Bianchi cidden iyi bir oyuncuymuş.Elinden kaçırma sakın İlhan abi :)
Printable View
Bianchi cidden iyi bir oyuncuymuş.Elinden kaçırma sakın İlhan abi :)
Bianciyi Tothenama aldim gol atamadi bence uyum sorunu vardir atlatsin ondan sonra bakariz atlatamazsa satariz:D
Çoşmuşsun abi...tbr...
Bianchi gercekten ii evet.. Valla Aston almadik odul birakmiyor su anda :D
İlhan Aydoğan Premiership Kasım Ayının Menajeri Ödülünün Sahibi Oldu
http://www.resim-yukle.com/img01/13/...i_2[1].jpg
Aston Villa, Kasım ayı içinde oynadığı üç maçta da galibiyete uzanında Aydoğan bu ödülü haketmiş oldu. Aydoğan ayın menajeri gururunu ikinci kez yaşıyor.
Aston Villa'nın Son Bombası: Djibril Cisse
http://newsimg.bbc.co.uk/media/image...7_cisse300.jpg
Aydoğan ve futbol şube ekibi bir büyük transfere daha imza attı. 2004 yılında Liverpool'a büyük umutlarla transfer edilen ancak milli maçta ayağı kırılınca kariyeri büyük sekteye uğrayan Cisse'yi Aydoğan hayata döndürecek. Geçtiğimiz sezon Marsilya'da kiralık oynayan Fransız milli forvet için Liverpool'a 1.7 milyon avro gibi cüzi bir ücret ödendi. Cisse Villans'tan yılda 2.5 milyon avro alacak.
Cok guzel transfer bir joker olarak mi kullancakksin? Hangi zamanlarda sans vereceksin Cisse'ye?
Güzel Transfer yapmışsın İlhan Abi... Bu arada Man Unt galibiyetinden dolayı tebrikleR...
Cisse süper bir joker olacak. Onu ligin ikinci yarısının ilk 5 haftası Moore ve Sosa'nın jokeri olarak oynatmayı, sonradan kademeli olarak Bianchi ile beraber oynatmayı planlıyorum. Özel yeteneği 16. Topsuz alan'ı 16. Hız ve hızlanma 18. Tam bir fast striker. Aynı zamanda zaman zaman hava toplarında etkili olabilen bir adam. Ayrıca onu aldığım fiyat çok cüzi.
Bu transferle beraber takımımdaki forvetler: Bianchi, Moore, Iversen, Carew, Sosa ve Cisse. Acaba kim gidecek? Spekülasyonlara hazır olun:)
Ama bitiremiyo Cisse ya o kötü
Bekliyoruz! Hayirlisi neyse o olsun
cisse transferide çok iyi abi süper gidiyorsun valla:)
güzel transfer..Cisse seni başarıya götürür....
Abi morientesi düşünürmüsün ben ucuz ve iyi bi joker olabilir o da yani 2008 yılında ucuzu o oyunda bilmiyorum :)
Son Dakika: Sevilla'dan Aranan Adam Aydoğan'a Süper Teklif
http://www.resim-yukle.com/img01/13/...dim[1].jpg
Aldığı istikrarsız sonuçlar sebebiyle Alvarez'in sözleşmesini fesheden Sevilla yönetimi, Aston Villa menajeri Aydoğan'a geniş bir teklif sunmaya hazırlanıyor. Aydoğan'ın bu teklife nasıl bakacağı merak konusu. Haberi BBC ve SKY Sports kanalları son dakika gelişmesi olarak aktardı.
Cok merak ediyorum aranan adam Ilhan Aydoganin gelecegini! Hemen BBCi haberlerini izleyeyim bare:D:D
İlhan abi Villada kal.Süper kadro yaptın.Bir de takımında baya bir forvet oldu.Birini gönderebilirsin.Mesela Moore
Bence de moore gitsin ya da carew ama sen onu da joker olarak kullaniyordun ama bu ikisinden biri gitmeli
süper kadron var iyi para verirlerse git veya anket başlat:D
Bu arada alttaki kariyere de bakın:D
Aydoğan: Başkan Del Nido'ya Burada Kalacağımı Söyledim
Son günlerde Sevilla'ya gideceği söylenen Aydoğan, bu konuda hakkında bir basın açıklaması yaptı.
Aydoğan basın açıklamasında şu sözleri sarfetti:
- Sevilla gibi Avrupa'nın önde gelen bir kulübünden teklif almak harika birşey. Ancak son zamanlarda özellikle basın kaynakları benim Sevilla ile anlaştığımı yazdılar. Bunun gerçekle alakası yok. Sevilla başkanı Del Nido bana telefon etti ve çok güzel bir teklif sundu. Ben de ona henüz buradaki hedeflerimin bitmediğinden bahsettim. Ona teşekkür edip teklifi reddettim. Şu anda Barcelona'dan bile teklif gelse gitmem, çünkü ben büyük aksiliklikler haricinde işim bitmeden asla bırakmam.
Helal olsun! Loyaltyin 20ye cikti boylece!:D:D Hedeflerine ulasman dilegiyle
Anlaşılan Carew yolcu.
Ancak senden hala Riquelme transferini bekliyorum. Riquelme olmasa bile en azından Riquelme ayarında bir yıldızda olur. Cisse transferi ise bence gereksizdi.
Mariano Barbosa Aston Villa'da
http://www.infocastellon.com/Conteni..._champions.jpg
Aston Villa transferde ihtiyaç duyduğu kaleci mevkisi için Liverpool modelini kullandı. Kalesinde Dudek'i oynatan Villans, Villareal'in kalecisi Barbosa ile prensipte anlaştı. Barbosa sezon sonunda kontratı sona ereceği için Ada ekibine bedelsiz gelecek.
Barbosa kimdir?
Villareal'in Reina'yı yolladıktan sonra yerine transfer ettiği Barbosa, gelecek vaat eden bir kaleci. Bu sezon Arjantin milli takımında forma giymeye başlayan Barbosa, milli formayı 5 kez sırtına geçirdi. Aydoğan'ın transferi için Kolot'u görevlendirdiği Barbosa, yıllık 2 milyon avro alacak.
inşaalah işine yarar.......
Devam Et Abicim Insallah Elinde Patlamaz Bence Baska Kalecilere Yonel 3/ Kaleci Yaparsin Onu
Riquelme'nin sözleşmesi sezon sonu sona eriyor ve teklif götürdüm. Ancak henüz ayrılmaya hazır değil Villareal'den. Aynı zamanda onun pozisyonunda Modric ve Hitzlsperger var bende. Onlar yetiyor. Bir de Riquelme 30 yaşında ve yaşlı oyuncuları almak politikam dahilinde bir iş değil.
Ayrıca Barbosa iyi bir transfer bence. Kalede önümüzdeki sezon sorun yok.
Sen oyle diyorsan eminim bende ayrica riquelme degil de onun potansiyelinde bir genc oyuncu alabilirsin. Celalettin Kolot oyuncular bu smile gibi baksin::u: