GelmemOlm ne tembel insanlarsınız siz ya
![]()
Olum biz seninle küs değilmiydik
![]()
Ne diyon la AygünTembel sensin karıştırma
![]()
nasıl olsun FB ile yeni başarılara doğru gidiyorum....![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Hea.Unutmuşum![]()
Olm biz yarım kitap okumuşuz sen 0
![]()
Originally Posted by sekopej
ya kardes senin kriyerini özen le ve takiple bekliyorum ona göre 3, sünü ayrıntılı yaz tamam mı?![]()
Emre abiyi örnek alın.Adam 100lerce kitap okuyo.Neyse ben kaçtım.
hehehe tamam bakarız şu anda oynuyorum, eğer baya başarılı olursan ayrıntılı yazarım kesin...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan abi buldum ya.Arkadaş listesine eklediğin kişilerde oluyormuş galiba bu +
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
haaa sen beni arkadaş listene mi ekledin....![]()
"YÜCE ATATÜRK"
serkan bize yine zico olayını tattırmaOriginally Posted by sekopej
zico yapamadı sen yap! lütfen benim gibi senin 3, kariyerini bekleyen arkadaslar için oyna ve kupaları al!senin basarılı olcagına inanıyorum !bide bize biraz ip ucu verirmisin 3, kariyerinle ilgili
durum nasıl? ayrıca iikide hatırlattın bende ekledim seni ark. listeme
![]()
Ben Enes.Herkese selam.Nasılsınız.Napıyonuz?Ömer giremiyomuş.Bana verdi şifreyi.
Ne olmuş nie girmiomuş????
ben geldim tekrardan![]()
Yedi![]()
İstemezse eklemem!!!!!Originally Posted by sekopej
![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Originally Posted by nurisahin
noldu uykumu tutmadıiikide geldin gusları yanlız bırakmadın!ee nasılsın nasıl gidio ?
ekle canım bana bi faydası ya da zararı yok kiOriginally Posted by hp-fm-gs
![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Cenk kardeş öbür platformda bir tatsızlık oldu.Unutalım.Ama sende 'pis galatasaraylılar'demişsin.Ayıp da...Originally Posted by stuns_cenk
Originally Posted by hp-fm-gs
ben mi demişim pardon kardes o zaman biraz sinirliydim herhal!ondan yazmısım dır!pardon senden özür dilioyorum kardesim !beni affet!ikimiz bir fidanın güller acan dalıyız![]()
Vay be haberim yoktu......Originally Posted by stuns_cenk
![]()
http://www.resim-yukle.com/viewer.ph...0Canavar20.jpg hehe ben yaptım Ömer'de beğenince..![]()