Merhaba arkadaşlar, bunun gerçeklik payı ne kadar? https://twitter.com/demarkesports/st...46470811512833
Printable View
Merhaba arkadaşlar, bunun gerçeklik payı ne kadar? https://twitter.com/demarkesports/st...46470811512833
Evet, iddialar doğru. :)
Q7 dönüyor! - NTVSpor.net
Beşiktaş, Quaresma, Remy ve Douglas ile görüşüyormuş. Gökhan Töre, Ersan Gülüm ve Alexander Milosevic'in de satılması gündemde. Ersan için bir Çin takımı teklif yapmış.
Ersan-Çin eski haber o konu çoktan kapandı diye biliyorum.
Gökhan Töre Atletico Madrid iddiaları vardı.
Miloşeviç'e de güya teklif yağıyor ama bakalım.
Dniprolu Douglas 5,5m euro satın alma opsiyonlu kiraladık deniliyor.
Bir de Hull City forveti Dame N'Doye haberleri çıkmış. 15 maçta 5 gol atmış geçen sezon. Bence alınmamalı.
NDoye konusu oldukça çetrefilli. Ben oyuncunun bir kaç maçını hatırlıyorum birkaç da videosunu izledim fena bir oyuncu değil ancak Beşiktaş'ın ilk forveti olamaz. Ancak 2. forvet olarak alınabilir. Ligin seviyesi yükseldi yedekte Pektemek ile olacak iş değil artık. NDoye sonradan oyuna girip Webo etkisi yaratabilir o yüzden alınabilir yalnız asıl alacakları forvet bence daha kaliteli olmalı.
En büyük aday bana göre Edin Dzeko. Man. City'de gözden düştü dünya kadar transfer yaptılar yine elden çıkaracaklardır. Bu konuyu irdelemeli yönetim bana göre :)
Q7 için de zaten geçtiğimiz günlerde foruma resmini bırakmıştım :)
Yalan mı yani Q7 resmini paylaştı,ben de haftaya netleşir resmini paylaştım,yalan mı yani ? Haftaya netleşmedi mi ? :zuhaha
Şu resimlerden tahrik oluyorsanız vay sizin halinize,ben mi küçüğüm siz mi büyüksünüz orası muamma işte.
Tamam millet sakin olun uzatmayın konuyu şakayı şakıratmayalım :)
Beşiktaş bir forvet ile daha görüşüyormuş ama isim yok ortada.
Ben Beşiktaş'ın siyasi bir forvet getireceğini düşünüyorum nedense, bakalım. Remy olursa Ba'yı aratmaz.
Bize Ateist Bir Golcü Lazım :n:
Tövbe Tövbe Çarpılacaz Şimdi.
Tapatalk 2 ile gönderildi
Forvetin dinini imanını bilmemde bize savunmaya böyle allah kitap bilmeyen acımasız Fernandaonun Pedro Francoya yaptıgı gibi haraketler yapacak rakibi korkutacak lider, agresif bir stoper lazım. :D
Vay arkadaş adam siyahi diyecekmiş sanırım :D 1 harf hükümet kurdurmuş :D
[MENTION=251928]Sadixx[/MENTION]
İlk fotoğrafta ki genci pek beğenmedim,yetenek yoksunu gibi biraz.
İkincisinde ki genç bariz yetenekli ancak fiziksel olarak yeterli değil,hantal duruyor biraz,forvette çok top kaybı yapar.
Üçüncüde ki genç ise pırpır bir şey,hızı,sürati,çabukluğu,pas alış verişi üst düzey ama nerede ne yapabileceğini pek bilmiyor ayrıca forvet için fiziği elverişsiz,boyu kısa ve çok güçsüz.
Dördüncü gencimiz ise...aman Allahım ! İşte stil,işte vuruş tekniği,işte asalet,tam doksana,nokta transfer olur,bu genç alınmalı,gerçekten çok yetenekli.Geleceğin Bergkamp'ı olur diyorum.
@europeanconquer
o zaman podolskiden sonra çay içme zamanı onda ;
http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/bahceli_4209.jpg
Mario Gomez ile anlaşılmış.
Hoba :) Bombabomba.com :) GS istiyodu bu adamı :)
Dün ROK zaten aradan çık Beşiktaş derken belli etmişti ama henüz Fio ile anlaşılamamış.
Bayern'den gittiğinden beri bu adamı izlemedim.Forumlardan takip ettiğim kadarı ile bu adama çöp diyorlar onun için BJK'nin de GS'nin de almasını istemem
Bitti bu iş, yarın açıklarlar.
https://twitter.com/mariogomez_de/st...40556810960897
gomez muhtesem bir bitiricidir, soylemeye bile gerek yok. sakatlik sorunu yoksa bu ligde cok net gol krali olur. gs de abrahami alirsa evlere senlik bi sezon olur :D
Son Digitürk olayından sonra İbra ihtimali olabilir
Gomez gelirse efsane olur , bayern ve alman milli takımının harcadığı bir isim son senelerde yoklara yakın oynasa da bizim ligde iş yapar..
Yok öyle bir şey.
Bein hiç bir şekilde yatırım yapamaz, yapmaz da zaten. Yayıncı kuruluşun sponsorluk şansı yok. Rekabet Kurulu anında engeller.
Ibrahimovic kesin olarak Milan ile anlaştı. Bugün Galliani de Ibrahimovic'in sözleşmesini feshetme ihtimali olduğunu, feshetmesi halinde transferi gerçekleştireceklerini, Ibrahimovic'in kararını beklediklerini açıkladı. 2 ihtimal var ya PSG'de kalacak ya da feshedip Milan'a gidecek. Ayrıca Cüneyt Tanman da az önce yalanladı.
querasma için dzudzak'tan vazgeçecekler bence hata