Toraman'ı madem istemiyorsun bırak,sözleşme uzatıp niye kiralarsın...Çok ilginç bir karar
Printable View
Toraman'ı madem istemiyorsun bırak,sözleşme uzatıp niye kiralarsın...Çok ilginç bir karar
Alabiliyorsak, Belhanda seçiminin daha iyi olacağını düşünüyorum. Onun yanında Lazini'nin adı bile geçmemeli.
Ne Lanzini ne de Belhanda çok fazla nazlandı, çok dedikodusu çıktı sevmemeye başladım artık.
Bryan Ruiz'i alamıyorlar mı onu da çözemedim, tam takım oyuncusu takır takır oynar.
Ruiz Fulham'da, Championship'e düştüler fiyatı kulübe göre çok bile, ne olursa olsun takıma katılmalı. Lanzini'ye 5.5-6 verene kadar 3'e al bunu 3'de bi sağ beke para ver tamam işte.
Lanzini'yi tanınıyorum benim için muamma bir isim ve sanki fazla şişirildiğini düşünüyorum. Belhanda ise teknik ve yetenek anlamında sıkışan oyunu açabilecek cinsten bir futbolcu . Olacaksa ilk sıra Belhanda'nın 2. Her ne kadar muamma olarak gorsem de Ruiz'in oyun mantalitesini gozumun onune getirdiğimde Lanzini . En son seçenek ise Ruiz olmalı, yonetiminde böyle düşunduğu için pek fazla Ruiz ismine yanaşmıyor yoksa olmaması için pek neden yok hala daha kendine bir kulüp bulamamışken Beşiktaş'ı reddedeceğini düşünmüyorum.
ruiz bundan 2 sene önce hızlı mı hızlı bir kanat oyuncusuydu. şu an yavaş mı yavaş hantal bir oyun kurucu oldu. :)
lanzini bana göre doğru transfer olur. riskleri var ama almaya değer. ruiz'in daha çok riski var. yaş ve potansiyel bakımından lanzini her daim doğru transfer olur.
Lanzini'de bu kadar ısrar ediliyorsa vardır bir şey diye düşünüyorum. Marin garanti mesela, Ruiz ve Belhanda ise alternatif.
Marin neden alınmıyor Ruiz ve Belhanda dan çok katkı yapar bence
Ruiz'in yavaş olmasının yanında şöyle bir handikapı da var.Dünya kupasından sonra evlenmiş,balayı filan derken hazırlık kampına katılmamış.Gelirse hazır olarak gelmeyecek.Bu da önemli bir handikap.Tecrübesi ve tekniği en büyük avantajları.Lanzini ve Belhanda'da hazır olmama gibi bir sıkıntı yok.Lanzini'nin de Avrupa deneyimi olmaması en büyük sıkıntısı olarak göze çarpıyor.Bir de fiziği sıkıntı olabilir bizim ligde ama hızıyla bunun sıkıntı olmasını engelleyebilir.Aralarından en mantıklısı Belhanda olur.Hem Fransa'da kendisini kanıtlamış bir oyuncu,hem de fizik ve teknik açıdan eksiği yok ama onun da maliyeti çok yüksek.
Değinilen konulara ek olarak bizim playmakere mi yoksa hücum oyuncusuna mı ihtiyacımız var, bunu da düşünerek adım atmalıyız. Hücum oyuncusu derken kanat forvet olarak da oynayabilir yeri geldiğinde. Mesela Lanzini bu kategoriye giriyor. Ruiz ise playmaker olarak düşünülür gelirse.
Benim fikrim, Belhanda'yı bonservisiyle alamıyorsak kiralık getirmek. Önümüzdeki sene de Lanzini'yi bedava transfer etmek. Sözleşmesi 2015 Haziranı'nda bitecekmiş çünkü Lanzini'nin.
https://twitter.com/nailgonenli/stat...65654923841537
Kim bu eleman bilmiyorum ama doğruysa gerçekten yazıklar olsun.Toraman yıllardır karakteri ve performansıyla Beşiktaş'a ve heleki kaptanlığa hiç yakışmamasına rağmen nasıl bir lobisi varsa kulüple bağı bir türlü kopmuyor herifin.Bu sözleşme uzatma doğruysa bu Bilic'e yapılmış büyük bir saygısızlıktır.Ya ondan sonra neymiş Fikret Orman yanan eve girmiş de falanmış da filanmış.Geçen de bir tane yönetici "Almeida'ya 2.5 milyon avro önerdik ama kabul etmedi,şimdi 800 bine teklif bulamıyor,demekki doğru yoldayız." diye bir açıklama yaptı.Bunları gördükten sonra insan iyice soğuyor valla bu iş bilmezlerden.
