özen de konuşmaktan başka bir şey yapmıyor. Zaten Hilbert'i gönderirken yaptığı yorumda kendisini belli etmişti, Türkiye'de bu paraya Gökhan Gönül'ü alırsınız dediği zaman anlamak lazımdı.
Yalçın Ayhan ı açıklamak için bile transfer yapamıyorlar.
2-3 isim alıp arasına da Yalçın'ı sıkıştıracaklardı.
14 temmuzda besiktas , fransadan bir turk oyuncuyu alcakmis fatih eren adinda twitter adresine yazmis oyuncu.
https://twitter.com/FatihEren_5/stat...99823616401409
19 yasinda defans 1 kez oynamis
http://int.soccerway.com/players/fatih-eren/290958/
besiktas iyi bir forvet alsin yeter bence. elinde potansiyeli muazzam genc turk oyuncular var. hem onlarin onu kesilmez hem de ekonomik bir tercih yapilmis olur. ortasaha atiba-veli-oguzhan rahat oynar. defansta motta-sivok-ersan- sag bek[buraya da iyi bir isim alinabilir] kaleci zaten cok iyi. solda olcay olur, sag tarafa da gokhani ne pahasina olursa olsun takima katmali. lanzini transferi yerine iyi bir forvet alinmali. lanziniyi alacaksan da gokhan toreden vazgecip yine butun kaynak forvete harcanmali. hatta mumkunse almeida ile yeniden anlasilip forvete verilecek bonservis parasindan da kurtulunabilir. almeida sevilmiyor belki ama minimum 10 gol ortalamayla oynuyor. yerine daha iyisini almak istesen 10M verebilecek misin. zor bir durum gercekten. bonservisi elinde iyi bir forvet varsa soyleyin onu alsinlar :)
kimse yildirim demirorenin biraktigi enkazi gormuyor da simdiki baskana salliyor. mali durum ortada, stad bitmeden hicbirsey olmaz. hicbirsey olmaz derken taraftarin istedigi sasali transferler acisindan, yoksa yine sampiyonluk yarisinda olacaktir bjk.
Biliç en son isyan etmiş.
Gökhan Töre ve Mitroglu transferlerinin bir türlü bitmemesi üzerine bu iki oyuncudan da vazgeçtim demiş.
Bir de Cenk ve Mustafa var forvete gerek yok 10 numaraya Lanzini'yi alın yeter demiş.
İşler iyice ilginçleşmeye başladı.
Ben bilicin yerinde olsam basarim istifayi giderim. Harcanmam burada. Boyle amator bir yonetim gelmedi. Basta inancim vardi ama pisman oldum. Resmen bu kadroyla basliycaz lige. Adamlar transfer yapmiyor, yapamiyor saka gibi :d harbi komik lan
Öyle demeyin beyler, adamlar yanan eve girdi! Hem stad yapıyorlar! Merak etmeyin, haftaya netleşir!
Hmmm...
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...26075157_n.jpg
Rakiplerin birinde Topal, Meireles, Alper, Diego diğerinde Selçuk, Melo, Sneijderler varken Atiba, Veli, Oğuzhanlar yetmez abi. Kaç sezondur adam akıllı bir ön libero alınmadı. Ön libero oynayan Veli eski takımında hucuma yönelik, Atiba sağ bek oynuyordu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın orta alan kalitesine yetişemezsiniz ki zaten şuan ki maddi durum ile.
Oğuzhan harici orta alanda adam gibi bir oyuncu yok. Atiba, Veli kötü demek istemiyorum ama mevcut duruma baktığında sorumluluk alacak tipler değiller. Atiba bana verilen görevi yapayım yerime çekileyim havasında birisi, Veli her ne kadar agresif, hırslı olsa da yeteneği belli bir şeyin üzerine çıkamıyor, doğal olarak Oğuzhan kalıyor bir tek geriye.
Bir adam alınmalı bence de ama alınacak adam şuan ki maddi duruma bakışla çok büyük birisi olmayacaktır bence. Fenerbahçe - Galatasaray orta alanları çok büyük seviye atladı, Sneijder ve Diego hem isim olarak, hem de yetenek olarak büyük oyuncular.
Essien adı çok anılıyor valla eğer size gelirse bizden gitti de maddi yükünden kurtulduk diye sevineceğim ama boş adam olduğunu düşünüyorum. Onun yerine Muntari'yi alsa keşke Beşiktaş özellikle Dünya Kupasında gördük ki gerçekten çok etkili bir oyuncu.
GS'nin dağıttığı adamları alır bizim reyiz nasılsa beleş ya. Sabri'yi falan doldur takıma :icon_biggrin:
Lanzini şart..
Sabah saatlerinde İngiltere kampı için yola çıkan Siyah beyazlı kafilenin ardından tecrübeli futbolcu da kampa katılmak için İngiltere'ye doğru yola çıktı. Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa forması giyen Yalçın Ayhan'ın Beşiktaş tarafından yarın resmi olarak KAP'a bildirileceği ve yıllık 500bin Avro garanti ücret maç başına ise 5 bin Avro alacağı gelen bilgiler arasında.
Öte yandan konuyla ilgili HABER1903'e açıklama yapan Yalçın Ayhan'ın menajeri Haluk Canatar; "Yalçın, İngiltere kampına katılmak için yola çıktı. Anlaşmanın yarın resmi olarak duyurulmasını bekliyoruz. Yalçın için hayırlı olsun.' ifadelerine yer verdi.
İşte şimdi rakip forvetler düşünsün. :icon_eek:
Lescott, Moledo, Rolando derken şapkadan Yalçın Ayhan çıktı. :icon_eek: Allah'ım bu nasıl bir imtihandır.
Haftaya Netleşir
:zuhaha:zuhaha
Yalçın ismi zaten gündemdeydi uzun süredir.Bahsettiğin isimlerin yerine alınmadı bildiğim kadarıyla.Şapkadan çıkmalık bir durum yok yani.Geçen sezon stoperde Necip'in,Jones'in oynamak zorunda kaldığını düşününce açıkcası içimden olumsuz tepki vermek gelmiyor bu transfere.Fiyatı da uygun.İlk 11 için alıp oynatmayı düşünmüyorlarsa sıkıntı yok bence.
Eğer böyle sezona başlarsak ne Digiturk alırım ne forma alırım ne maçları izlerim ne de maçlara giderim. Kulübe 1 lira katkı yapmam. aldığım FEDA tişörtü haram zıkkım olsun.
Yalçın Ayhan 32 yaşında, uzun ve ağır bir oyuncu. Bu yaştan sonra fiziksel zafiyetler yaşama ihtimali de yüksek. Nasıl planlama (Sinan Yılmaz-extensor- yorumu)
Bence çok doğru bir tespit. Özetle Dany transferi kadar(hatta daha da kötü)kötü bir transfer olmuştur bu transfer. Beşiktaş eğer üçüncülüğü başarı saymayı planlıyorsa tabii ki bu transfere bir şey söylenmez.
Bir de gene Sinan Yılmaz'dan uzun bir Önder Özen ve Beşiktaş yazısı paylaşayım. Yorumlarına çok güvendiğim biri. Ve bence çok güzel bir yazı olmuş.
http://www.medyaspor.com/kose-yazila...in-icraati-432
En Azından Bir Danny Değil Yalçın Danny'den Kat Be Kat İyidir. Yıllık 500.000 € Bence İdeal Bir Antlaşma Olmuş Hem Yedek Olarak Sorun Yaratmaz Hemde Hırsı ile Takımdaki Oyuncuları Ateşleyebilir