Bence yalçın'ı gölgede bırakacak bir transfer yapamadığımız ve yapamayacağımız için vazgeçildi tepkileri göze alamadılar.
Printable View
Ayip etmisler.
Ya taraftarin istegine gore transfer yapacaksin, yada yaptigin transferin arkasinda duracaksin.
Uzuldum Yalcina.
Yalçın olayının perde arkasında ne var merak ettim doğrusu.
Niye olmadı ki, herife sağ gösterip sol vurmuşlar resmen :)
Haftaya Netleşir artık. Fikret Orman gibi başkan nasip etmesin Allah kimseye.
Büyük ihtimal olanı söylüyorum Yüksek maç başı düşük maaş'ı beğenmedi çünkü son transferini yapıyor ve ilk tercih olmayacağı için iyi bir maaş istiyor.
Beşiktaş'ta birden fazla transfer komitesi var herhalde.
Bizim takimin basinda coluk cocuk var yemin ediyorum ahahahha :d kimlere kaldi kocaman kulup. Twitter resmi sayfasi desen atarli ergen stayla, transfer komitesi desen dansozden farksiz. Bu sene kanser olursak iyidir, felc olmayalimda :d
beşiktaşta gidişatı hiç iyi görmüyorum ya hadi hayırlısı
Bir Önder Özen'in ekibi bir de Ahmet Nur Çebi var herhalde. Sizin kadar bilemem detaylı da son durumdan benim çıkardığım o oldu.
İbrahim Altınsay'ı kim kaçırdıysa aynı kişi/kişiler Önder Özen'i de pes ettirecek böyle giderse. İbrahim Altınsay kalsa belki şimdi teknik direktör Dünya Kupasına damga vuran Van Gaal olacaktı, Oğuzhan'ın dışında Hakan Çalhanoğlu ve Salih Uçan da Beşiktaş'ta olabilirdi. Şimdiki durumun tam tersi resmen.
Her başkanın bir zaafı oluyor, nasıl ki Adnan Polat'ı Adnan Sezgin bitirdi, nasıl ki Ünal Aysal'ı Bülent Tulun üzerinden vuruyorlar sürekli, Fikret Orman'ın da gidişatı iyi değil. Kendisi her fırsatta etik derken bir oyuncu yurt dışı kampına takımla götürülüp, yok vazgeçtik denilerek geri gönderiliyor. Bunun örneği yoktur herhalde.
İbrahim Altınsay hakkını vereyim BJK'ye gelmiş en iyi yöneticilerdendir arkadaşmında dediği gibi Oğuzhan'ın dışında Hakan Çalhanoğlu Karlsruhe'den, Salih Uçan Buca'dan ve teknik traktör olarakta Jorge Sapaoli şuanda Şili'nin başındaki Td ile anlaşmıştı bunlar Beşiktaş'a gelicekti bu adamı harcadılar işte..
Demba Ba ve Marko Marin gelirken yanlarında Lukaku'yu da getirselerya 3'ü 1 arada kiralık :)
Demba ba 6 milyona anlaşmışız sanırım. Bonservisiyle geliyormuş.
Bence 1 yıllık kiralansaydı yaşı genç değil 6 biraz fazla.
Demba Ba'nın kalitesi kesinlikle tartışılmaz her ne kadar biraz tuzlu olsa da çok fazla kafama takmam bu transferi ancak şunu takarım ; 30 yaşındaki , ilerde kar ettirme ihtimali sıfıra yakın adamı kiralama opsiyonu olduğu halde 6 milyon euroya alabilen takım nasıl oluyor da geleceği son derece parlak , cillop gibi de kar ettirebilecek Lanzini'nin transferine engel olan 750.000 euroluk meblağı ödeyemiyor ?
Yalçın Ayhan'a yapılan büyük ayıp, dava açarsa da dibine kadar haklı derim. Önder Özen'in gitmesi sebebiyle Toraman'ı affederler yüksek ihtimalle. Sezer'i de affederler ve 10 numaradan da vazgeçerler böylece.
Transfer heyecanı bile bırakmadılar bende. Hayattan soğuttular iyice.
Demba Ba şu an İstanbul'a geliyormuş. Londra'da yaşayan bir Türk, havaalanında fotoğraf bile çektirmiş.
Demba KAP'a bildirildi. Saat 13:00'te İstanbul'a geliyor. Hayırlı uğurlu olsun.
Sow'un kankası da geldi :) BJK'ye hayırlı olsun.
Demba Ba çok iyi transfer
Fenerbahçe SOW'u satmıyor mu onu da alalım kankalar oynar işte :)
Çok iyi transfer, BJK ta Sow etkisi yapar. Karakter olarak ta çok iyi biri, Senegalli müslümanlar bu ülkeye çok uygun. Hayırlı olsun.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Forvet arkası lazım, sağ bek lazım, sağ açık lazım... Bunlar olmadan bu adam bir şey yapamaz. Messi gelse bir şey yapamaz. Arjantini gördük, Almanya'yı gördük. Futbol artık bir takım oyunu.
Wuuuu demba ba hayırlı olsun muhteşem transfer