hayırlı olsun
sow için de iyi oldu bol bol görüşüp hasret giderirler :D
gerçi demba ba istanbula çok geliyodu :D
Printable View
hayırlı olsun
sow için de iyi oldu bol bol görüşüp hasret giderirler :D
gerçi demba ba istanbula çok geliyodu :D
Mükemmel Demba Ba.
https://twitter.com/dembabafoot/stat...83858639765504
Bu adam Fenerbahçeli değil miydi ya? Sow'un kankası, ayrıca Fenerbahçe kamp t-shirtüyle antrenman yapıyordu evde falan. :D Keşke biz Emenike'nin yerine alsaydık çok isterdim ama Beşiktaş harika bir transfer yaptı. Fikret Orman taraftarı biraz oyalar bu yıldız transferle.
Sağ bek - Stoper - Forvet Arkası - Sağ Kanat.. hâlâ eksik çok.
Lanzini de yakın bir zamanda bitebilir. İşte o zaman işin rengi değişir. :0:
Lanzini büyük ihtimal gelecek.Her konuda anlaşılmış.Vergi parasında pürüz kalmış.870 bin euro civarı bir para pürüzmüş.
Hoffenheim'da oynadığı zamanlar derdim böyle bir forvet lazım bize. Biraz geç kalınsada uzun süreden sonra sağlam bir forvet alındı.
Keşke bizim sahadaki 11 oyuncuda siyahi olsa. :icon_biggrin: Hasta oluyorum bize gelen siyahi oyunculara. O beğenmediğim yeni sezon beyaz forması bile harika durmuş üzerinde.
Demba Ba güzel transfer. Hayırlı olsun :)
Yıllar sonra taraftarın istediği tipte bir forvet alındı. Daha yapılması gereken transferler var. Sanırım 10 numara pozisyonuna Lanzini alınacak. Birde sağ açık ve stoper alınırsa tamamdır. Savunma anlamında sağ beke değil bence stoper transferine ihtiyaç var.
Oh be kardeşim.Yıllar sonra bizim de adam gibi bir forvetimiz oldu.Fikret Orman ve yönetimi geldiklerinden beri ilk defa önemli bir transferi sonuçlandırmayı başardılar.Emeği geçen herkese teşekkürler.Umarım diğer ihtiyaç olan bölgelere de transferler bir an önce gerçekleşir.
Bence sağ beke stoperden daha önce ihtiyacımız var.Serdar orada çok hata yapıyor.Necip ile falan olmaz.Adam gibi bir sağ bek almamız lazım.Stoperde Sivok,Ersan,Franco'dan ikisi aynı anda ve uzun süreli sakatlanmadıkları sürece bizi götürürler.
demba ba iyi transferde fikret orman bu adam icin kronik sakat dememismiydi :icon_smile:
Mame Diouf ile karıştırdığı ortaya çıkmıştı , ne kadar doğrudur bilinmez :)
Valla bence asıl o palavra adam bundan önce yanlış hatırlamıyorsam 3 tane kulüple sağlık kontrolünü geçemediği için imza aşamasından geri döndü.
Zamanında dizine çivi mi vida mı ne takmışlar ama ondan bu zamana kadar henüz birşey olmamış. Bekleyip göreceğiz.
Kim o imza aşamasından dönen abi ?
Arkadaşların çoğunun dediği gibi, lazini bitti bitecek diyorlar. O zaman kesinlikle bir sağ bek almamız şart.
Dün Ntvspor'da dinledim. Demba Ba bundan önce daha doğrusu Chelsea kariyerinden önce 2-3 tane Premier Lig ekibiyle anlaşmış ama onların sağlık testinden geçememiş o yüzden anlaşma suya düşmüş.
Şu anda hatırladığım Stoke City ile anlaşmış ama sağlık kontrolünden geçememiş.
Hoffenheim'den ayrıldıktan sonra olan olaylar Murat'ın bahsettiği. Ben de dün dinledim.
Peki, Chelsea böyle bir riskle neden takıma kazandırdı Demba Ba'yı ?
Heralde habersiz olamazlar.
Chelsea'den önce iki takıma gitti İngiltere'de. Sorun olsa bunlara da gitmezdi zannetmiyorum bir sıkıntısı olduğunu. Ama burası Beşiktaş tabi :) Belli olmaz.
Chelsea'ye Newcastle'dan geldi ondan önce de West Ham'da idi.
İlk olarak Stoke City ve bir ingiliz takımına daha gitmiş ama sağlık kontrolün den geçememiş. Ben o anlamda söylemiştim zaten.
Şu Uefa'nın TR haber sorumlusu kim acaba? Fenerbahçe Diego'yu alır, Beşiktaş Demba Ba'yı alır tek haber geçmezler. Galatasaray Eray İşcan'la sözleşme imzalar neredeyse bizim spor haber kanalları bile haber değeri taşımadığından haber yapmaz ama Uefa manşet yapar : )
Real'den 4 gol yedi tabi haberini yapacaklar :zuhaha
Başkan Rusya'ya uçmuş Töre için, hadi hayırlısı beyler.