Töre, Lanzini, Tarık Çamdal ya da o tarz birisi ve box to box (Veli-Atiba olmadığında yedek yok) gelmeden şampiyonluktan bahsetmeyeceğim.
Demba Ba hayırlı olsun bir kez daha.
Printable View
Töre, Lanzini, Tarık Çamdal ya da o tarz birisi ve box to box (Veli-Atiba olmadığında yedek yok) gelmeden şampiyonluktan bahsetmeyeceğim.
Demba Ba hayırlı olsun bir kez daha.
4 Milyona Töre'yı almışız.
Çok güzel para. İyi transfer. Hele bir de Lanzini gelsin artık yahu.
11 milyon bütçe var diyordu F.O. 7+4=11
Bütçe kalmadı ne olacak şimdi? :)
Sanırım nakit bütçesi 11 milyon Euro.
Motta-1.1 milyon Euro
Demba Ba-1.5 milyon Euro
Gökhan Töre-4 milyon Euro (nakit 2 milyon Euro da olabilir diyorlar)
Gelecek her senenin transfer bütçesinden biraz biraz düşülüyor aynı zamanda ama sportif başı için de bu şart. Zaten takımın kemik kadrosu oluştuktan sonra her sene 1 adam gibi transfer yeterli olacaktır. Lanzini, Rolando ve yabancı bir sağbek de 24 Temmuz'a kadar alınır umarım.
Gerçi Demba ba taksitle alındı
Bugün ntvspor da Önder Özen'i dinlediniz mi bilmiyorum da çok güzel bir şey söyledi.
''Real Madrid de transfer hızlı yapılır ama Osasuna da durum aynı değil.''
Bunu kulübün içinden birisi söylüyor, Lanzini de olur başka adamlar da gelir. Aceleye gerek yok diye düşünüyorum.
Töre alındıysa Beşiktaş için iyi haber, bence takımın en önemli parçasıydı. Ayrıca 11 milyonu işe yaramayacak 5-6 tane rotasyon oyuncusuna verene kadar 2 tane kaliteli adama vermek bence daha mantıklı, en azından bu 2 pozisyona ihtiyaç kalmadı. Öbür türlü yine oralara adam aranacaktı ve para kalmayacaktı. Ayrıca ek bütçe de koyulacaktır, özellikle oyuncular taksitle alınıyorsa sorun olmaz.
NTV Spor'un son dakika haberine göre bonservis konusnuda Rubin Kazan ile anlaşıldı sorun kalmadı.
Şöyle bir ilk 11 olsa çok iyi olur. Sadece 3 isim uzaklıkta :)
http://i.imgur.com/RXMey64.png
gökhan töre sanırım yıllık 2m€ garanti, maç başı da 10bin€ istiyormuş. burada bir anlaşmazlık çıkmış.
Sivok pedro da olur defans hattı. Ozi de biraz ağırlığını koysa 10 numara da gerekmez. Şimdi en acil ihtiyaç sağ bek bence. Lanzini de gelirse transferin kaymağı olur.
http://www.footballuser.com/formatio...esiktas_JK.jpg
Gayet güzel bir kadro bence.
R10 transferi gündeme gelmiş yine.
Lanzini ve R10 transferleri aynı anda yürütülüyor. Hangisi olursa o gelecek.
Ronaldinho gelirse ben bile formasını alabilirim :)
Ronaldinho gelemez. Bir başkan "kulübün kapısından geçemez" deyip de daha sonra o oyuncuyu alacak kadar tükürük yalayıcısı olamaz.
Başkan sanırım bir yemekte açıklamış isim vermeden.
Lanzini'den başka 10 numara gelmeyecek bu takıma bence. Yani gelirse Lanzini gelir yoksa Oğuzhan o bölgeye kaydırılır.
Bunun dışında Oğuzhan fizik açıdan kendini geliştirmediği sürece Lanzini'yi kesemez. Lanzini'nin oynaması demek Veli'nin yanına fizik açıdan güçlü , gerektiğinde savunmaya yardım edecek bir oyuncunun bulunması zorunluluğu demek.
Bana kalırsa Oğuzhan-Lanzini ikilisi aynı anda sahada olsa daha iyi olur. Top senin ayağında olsun , sürekli defans yapıp rakip kovalamak zorunda kalma.
Zaten bu şekilde daha iyi oynuyoruz.Geçen sene en iyi futbolumuzu Fernandes Oguzhan 2'lisi aynı anda sahada varken oynuyorduk.Mehmet Demirkolun dediği gibi Veli Kavlak zaten 2 kişilik oynuyor hatta Velinin oynamadığı maçlarda bile Fernandes, Oguzhan, Atiba olarakta etkiliydik.
Benim bu seneki tek korkum sağ bek alınmaması olacak.Serdarla gitmiyor orası.Şimdi Serdar oynamasa Atibayı oraya koyacak bu seferde ortasahamızdaki güç azalıyor.
Aynen öyle. Oğuzhan'a yardımcı olacak oyuncu olmadığında Atiba'dan ekstra bir katkı, az biraz Gökhan'ın pas trafiğine katılması falan anca oluyordu ama Ozi dışında topu ayağında tutacak biri daha olduğunda otomatikman savunma da rahatlıyor. Topun peşinden koşmuyoruz da topu koşturuyoruz.
Gokhan ile anlasilmis, lanzini bu gece belli olur diyorlar. Sag bek lazim nolur bi sezona da bek sorunu olmasan baslayalim :(
http://i.hizliresim.com/WWnMJP.jpg
superlig maclari icin muhtemel ilk 11.
Olcay'ın yerine Kerim'i koyarım gözüm kapalı. Hele içerideki maçlarda. Deplasmanda yine bir nebze Olcay belki
Selçuk takım kaptanı abi bırak da etkilesin biraz ama Olcay'ın hiç öyle takım üzerine nüfuz eden bir hali yok bence. Çabalıyor ediyor , iyi niyetli , iki sezondur ciddi katkı da verdi ama yaratıcılık konusunda kendimizi biraz ileri atmamı lazım diye düşünüyorum. Zira çanakkale geçilmezi oynayan takımlardan Rize'ye 4 puan , küme düşen Antalya'ya 5 puan , Karabük'e 5 puan bıraktık.
Olcay bu takıma ilk yazılan isim olur.