Ürktüm birden yahu :DQuote:
Abiler var Alican, sen merak etme, onlar sana rehberlik ederler.:D
Printable View
Ürktüm birden yahu :DQuote:
Abiler var Alican, sen merak etme, onlar sana rehberlik ederler.:D
Arkadaşlar bu benim son guşluğum,sanırım epeyce bi zaman giremeyeceğim,bu gece beni yalnız bırakmayın,konuşalım,neşemizi bulalım,bidaha beni zor bulursunuz..
http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=75000
al ya sana 75000. üye sen ne süpriz düşünüyon ondan haber ver:D
Aaaaaa Gökçe nasıl bu senin son guşluğun.Seni hiç bir yere bırakırmıyız:DQuote:
Originally Posted by physicist87
Hayırdır bu neden son guşluk oluyo?
Bende dün gittim meslek için kayıt yaptırdım , kısmetse bu sene Muhasebe Finansman okuyacağım..:p
Alıntı
Sekopej isimli üyeden alıntı(bütün mesajı almamak için böyle yaptım)
Matemetiğe yeteneğin varsa çok rahat edersin. Geometri ve Matemetik çalış en çok.;;)[/quote]
Matematiğe yeteneğim çok az var oks sınavında 9 net yapmıştım.Ama sözeli gözüm kapalı çözerim.Aslında ingilizcem de süper ama yabancı dil seçmedim
Bi arkadaş 75 mesaj atsın düşünürüz...:D:D
Ne o Gökçe neden son guşluğun?
Alican korkma o abiler yeni gelenleri öper okşarlar.:D
Bu sene bir takdir, teşekkür bekliyoruz artık.;;)
Matematiğe yeteneğim çok az var oks sınavında 9 net yapmıştım.Ama sözeli gözüm kapalı çözerim.Aslında ingilizcem de süper ama yabancı dil seçmedim[/QUOTE]
Sözeli rahat yapıyorsun, matematiği de geliştirirsen büyük avantaj yakalamış olursun. TM öğrencileri genelde zorlanırlar geometri ve matemetikte. Ama sen onları yapabilirsen avantaj yakalamış olursun.;;)
Ben matematik ve Geometriden dolayı tm bölümünü seçmemiştim.Yabancı dili seçtim.Mf'den hiç bahsetmeyelim.:D
Evet orası öyle de beni matematik çözerken görsen gülmekten ölürsün o derece düşün artık:D bu sene ilk dönem 0 geliyodu hoca sözlüme 40 verince 1 geldi:D
Temiz kalplisin Alican sen, olur dilediğin senin.:D
Ferdi sanırım ismin, o zaman sözel derslerde çok iyi olmaya bakacaksın.:)
Guşluk yine sessizliğe büründü...
-----------------------------------------------------------------
Ah ah hiç kiimse olmasa bile hamza vardı onunla konuşurduk.bu gece oda yok
Tek başıma guşlukta kaldım
O zaman FRD yanlış yoldasın derim ben.Yabancı dile geç okul başlayınca.
İnşallah, inşallah :DQuote:
Temiz kalplisin Alican sen, olur dilediğin senin.:D
tamam kimseye söyleme:zuhaha
İlk dönem mat 1 di.2. dönem 3 geldi.Yıl sonunda 2 oldu.Son mat yazılısı ortak yazılıydı ve beden dersine denk gelmişti:Dyazılıdan 88 adlım kendim yaptığım sorular yanlış çıktı baktıklarımın hepsi doğru çıktı:zuhaha
oleeeeeeeeeeey
admin oldum:D:D
Selam Kafe Milleti...
11eylülde okul başlıyor,ee okul başlayıncada adslsiz günler beni bekliyor, 550 mhzlik pentium2 kasa ant.da zaten, giderken monitörü götürcem çalıştırabilirsem adsl alırım, ama o süre zarfında anca net cafelerden girebilirim,ee gece gece bi bayan olarak net cafede olamayacağım için bu ay guşluktaki son günüm, belki de aranızdan ayrılmam bilmiyorum yaa..
Zormuş senin işinde be Gökçe. Guşluksuz hayat geçmez yahu..:n: :D
Oh be sonunda birileri mesaj yazdı:D
Herkesin okulu açılıyor artık herkes netten ayrılmaya başladı
Bende 18 inden sonra fazla gözüükmem.alttan baya bi ders var.Artık ders çalışmam lazım:D
Galiba yarın yolculuk var
Ben şimdiden sana hayırlı yolculuklar diileyeyim
Evet yarın 8.30da yoldayım Allah'ın izniyle sabah Antalya..Ben baktım dersler iğrenç,ders programını bile yapmışlar..İlk günkü derslerimi duyunca hiç gidesim gelmedi.. Fizik 3 2saat, Fizikçiler için matematik 1(differansiyel denklemler 1) 2saat..daha ilk günden öhh yani:(
Diferansiyel denklemler derdi bende de war:D
Dersi 4 sefer aldım ve maalesef daha geçemedim
Anam anam fizk ne matematik ne? Hele ne o diferensiyel:D ne yahu? :n: :n: :D:D
Saydığın derslerin hepsini minimum iki sefer aldım:D
hiç işim olmaz benim onlarla:D Ben çiçek böcek uğraşıyom, size kolay gelsin valla...:D
İyi geceler guşlar ben yatıyom gayri:D:D:D
Gökçe sana da iyi yolculuklar iyi dersler, umarım guşluğa gircek imkanları bulursun...;;)
Hadi ben kaçtım....
Herkese iyi akşamlar keyifler nasıl arkadaşlar ?
Bu arada Berkay hayırlı olsun