Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 178 sonuç

Konu: Football Manager 2013 Yenilikler

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Şu basit oynama tarzı çok iyi olmuş ya.Saatlerimi harcamayı hiç sevmiyordum.Artık daha az süreyle daha çok ilerleyebileceğim en sevdiğim özellik bu oldu.
    Ayrıntıya girmeden bu oyun Fifa, Pes'teki gibi hazırlık maçları gibi anlamsız olur bence. Ben zamanım yoksa ayrıntıntılı olarak 1-2 maç oynayıp kapatmayı tercih ederim.

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Ayrıntıya girmeden bu oyun Fifa, Pes'teki gibi hazırlık maçları gibi anlamsız olur bence. Ben zamanım yoksa ayrıntıntılı olarak 1-2 maç oynayıp kapatmayı tercih ederim.
    Katılıyorum.Ben de öyle yapıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Doğru söylüyorsun ama ben az sürede çok gitmek istiyorum.Yani oyunun detayları içinde boğulmak istemiyorum.Daha basit oynanışla daha hızlı ilerlemek benim için daha iyi olur.Mesela 2012 de tek tek antrenman programı hazırlaman gerekir.Maç öncesinde idmanda ağırlık verilmesi gereken konuları çalıştırmak gerekir.Bunun dışında rakibi analiz etmek gerekir kilit oyuncularını etkili oyuncularını tespit edip gerekli önlemleri almak gerekir.Bunlar çok uğraş gerektiren işler.Mesela en sevilen menajerlik oyun hangisidir dersek büyük çoğunluk CM 01-02 ve 03-04 ü söyleyecektir.Bu oyunlarda detaysızdı ama acayip zevk alınıyordu.Halen damağımızda o oyunların zevki.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Bir de şu oyuna jübile maçı koyarlarsa menejer oyunlarının efsanesi olabilir 2013.
    Giggs emekli oluyor boş boş seyrediyorum Realle hazırlık maçı yapıp futbola veda ettirebilsek muhteşem olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Bir de şu oyuna jübile maçı koyarlarsa menejer oyunlarının efsanesi olabilir 2013.
    Giggs emekli oluyor boş boş seyrediyorum Realle hazırlık maçı yapıp futbola veda ettirebilsek muhteşem olur.
    Katılıyorum gerçekten oyuna eklenmesi gerekiyor. Bu tür değişiklikle oyunu tek düzelikten kurtarır. Ve hala küçükte olsa bir kupa töreni konulması gerekli diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Keşke artık alt yapı antrenörlüğünden başlayabilsek..
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Keşke artık alt yapı antrenörlüğünden başlayabilsek..
    Aynen.Anca 2 menajer açıp biri diğerine bir milli takımın altyapı teklifi edince yönetebiliyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fifa'nın kariyer modunda olduğu gibi direkt menajer olarak başlama veya 0'dan altyapı antrenörü olarak başlama gibi seçenekler olsa.

Maç motoru ve taktiksel olarak yenilik bekliyordum açıkçası. Artık hücüm ve savunma olarak dizilişimizi belirleyebilmeliyiz. Maç motoruna bayağı bir ayar lazımdı aslında.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

O halde oyunun demosu Türkçe çalışmaları bittikten sonra çıkacak mantıken?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Demoda Türkçe seçenek olur mu ki?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bilmiyorum ki.. Önceki demolarda tüm diller var mıydı?

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

2 farklı demo çıktığı için büyük olanında daha çok dil olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Türkçe seçeneği olmaya bilir belki.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bence olmaz türkçe seçeneği..demo sonuçta 2 ya da 3 dil olur anca.. belki bir ihtimal yeni olduğu için türkçeyi koyabilirler

yanlıs hatırlamıyorsam 2012 nın demosunda butun dıl seceneklerı vardı gıbı...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Yenilikler hakkinda 2. video

http://youtu.be/VV1Tz4Vae2E

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Maç videosunun başında yine oyuncunun teki moon walk yapıyor sahada. Yıllardır ciddi bir gelişme sağlayamadılar 3D olayında.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3D maç motoru baya bir gelişmiş gibi geldi bana. Grafik bakımından.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen

Bana pek iç açıcı gelmedi maç motoru.Umarım yanılıyorumdur.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Top sürme biraz gelişmiş ama gerisi aynı gibi. Maç motorundan çok şey beklemiyorum zaten de taktikleri sahaya iyi yansıtalım, buglar olmasın yeter.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

türkçe'nin oyuna yetişmeme gibi bi ihtimali var mıdır?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kiwi21 View Post
    türkçe'nin oyuna yetişmeme gibi bi ihtimali var mıdır?
    Hayır. Çeviriler zamanında teslim edilerek test aşamasına geçilecek ve oyunda %100 Türkçe seçeneği sunulacak. Yazım hataları , noktalama işaretleri vb hatalar olabilir bu ayrı bir konu.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

olur öyle. biz oyuncuların da bildirimleriyle zamanla oturacak şeyler onlar. ilkin günahı yoktur derler

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Hele şükür frikikler barajın üstünden vurulabiliyor onun dışında 2012'den tek farkı sonundaki rakam değişikliği...

