GS maçı olmasa yine öyleydi 7. sıradaydık sonra yenildik baya düştük :D
Evet hocam inşAllah :)
Printable View
9. sıra bize yakışmıyor :h:
Çıkacağız üstlere :)
28.Hafta
Evimizde maça istediğimiz gibi başlayamadık TS iki tane karambolden gol buldu ve yattı Ciro farkı 1'e indirdi ama işimize yaramadı golden sonra baskılı oynadık ama golü bulamadık.
29.Hafta
Zorlu Erciyes deplasmanında çok iyi bir oyun ortaya koyduk ve Ciro'nun erken golüyle maçı kazanmayı başardık Erciyes zor pozisyon buldu ama bizim kaçırdıklarımız gerçekten aşırı çoktu 5-0 olabilirdi atsaydık.
30.Hafta
Zayıf rakip Akhisar'a karşı iki ortasahamızın harika golleriyle maçı kazandık İbrahim'in sözleşmesini uzatınca adama bir şey oldu uzaktan çok güzel gollere imza atıyor.
31.Hafta
Son 3 hafta kala 5. ile puan farkı 6 oldu Antep düşme potasındaydı çok saldırdılar biz eksiklere ve karta rağmen direnmeye çalıştık ancak başaramadık hedefim koyduğumuz ilk7 hedefi.
Sezon sonu sözleşmesi bitecek 3 genç yıldızla anlaştık Ömer'i yedek kaleci Atabey ve Taylan'ı kiraladık olarak göndermeyi planlıyorum :)
Genç oyuncular takıma etkili olabilirler ama ligi üstte bitirmene yardımcı olurlar mı bilemem ? Samet Hoca gibi çoluk çocuğu topluyorsunuz hocam ligde sonunda Antalya'ya yakışmayan yerlerden çıkıp orta sıralara gelmişsiiniz bence ilk yıl hedef her daim ilk 10 olmalı Anadolu takımları için
Daha iyi olabiliriz bence :)
Maçlar inişli çıkışlı. :)
başarılar takipteyim olmayacak puanlar kaybetmişsin seneye olmuyacagını umuyorum :d
Ben küme düşeriz diye bekliyodum 8.lik baya bi şaşırttı beni :)
Ben bir önceki kariyerini hatırlamıyorum bile bu kariyere istinaden o yorumu yaptım çok kötü performans sergiledik , ayrıca kardeşim alıncağını bilsem bu yorumu atmazdım şaka amaçlı atmıştım , en azından oyunu dürüst şekilde oynadığın için ayrıca takip ediyorum seni barıştık mı :)
Gençlerle oynamak en temizi sürekli transfer yapmak yerine gençleri alıyosun onlar geliştikçe otomatikman transfer yapmış oluyorusun mantık bu kadar basit :0:
kiralık sakın verme anında deli gibi sakatlanıyorlar kendin geliştir , as takıma al oyuncuyu yedek takım için 60 dk oynat gençlere bireysel antrenman ver , takımın önemli oyuncularından ders alsınlar zaman zaman yenilmeyeceğin maçlarda görev ver çok daha iyi gelişirler mesela 60.dk 3-0 öne geçtin sür sahaya kupada rakip zayıf gençleri 2. yarı koy gitsin
kaçıncı bitirdin ligi
32.Hafta
UEFA yolunda rakiplerimizden Karabükspor'u evimizde stoperimiz Musa'nın 2 golüyle geçmeyi başardık.
33.Hafta
Golü erken bulduk sonrasında Emrah harika bir gol attı biz daha istekliydik golü bulamadık Ciro goller kaçırdı sonrasında ise Es-Es iki karambol golüyle maçı kazandı.
Başkanımı sevindirdim :D
34.Hafta
Güzel kapanış yapmak istedik FB'yi evimizde Arjantinli yıldızımız Sarmiento'nun çok erken golüyle geçtik.
Hedefimizi gerçekleştirdik ama averaj farkıyla Avrupa'ya gitmemek çok koydu ya Karabükspor gibi bir takım gitti ama biz gidemedik.
http://n1311.hizliresim.com/1h/b/udx86.png
http://k1311.hizliresim.com/1h/b/udx8j.png
http://k1311.hizliresim.com/1h/b/udx8r.pngRüyadamıyım bilemiyorum :)
Alacağımız genç oyuncuların yeni takımı :)
Averaj farkıyla avrupaya gidememek ne koyar be! :)
Avrupa'nın kaçması kötü olmuş seneye Şampiyon olarak gideriz. :P