İnşallah, inşallahTemiz kalplisin Alican sen, olur dilediğin senin.![]()
![]()
İnşallah, inşallahTemiz kalplisin Alican sen, olur dilediğin senin.![]()
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
tamam kimseye söyleme![]()
İlk dönem mat 1 di.2. dönem 3 geldi.Yıl sonunda 2 oldu.Son mat yazılısı ortak yazılıydı ve beden dersine denk gelmiştiyazılıdan 88 adlım kendim yaptığım sorular yanlış çıktı baktıklarımın hepsi doğru çıktı
![]()
oleeeeeeeeeeey
admin oldum![]()
Selam Kafe Milleti...
11eylülde okul başlıyor,ee okul başlayıncada adslsiz günler beni bekliyor, 550 mhzlik pentium2 kasa ant.da zaten, giderken monitörü götürcem çalıştırabilirsem adsl alırım, ama o süre zarfında anca net cafelerden girebilirim,ee gece gece bi bayan olarak net cafede olamayacağım için bu ay guşluktaki son günüm, belki de aranızdan ayrılmam bilmiyorum yaa..
Zormuş senin işinde be Gökçe. Guşluksuz hayat geçmez yahu..![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Oh be sonunda birileri mesaj yazdı
Herkesin okulu açılıyor artık herkes netten ayrılmaya başladı
Bende 18 inden sonra fazla gözüükmem.alttan baya bi ders var.Artık ders çalışmam lazım
Galiba yarın yolculuk var
Ben şimdiden sana hayırlı yolculuklar diileyeyim
Evet yarın 8.30da yoldayım Allah'ın izniyle sabah Antalya..Ben baktım dersler iğrenç,ders programını bile yapmışlar..İlk günkü derslerimi duyunca hiç gidesim gelmedi.. Fizik 3 2saat, Fizikçiler için matematik 1(differansiyel denklemler 1) 2saat..daha ilk günden öhh yani![]()
Diferansiyel denklemler derdi bende de war
Dersi 4 sefer aldım ve maalesef daha geçemedim
Anam anam fizk ne matematik ne? Hele ne o diferensiyelne yahu?
![]()
![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Saydığın derslerin hepsini minimum iki sefer aldım![]()
hiç işim olmaz benim onlarlaBen çiçek böcek uğraşıyom, size kolay gelsin valla...
İyi geceler guşlar ben yatıyom gayri
Gökçe sana da iyi yolculuklar iyi dersler, umarım guşluğa gircek imkanları bulursun...
Hadi ben kaçtım....
"YÜCE ATATÜRK"
Herkese iyi akşamlar keyifler nasıl arkadaşlar ?
Bu arada Berkay hayırlı olsun
Bu vakitte yatılırmı be
Hadi sana iyi geceler
Zaten bu gece guşlukta kimse yok.sen yazıyodun sen de gittin
Arada olur böyle ufak tartışmalar bazen insan hırsıyla dikkatsiz olabiliyor
Berkaycıgım özelden yazdıklarıma cevap ver sorununu halledelim![]()
ben buralardayım![]()
yahu aslında yatmak istemiyom ama vücut yat yat diyo, kaç gündür erkenden yatınca böle oldu artık...
Neyse son kez iyi geceler..![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ne oldu ev arkadaşı bulabildinmi?
yok bulamadım..bu saatte zaten senden başka kimse yokki..bakalım yarın nolcak..sen hiç uyumuosun gibi
Ben geç yatarım sabah 6-7 gibi öğleleyinde 3-4 gibi kalkarım![]()
aynı benim gibi..ama ben akşam üzeri 5-6 gibi uyanıom.aslında ortak özelliğimiz olan bi konu daha war...necati............