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

önyargılı olmak istemiyorum ama youtube da maç motoru ile ilgili yeni videolar var bildigin top balon yada bana öyle geldi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

1. Özel hayatın olması saçma bir şey olmaz bence. Bu normal bir oyun değil ki. Oyunda gazete, oyuncu, teknik direktör, hatta taraftar yorumları var. Diğer yandan birçok oyuncunun da özel hayatı sebebiyle transferlerin olmadığını ya da kolay olduğunu biliyoruz. Ülkenin büyük şehirleriyle küçük şehirleri gerçekte bir mi? Bir oyuncu İstanbul'da, İzmir'de, Bursa'da oynamak ister. Adamlar sırf İstanbul'da kalabilmek için Kasımpaşa, İstanbulspor gibi takımlara gidiyordu.

2. Ayrıca teknik direktörün özel hayatı da önemli. Özel hayata sağlık sorunları, ailevi durumlar gibi sebepler çok etkili oluyor.

3.
    Oyunda pat diye teknik direktör oluyoruz. Aslında bir teknik direktörün yanında göreve başlamalıyız. Teknik direktör bize "bu maçı sen yönet ama fazla ofansif oynama, bekleri ileri çıkarma, kontra atak ile gol bulmaya çalış" gibi komutlar vermeli ve biz alacağımız başarılı sonuçların ardından yükselmeliyiz. Teknik direktörlük kursları olmalı ve kademe kademe yükselmeliyiz. Tabi bunları yaparken antrenmanların 3D olarak yönetilebilir olması gerekir. 2D de bize yeter.

4.
    Artık oyunda şampiyonluk geldiğinde, başarılı transferlerde bazı videolar girmeli.

3.
    Oyunda pat diye teknik direktör oluyoruz. Aslında bir teknik direktörün yanında göreve başlamalıyız. Teknik direktör bize "bu maçı sen yönet ama fazla ofansif oynama, bekleri ileri çıkarma, kontra atak ile gol bulmaya çalış" gibi komutlar vermeli ve biz alacağımız başarılı sonuçların ardından yükselmeliyiz. Teknik direktörlük kursları olmalı ve kademe kademe yükselmeliyiz. Tabi bunları yaparken antrenmanların 3D olarak yönetilebilir olması gerekir. 2D de bize yeter.

4.
    Artık oyunda şampiyonluk geldiğinde, başarılı transferlerde bazı videolar girmeli.

Süper fikirler kesinlikle katılıyorum...Oyunu zor ve zaman öldürücü olarak görenler için oyunu kolaylaştıran modlar koyuluyorsa, çok kolay bulanlar için de biraz daha detaylı modlar koyulabilir.

1. Özel hayatın olması saçma bir şey olmaz bence. Bu normal bir oyun değil ki. Oyunda gazete, oyuncu, teknik direktör, hatta taraftar yorumları var. Diğer yandan birçok oyuncunun da özel hayatı sebebiyle transferlerin olmadığını ya da kolay olduğunu biliyoruz. Ülkenin büyük şehirleriyle küçük şehirleri gerçekte bir mi? Bir oyuncu İstanbul'da, İzmir'de, Bursa'da oynamak ister. Adamlar sırf İstanbul'da kalabilmek için Kasımpaşa, İstanbulspor gibi takımlara gidiyordu.

2. Ayrıca teknik direktörün özel hayatı da önemli. Özel hayata sağlık sorunları, ailevi durumlar gibi sebepler çok etkili oluyor.

3. Oyunda pat diye teknik direktör oluyoruz. Aslında bir teknik direktörün yanında göreve başlamalıyız. Teknik direktör bize "bu maçı sen yönet ama fazla ofansif oynama, bekleri ileri çıkarma, kontra atak ile gol bulmaya çalış" gibi komutlar vermeli ve biz alacağımız başarılı sonuçların ardından yükselmeliyiz. Teknik direktörlük kursları olmalı ve kademe kademe yükselmeliyiz. Tabi bunları yaparken antrenmanların 3D olarak yönetilebilir olması gerekir. 2D de bize yeter.

4. Artık oyunda şampiyonluk geldiğinde, başarılı transferlerde bazı videolar girmeli.
    3.fikir olsa oyunda oyunun başından kalkmam.süper fikir.

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri