Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek tam olarak bu işte :zuhaha
Printable View
Daha da kötüsü, 10 numara almaktan vazgeçip Sezer'i affetmeleri ve işte yeni 10 numaramız, yeni transferimiz diye bizleri enayi yerine koymak olur sanırım. Bir de üstüne, golcü alamayıp tekrar Almeida ile anlaşırlarsa o zaman ne Bilic'in ne de Önder Özen'in takımda kalmasının bir anlamı kalmaz. Zira, transferde sadece yönetimin söz sahibi olduğu kanıtlanmış olur.
Stad falan hikaye. Fikret Orman, vizyonu son derece dar ve kendisinin de açıkladığı şekilde futboldan anlamayan bir başkan. Garip olan ise futboldan anlamadığı halde futboldan elini çekmemesi ve son sözün onda olması.
Umudum günden güne azalıyor. Rakipler 4. yıldızlarını takarken biz para mı var tartışmalarını yapmaĞa devam edeceğiz anlaşılan.
onder ozene kiziyorsunuz da adam cebinden mi yapicak transferi. maddi imkanlar verilmiyorsa o napabilir, ya da bilic. yalcin rotasyon icin alinmistir muhakkak. son donem performansi hic kotu degil. ilk 11 dusunuldugunu sanmiyorum zaten. simdiye kadar esas transferler yapilir diye umuyorlardi, yalcin da arada sessiz sedasiz kadroya katilacakti ama kimseyi alamayip yalcinin imza atmasi fazla dikkat cekti. esasen onemsiz bir gelisme, kafaya takilip dillendirilecek bir mevzu degil bence. sezon boyu 3-4 mac ya oynar ya oynamaz. gerci konu bjk olunca mevkisinin 4. adami bile hazir olmali :)
Beşiktaş gündemdeki isimleri değilde Yalçın'ı alıyorsa sıkıntı bilinenden fazladır;çok kötü,gereksiz bir transfer..
Demba ba'yı almışız.
Ben hayatımda böyle gevşek böyle dönek bir yönetim görmedim. Hani kronik sakattı bu adam? Madem kronik sakat neden aldın? Madem kronik sakat değil neden öyle dedin? Her işleri saçma sapan.
Kiralık mı, bonservisiyle mi?
Kiralık...
http://i.hizliresim.com/vYQVjm.jpg
@aniltonkartal
Başkanın Demba Ba ile ilgili kronik sakat açıklamasını Özen sonradan Diouf ile karıştırdığını açıklayıp düzeltmişti. Sonra sallamayın..
-----
Böyle bir şey varsa içim biraz rahatlar. Umarım gerçekten de karıştırdığı için demiştir.
Hayırlı olsun, çok iyi transfer.
Yalçın konusunda kararsız kaldım ama net olarak saçma bulduğum bir şey var; açıklamaktan çekiniyorsan neden alıyorsun? Bu hem taraftara hem de Yalçın'a yapılmış bir ayıp bence. Fikret Orman kendini fazla zeki sanıyor.
Marco Marin prensipde anlaşıldı deniyor
marinide alırsa bjk çok iyi olur yıllar sonra takıma yakışan transferler yapılıyo
Önder Özen'in o konuşmasını canlı izledim. Başkan NTVSpor'da kronik sakat demişti. Önder Özen de Mame Diouf'la da ilgilenmiştik ama araştırdığımızda kronik sakatlık problemi olduğunu öğrendik başkan onla karıştırmış olsa gerek diye açıklama yaptı. Fikret Orman zaten futboldan anlayan ve bilgisi olan biri değil karıştırması normal. 4 senedir sakatlanmayan adama kronik sakat demezdi alamasa da, fazla para istedi falan derdi.
Marko Marin'e sevinip üzülmek arasında ince bir çizgide kaldım. Kiralık gelecekmiş sanırım; ancak Demba ile çok iyi ikili olabilirler. Bir yönden de G.Töre transferi, bu durumda yatar bence. Marin'i kiralayıp G.Töre'yi satın alsak olmaz mı la? :confused:
Hazır ikisini almışken sağ bekide Chelsea'den alaydık :D
BJK patladı resmen Ba , Marinn :D
Marin'le de kiralık anlaşılmış. Muhtemelen performans alınırsa alınacaklar.
Marin ve Ba yabancı kalitesi yukselmiş oldu en azından Beşiktaş için
2 Haziran 2014
Fikret Orman: Demba ba, kronik sakat onu alıp ne yapacağım. :D :D
nese hayirli olsun... seviye atlatir hucum hattina.
Güzel transferler, kiralık olarak daha iyisi bulunamazdı. Şimdi bütün parayı Lanzini ve Gökhan'a harcayabilirler.
ba iyi de marin fena dususe gecenlerden. gokhan tore ile bile kiyaslanamayacak durumda. bosa harcanmis bir yabanci kontenjani olabilir. ismen cok heyecan veriyor olabilir ama ne yapacagi cok cok belirsiz bir topcu. gokhanin yerine dusunulmus ise yetersiz kalir. gokhan toreden vazgecilmemeli bence.
Basın yine verdi gazı Demba Ba ve Marin Beşiktaş'ta diye ama muhtemelen daha netleşmiş bir şey yoktur.Her zamanki gibi teklif yapıldığını öğrenince attılar ortaya bombayı bence.Bunca tecrübeden sonra ben gelmiyorum açıkcası bu oltalara.Bu transferleri bizim kulüp yapamaz manasında söylemiyorum bunu.Sadece gaza gelmemek ve kulüpten resmi açıklamayı beklemek lazım.Sonra hayal kırıklığı oluyor.Kaç defa yaşandı bu.:)
Marin ve Ba fena transferler değil ama bir bomba da değil bence. Takım oyuncuları. Belki ikiside bu transferi bir fırsat olarak görüp tekrar kendilerini göstermeye kalkarlarsa o zaman iş değişir.
Marko Marin - Ozi - Olcay Şahan - Ba. Güzele benziyor.
Beşiktaş,Marin ve Demba Ba'nın 1 yıllığına kiralndığını yalanladı
Chelsea kulübü futbolcularından Demba Ba ve Marko Marin’in 1 yıllığına kiralandığına yönelik haberler doğru değildir.
Kulübümüz tarafından KAP bildirimiyle birlikte, resmi açıklamalar yapılmadan bu tarz transfer haberlerine itibar edilmemesini önemle rica ederiz.
Taraftarlarımızın ve kamuoyunun transferlerle ilgili resmi yayın organlarımızda yer alacak bilgileri ve Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından KAP'a yapılacak duyuruları esas almaları gerektiğini hatırlatırız.
Beşiktaş JK
Demek ki bu transferler bitti hadi hayırlı olsun :)
Gerçekten gelirlerse faydalı olacaklardır. İkisi de ligimiz seviyesinde değerlendirdiğimiz zaman çok iyi oyuncular.
Marin falan düşüşte olsa bile bu ligde rahat oynayacak oyuncular. Beşiktaş en azından bu sene yakaladığı pozisyonları öyle bol bol kaçırmayacaktır. Aslında Fernandes tam bu sene lazımdı çok kaliteli bir oyuncuydu :(
Beşiktaş, İngiltere kampına katılan Yalçın Ayhan'ın transferinden vazgeçti. Yalçın İstanbul'a dönüyor.
Ntvspor alt yazı.
Hahaha buda olmadı :D