10 numara transferinde ilk aday Belhanda imiş. Southampton ve Crystal Palace'ın teklif verdiği ve Dinamo Kiev'in bunları koz olarak kullandığı söyleniyor ama teklifler 4 milyon civarındaymış. Kiev 8 istiyormuş, 5,5-6 civarına çekilirse olur bu iş. O olmazsa Lanzini en mantıklı aday, ileride para kazanma açısından. İçlerinde en garanti tabiki Ruiz. 2. ligde oynayacağını sanmıyorum.
Edit: Ayrıca altyapıya geçen yıl transfer edilecekken Eskişehir yönetiminin engel olduğu Devran Çamurdaş ile Fenerbahçe u-19 kaptanı Çağrıhan Ağaç transfer edilmiş.
Kartal'a transfer şoku!
Manuel Lanzini, 6 milyon euro karşılığında Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al-Jazira takımına transfer oldu.
Bir süredir Beşiktaş ile adı geçen ve siyah beyazlı kulübün 7 milyon avro teklif götürdüğü söylenen River Plate'li futbolcu Manuel Lanzini sonunda kararını verdi. Lanzini, Birleşik Arap Emirlikleri'nde oynayacak. Arjantin'de liglerin başlamasına iki gün kala River Plate Başkanı Roberto D'Onofrio, Lanzini'nin Al-Jazira kulübüne satıldığını duyurdu.
"Bizim niyetimiz aslında kulüpte kalmasıydı. Menajeriyle konuşup kulüpün sahip olmadığı yüzdesini satın almayı önerdim, ancak Lanzini gitmek istedi" açıklamasını yapan D'onoofrio, Al-Jazira kulübünün Lanzini için 10 milyon dolar ödeyeceğini, bunun 6 milyon dolarının kulüp kasasına aktarılacağını söyledi.
CANAN KAYA - BUENOS AİRES / DHA
Lanzini mideye oturdu.
http://www.fanatik.com.tr/2014/08/07...er-soku-380789
Bizdeki baskan tam bir ölü öpücü oldugu icin sasirmadim :) belhanda gelir umarim.
Belhanda ya da Ruiz'den hangisi gelirse gelsin fitim. Lanzini'yi gelecek sezon bedava alma şansını da kaybetmiş olduk.
Ben arap ulkelerini para icin kabul eden futbolcunun kisiligine aciyorum. Bana vizyonsuz geliyor acikcasi. İdeali olan ve potansiyeli olan genc yetenek oraya gitmez. İyiki gelmedi. Belhanda gelsin.
6'da çok fazla değilmiş aslında, alınamaz mıydı 6 milyona.
Bence yonetimle alakasi yok bu sefer.Adam tercih etmis Katar`i.
Ya da kulübü parayı görünce adamın elini kolunu bağladı , bilinmez.
Lanzini transferinde eminim o katar kulübü kadar bizimkiler de çaba sarfetmiştir. Ama bizimkiler muhtelemen parayı peşin ödemek yerine bir miktar peşin+geriye kalanı da taksit şeklinde düşünüp ödemek istemişlerdir ama bunu kabul etmeyince aç gözlü Arjantin kulübün başkanı da adamı pisi pisine katar kulübüne bence sattı. Lanzini'ye o kulübün başkanına ve menajerlerine de yazıklar olsun. Bence Belhanda gelmeli..
Bu arada gökhan töre ve kulübüyle de kesin anlaşmışız. Artık hayırlısı olsun..
Alıntı: http://www.sondakika.com/haber/haber...sunda-6353088/
Çok sevindim gerçekten Lanzini'nin gitmesine es kaza bize gelse Delgado kadar bile etkili olamayacaktı.
En başından beri Ruiz'i isteyen nadir insanlardan biriyim ama çok gösterişli olmayıp bize maksimum verimi verip başarılı olacak oyuncudur.
Töre transferide iyi olur Kerim Gökhan çekişmesi başarıyı getirecektir.
Katar gibi bir kulübe bu yaşta giden bir futbolcu gerçekten rengini belli ediyor, Beşiktaş için en hayırlısı olmuş.
Karakteri değil cebi sağlammış adamın.
Ruiz gelir büyük olasılıkla bu gelişmenin ardından