Ya Akşam akşam güldüm.:D Ben onuda okuyamadım.:D
Hoce derdi kitap okuyun ve özet çıkarın bende gidip internetten roman özeti yazıyordum.:n:
Printable View
Gelmem :D Olm ne tembel insanlarsınız siz ya :D
Olum biz seninle küs değilmiydik:mad:
:zuhaha
Ne diyon la Aygün :D Tembel sensin karıştırma :D
nasıl olsun FB ile yeni başarılara doğru gidiyorum....:D
Hea.Unutmuşum :p :D Olm biz yarım kitap okumuşuz sen 0 :D
Quote:
Originally Posted by sekopej
ya kardes senin kriyerini özen le ve takiple bekliyorum ona göre 3, sünü ayrıntılı yaz tamam mı?:D
Emre abiyi örnek alın.Adam 100lerce kitap okuyo.:) Neyse ben kaçtım.
hehehe tamam bakarız şu anda oynuyorum, eğer baya başarılı olursan ayrıntılı yazarım kesin...;;)
Serkan abi buldum ya.Arkadaş listesine eklediğin kişilerde oluyormuş galiba bu +
haaa sen beni arkadaş listene mi ekledin....:D:D
serkan bize yine zico olayını tattırma :D:D:D zico yapamadı sen yap! lütfen benim gibi senin 3, kariyerini bekleyen arkadaslar için oyna ve kupaları al!senin basarılı olcagına inanıyorum !bide bize biraz ip ucu verirmisin 3, kariyerinle ilgili :)durum nasıl? ayrıca iikide hatırlattın bende ekledim seni ark. listeme ;)Quote:
Ben Enes.Herkese selam.Nasılsınız.Napıyonuz?Ömer giremiyomuş.Bana verdi şifreyi.
Ne olmuş nie girmiomuş????
ben geldim tekrardan:D
Yedi :D
İstemezse eklemem!!!!!:(:(:(:DQuote:
Quote:
Originally Posted by nurisahin
noldu uykumu tutmadı :D:D:D iikide geldin gusları yanlız bırakmadın!ee nasılsın nasıl gidio ?
ekle canım bana bi faydası ya da zararı yok ki ;;) :D:D:D:DQuote:
Originally Posted by hp-fm-gs
Cenk kardeş öbür platformda bir tatsızlık oldu.Unutalım.Ama sende 'pis galatasaraylılar'demişsin.Ayıp da...Quote:
Originally Posted by stuns_cenk
Quote:
Originally Posted by hp-fm-gs
ben mi demişim pardon kardes o zaman biraz sinirliydim herhal!ondan yazmısım dır!pardon senden özür dilioyorum kardesim !beni affet!ikimiz bir fidanın güller acan dalıyız :D:D:D
Vay be haberim yoktu......:D:D:n:Quote:
Originally Posted by stuns_cenk
http://www.resim-yukle.com/viewer.ph...0Canavar20.jpg hehe ben yaptım Ömer'de beğenince..:D