Rize'de gol krali olup bize gelir 1 2 seneye :)
Printable View
Türk vatandaşı olsa eyvallah da, Filip'in bizde işi kalmadı bundan sonra. Yaşı da 30'u geçiyor zaten, genç değil artık.
Beşiktaş, Küçükçekmecespor'un 1996 doğumlu oyuncusu Hasan Ali Ozan'ı transfer etti.
10 numara alırsanız Oğuzhan'ı 8 numaraya çekin. Bence 8 numara için daha uygun.
Ben Arfa ismi ciddi ciddi geçmeye başladı. Kadro dışı kakmış olması elimizi güçlendiriyor. İngiltere'den isteyen takımlar varmış ama Avrupa'da olup da şu an O'nu isteyen bir takım yoktur bence İngiltere Ligi'nde. Bu yüzden biraz daha avantajlı olabiliriz.
Kesinlikle alınmasını isterim , çok çok beğendiğim birisi Ben Arfa. Son derece sıkıntılı olduğumuz yaratıcılık konusunda çağ atlatır bize.
Linnes transferinde de büyük aşama kaydetmişiz. En azından ligin ikinci haftasına yetişse şu oyuncular.
Linnes hayirli olsun. Fena oyuncuya benzemiyor. 10 da gelsin artik :)
Ben Arfa şu ana kadar Beşiktaş ile adı anılan bütün 10 numaralardan daha iyidir. Dünyanın sayılı yeteneklerinden birisidir. Ben Arfa'yı Trabzonspor formasıyla görmek hayalimdi. Beşiktaş'a gelirse çok üzülürüm.
Aynen öyle. Abarttığımızı düşünenler olabilir ama adam ciddi manada yetenek abidesi. Quaresma'nın 10 numara oynayanı. Yetenek limitleri zorlayacak düzeyde ama disiplin bir o kadar yerlerde. Gerçi Ben Arfa Quaresma'dan disiplin konusunda 5-10 boy farkla ilerde ama Premier Lig'e yetecek düzeyde olamadı işte.
Yani şu iki gol fazlasıyla açıklıyor bazı şeyleri :)
Blackburn defansıyla alay ederken ;
https://www.youtube.com/watch?v=0NgRybIZ4eo
Bu da Bolton'u ortadan yarıp geçerken ;
https://www.youtube.com/watch?v=WpuFePHvLUM
Bu arada NTV Spor Linnes için Molde ile 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaştığımızı söylüyor. Oyuncuyla da 5 yıllık anlaşma.
Başkan da, NTVSpor'a bağlanıp pazartesiye kadar vaktimiz var, Linnes için de bitmiş bir şey yok dedi. Son güne kadar bekleyeceğiz anlaşılan. Transfer yapmayacaklarını bile düşünmeye başladım artık.
Ya şu Linnes ile 10 numara artık bitsin ya valla bıktık usandık. Bugün cuma oldu başkan hala devam diyor. O kadar pazarlık için zaman harcadılar elde hala 0.. Bari hafta sonu bir şeyler olsun. Linnes için kesin diyor musunuz %90 ?
Bizim yönetimle hiçbir şey olmaz. Be-ce-rik-siz-ler!
Ben Arfa cok yetenekli ama son halini gordunuz mu bilmiyorum acayip kilo fazlasi var yine de yetenekli bir isim ama surekliligi olan bir isim degil
Tam FM transferi varya :n:
Gerçekten yararı olmasa da FM de kupa dahi kazandıracak oyuncudur Ben Arfa. :n:
Jose Sosa Besiktas' ta haberleri dönüyor
Sosa 4 milyon euro'ya alınmış.
Sosa'nın bitirici vuruşlarını çok beğeniyorum. Umarım faydalı olur.
Kesin mi değil mi belli değil. Menajeri kesin olarak anlaştık diyormuş. Fransa'da haber çıkıyor bitti diye. Bizde bir numara yok ne KAP ne resmi ağızdan bir açıklama. Hayırlısı olsun demekten imanımız gevredi.
Newcastle teklifi kabul etti. Hatem Ben Arfa, Beşiktaş'a olumsuz yanıt verdi.
Linnes'in de twitter hesabından, kulübünün kendisini bırakmadığını yazdığı söyleniyor. Bu durumda, sağ beke Valencia'dan Pereira ya da M.City'den Richards'ı alsınlar isterim. Sağ bek şartoğlu şart!
Fikret Orman canlı yayında biriyle anlaşıldığını söyledi. Yarın açıklanır/basına düşer gibisinden bir şey söyledi.
Sosa 'dır kesin
Bana öyle geliyor ki Sosa ile Richards kesin geliyor gibi.. Sosa gelirse de ön yargılı davranmayacağım. Ama çok geç transfer ediyoruz. Umarım uyum sürecini çabuk atlatır.
Beyaz TV'nin son dakikasına göre SOSA sabah saatlerinde kapa bildirilecekmiş..
Bugün Olcay'ı ve G.Töre'yi görünce Sosa transferinin daha büyük bir ihtiyaç olduğunu anladım. Tipik 10 numara gelseydi Pektemek de yedek kalabilirdi. Böylesi daha iyi olur belki bizim için.
Sağ bek ve Eneramo'yu yollayıp bir box to box da alabilirsek çok daha sağlam bir takıma sahip olacağız.