onuda denedim %73 teyken dosya indirimi tamamlandı dedi tamamı dolmadan neden öyle dedi bilmiyorum yine tıkladım aynı hatayı verdi??
Printable View
ya arkadaşlar ben demoyu yükledim fakat setup dosyası exe değil.Halbuki direcktx te yüklü napabilirim ??? işte ss si:
http://img249.imageshack.us/img249/1968/demowq3.jpg
lütfen yardım...:uzgun:
ya lütfen bi araştırma yapılıyo mu bu hata raporu hakkında bi çözüm bekliyoruz biri açıklama yapsın artık ....
bende indirdim oyunu yükledim gayet rahat bir şekilde
directX de kuruldu
daha sonra oyuna girmek için tıkladığımda hiç birşey olmuo
nedeni ne olabilir
bence bu sigames in hatasi olabilir..FM fransiz forumlarina girdim..ve onlarda da Fm.exe hatasi cikiyo..yardim istiyorlar..Kimse bulamiyo bu problemi
Bende de oyun aclimiyor..Fm.exe raporu cikiyo olmuyo..
eet bende de gönderme hatası cıkıyor acaba bu neye ilgili belkide ekran karti yeni güncellenmisini mi istiyor acaba bizimde bilgimiz yok bri yardım ederse cok sevinecem vanaliayıda cilekliyide indirdim aynı hata özellikleri yetiyor ,zayen böle hata program hatasi oluo ma yardım pls...........
ya o deil de abi bu oyun ekran kartiyla alakali deil zaten 64mblik kart koysanda 2D de oynarsin porblem deil de...bu hatayi cozemiyoalr neeyse..bilmiyoruzki
bende ATI
9250
256 mb var.
Sizce destekler mi ?
beyler size şunu söylim.. bu hata raporu aynısı bendede çıkıyordu.ama dün format attım bilgisayarıma direk demoyu kurdum sorunsuz çalıştı
kendisi dirext programınıda kurdu
düzgün sorunsuz çalıştı bilmem belki sizde format atmanız lazım bilemicem valla:(
arkadaşlar aklıma bi fikir geldi. Ben de çoğu kişi gibi fm exe hatası alıyorum. Şöle yapsak ;
Oyunu yükleyip oynayabilen arkadaşlardan biri fm exe dosyasını buraya upload etse ve bizde kopyalayıp bi denesek?
Bence çözüm bu kadar kolay değildir ama bi denemeliyiz bence
fm.exe dosyasi 26mb civarinda
3d de maçı izlerken cok kasıyo ya.ekran özelliklerim 256 mb ve ati r200.galiba modeli düşük ondan galiba bi yardımcı olursanız sevinirim.ayrıca ram 1024 işlemci 3.06
hiç bir sorun olmadı ve actı makina laptop ve vista
benım ekran kartım atı 9250 256 bu hatayı kaldırmak ıcın format bıle attım ama ıse yaramadı arklar format atmayı denemeyın ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arklar acaba bu exe dosyasının cracc ı fln cıksa duzelırmı
Arkadaşlar ben vanilyalıyı indirdim 3d maç motoru yok, acaba sistem kaldırmadığı için midir, yoksa vanilyada mı yok?
"C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009 Demo\fm.exe" --no_movies --can_use_3d=false --no_adverts --windowed
Kısayolu sağ tıklayıp özelliklere girip hedefi yukarıdaki gibi yaptım. Exe'den sonraki tırnaktan sonra bir boşluk bıraktım bırakmazsanız olmuyor sanırım.
benim sorunum çok farklı oyunun setup ını kurulum için açmayı deniyorum beni uzunca süre bekletio ve açılmıo hatada vermiyor...bu nasıl demo ya
Arkadaşlar oyunda grafik veya ses ile alakalı hata alıyorsanız önce oyunu tamamen kaldırın, (regedit ilede silin) sonra ekran kartı ve ses kartı driverlarını kaldırıp tekrar kurun son güncellemeleri ile tabi. tekrar oyunu kurduğunuzda sorun düzelebilir. Ses hatasını ben 2008 de alıyordum bu şekilde çözdüm :D
Arkadaşlar Steam İle Kurdum..Önce Steam Programını İndirdim..IOyun %100 hazır Dedi..Launch Dedim..Fm.exe Hatası verdi..P.Files'e baktım Sports Interactive'in İçi Bomboş..PC'yede Yüklü Deil..Nsı Çözücem İşte SS.
http://www.hizliresim.com/2008/11/4/993.jpg