Ayrıntıya girmeden bu oyun Fifa, Pes'teki gibi hazırlık maçları gibi anlamsız olur bence. Ben zamanım yoksa ayrıntıntılı olarak 1-2 maç oynayıp kapatmayı tercih ederim.
Printable View
Doğru söylüyorsun ama ben az sürede çok gitmek istiyorum.Yani oyunun detayları içinde boğulmak istemiyorum.Daha basit oynanışla daha hızlı ilerlemek benim için daha iyi olur.Mesela 2012 de tek tek antrenman programı hazırlaman gerekir.Maç öncesinde idmanda ağırlık verilmesi gereken konuları çalıştırmak gerekir.Bunun dışında rakibi analiz etmek gerekir kilit oyuncularını etkili oyuncularını tespit edip gerekli önlemleri almak gerekir.Bunlar çok uğraş gerektiren işler.Mesela en sevilen menajerlik oyun hangisidir dersek büyük çoğunluk CM 01-02 ve 03-04 ü söyleyecektir.Bu oyunlarda detaysızdı ama acayip zevk alınıyordu.Halen damağımızda o oyunların zevki.
Bir de şu oyuna jübile maçı koyarlarsa menejer oyunlarının efsanesi olabilir 2013.
Giggs emekli oluyor boş boş seyrediyorum Realle hazırlık maçı yapıp futbola veda ettirebilsek muhteşem olur.
Keşke artık alt yapı antrenörlüğünden başlayabilsek..
Fifa'nın kariyer modunda olduğu gibi direkt menajer olarak başlama veya 0'dan altyapı antrenörü olarak başlama gibi seçenekler olsa.
Maç motoru ve taktiksel olarak yenilik bekliyordum açıkçası. Artık hücüm ve savunma olarak dizilişimizi belirleyebilmeliyiz. Maç motoruna bayağı bir ayar lazımdı aslında.
O halde oyunun demosu Türkçe çalışmaları bittikten sonra çıkacak mantıken?
Demoda Türkçe seçenek olur mu ki?
Bilmiyorum ki.. Önceki demolarda tüm diller var mıydı?
2 farklı demo çıktığı için büyük olanında daha çok dil olabilir.
Türkçe seçeneği olmaya bilir belki.
bence olmaz türkçe seçeneği..demo sonuçta 2 ya da 3 dil olur anca.. belki bir ihtimal yeni olduğu için türkçeyi koyabilirler :)
yanlıs hatırlamıyorsam 2012 nın demosunda butun dıl seceneklerı vardı gıbı...
Yenilikler hakkinda 2. video
http://youtu.be/VV1Tz4Vae2E
Maç videosunun başında yine oyuncunun teki moon walk yapıyor sahada. Yıllardır ciddi bir gelişme sağlayamadılar 3D olayında.
3D maç motoru baya bir gelişmiş gibi geldi bana. Grafik bakımından.
Bana pek iç açıcı gelmedi maç motoru.Umarım yanılıyorumdur.
Top sürme biraz gelişmiş ama gerisi aynı gibi. Maç motorundan çok şey beklemiyorum zaten de taktikleri sahaya iyi yansıtalım, buglar olmasın yeter.
türkçe'nin oyuna yetişmeme gibi bi ihtimali var mıdır?
olur öyle. biz oyuncuların da bildirimleriyle zamanla oturacak şeyler onlar. ilkin günahı yoktur derler :)
Hele şükür frikikler barajın üstünden vurulabiliyor :D onun dışında 2012'den tek farkı sonundaki rakam değişikliği...
önyargılı olmak istemiyorum ama youtube da maç motoru ile ilgili yeni videolar var bildigin top balon yada bana öyle geldi :D
NTVSpor'da yazmış :)
http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...medium=twitter
1. Özel hayatın olması saçma bir şey olmaz bence. Bu normal bir oyun değil ki. Oyunda gazete, oyuncu, teknik direktör, hatta taraftar yorumları var. Diğer yandan birçok oyuncunun da özel hayatı sebebiyle transferlerin olmadığını ya da kolay olduğunu biliyoruz. Ülkenin büyük şehirleriyle küçük şehirleri gerçekte bir mi? Bir oyuncu İstanbul'da, İzmir'de, Bursa'da oynamak ister. Adamlar sırf İstanbul'da kalabilmek için Kasımpaşa, İstanbulspor gibi takımlara gidiyordu.
2. Ayrıca teknik direktörün özel hayatı da önemli. Özel hayata sağlık sorunları, ailevi durumlar gibi sebepler çok etkili oluyor.
3. Oyunda pat diye teknik direktör oluyoruz. Aslında bir teknik direktörün yanında göreve başlamalıyız. Teknik direktör bize "bu maçı sen yönet ama fazla ofansif oynama, bekleri ileri çıkarma, kontra atak ile gol bulmaya çalış" gibi komutlar vermeli ve biz alacağımız başarılı sonuçların ardından yükselmeliyiz. Teknik direktörlük kursları olmalı ve kademe kademe yükselmeliyiz. Tabi bunları yaparken antrenmanların 3D olarak yönetilebilir olması gerekir. 2D de bize yeter.
4. Artık oyunda şampiyonluk geldiğinde, başarılı transferlerde bazı videolar girmeli.