Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 215 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Demo - Problemleri

Quote Originally Posted by arneas View Post
    bu hata kurulum dosyasının içinde bulunan "resource1.zip" dosyasından kaynaklanmakta. kurulum dosyasını intarnetten tekrar indirin ve deneyin hatanız düzelecektir...

onuda denedim %73 teyken dosya indirimi tamamlandı dedi tamamı dolmadan neden öyle dedi bilmiyorum yine tıkladım aynı hatayı verdi??

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

ya arkadaşlar ben demoyu yükledim fakat setup dosyası exe değil.Halbuki direcktx te yüklü napabilirim ??? işte ss si:

lütfen yardım...

ya lütfen bi araştırma yapılıyo mu bu hata raporu hakkında bi çözüm bekliyoruz biri açıklama yapsın artık ....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wanted_71 View Post
    ya lütfen bi araştırma yapılıyo mu bu hata raporu hakkında bi çözüm bekliyoruz biri açıklama yapsın artık ....
    Çözümü yok..Si forumlarındada çözülmedi dahada birşey olacağını sanmıyorum..Umarım full çıkınca bi sorun olmaz..

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    ya arkadaşlar ben demoyu yükledim fakat setup dosyası exe değil.Halbuki direcktx te yüklü napabilirim ??? işte ss si:

lütfen yardım...
    Arkadaşım macos sürümünü indirmişin windows için olanı indir..

Nesil
    2006
    Yer
    PapazIn ÇaYıRıNDaN

bende indirdim oyunu yükledim gayet rahat bir şekilde
    directX de kuruldu
    daha sonra oyuna girmek için tıkladığımda hiç birşey olmuo
    nedeni ne olabilir

bence bu sigames in hatasi olabilir..FM fransiz forumlarina girdim..ve onlarda da Fm.exe hatasi cikiyo..yardim istiyorlar..Kimse bulamiyo bu problemi
    Bende de oyun aclimiyor..Fm.exe raporu cikiyo olmuyo..

eet bende de gönderme hatası cıkıyor acaba bu neye ilgili belkide ekran karti yeni güncellenmisini mi istiyor acaba bizimde bilgimiz yok bri yardım ederse cok sevinecem vanaliayıda cilekliyide indirdim aynı hata özellikleri yetiyor ,zayen böle hata program hatasi oluo ma yardım pls...........

ya o deil de abi bu oyun ekran kartiyla alakali deil zaten 64mblik kart koysanda 2D de oynarsin porblem deil de...bu hatayi cozemiyoalr neeyse..bilmiyoruzki

bende ATI
    9250
    256 mb var.
    Sizce destekler mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    tam maça baslarken bole bı yazı gelıyor ve tmm deyınce oyun kapınıyor dün yoktu sorunsuz oynuyordum ancak bugün böle bişe ortaya çık sebebi ve çözümünü bilen varmı?

Abi sesLeri kapatıp oynamayı dene ?

beyler size şunu söylim.. bu hata raporu aynısı bendede çıkıyordu.ama dün format attım bilgisayarıma direk demoyu kurdum sorunsuz çalıştı
    kendisi dirext programınıda kurdu
    düzgün sorunsuz çalıştı bilmem belki sizde format atmanız lazım bilemicem valla

Quote Originally Posted by enesft View Post
    eet bende de gönderme hatası cıkıyor acaba bu neye ilgili belkide ekran karti yeni güncellenmisini mi istiyor acaba bizimde bilgimiz yok bri yardım ederse cok sevinecem vanaliayıda cilekliyide indirdim aynı hata özellikleri yetiyor ,zayen böle hata program hatasi oluo ma yardım pls...........

bendede hata raporu çıkıyor.Benim tahminim ekran kartının ati olmasından.Ama tabi yanlış da düşünüyor olabilirim.

Quote Originally Posted by diEseiN View Post
    beyler size şunu söylim.. bu hata raporu aynısı bendede çıkıyordu.ama dün format attım bilgisayarıma direk demoyu kurdum sorunsuz çalıştı
    kendisi dirext programınıda kurdu
    düzgün sorunsuz çalıştı bilmem belki sizde format atmanız lazım bilemicem valla
    Hangi hata raporu ?
    Fm.exe ( Gönderme ) mi ?

arkadaşlar aklıma bi fikir geldi. Ben de çoğu kişi gibi fm exe hatası alıyorum. Şöle yapsak ;
    Oyunu yükleyip oynayabilen arkadaşlardan biri fm exe dosyasını buraya upload etse ve bizde kopyalayıp bi denesek?
    Bence çözüm bu kadar kolay değildir ama bi denemeliyiz bence

fm.exe dosyasi 26mb civarinda

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Peshayat View Post
    fm.exe dosyasi 26mb civarinda
    Rar yapınca boyutu 7 mb düşüyor.Üstelik upload kotayı fazla etkilemiyor..
    Hoş göle maya çalıyoruz ya neyse..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by rcrdnh View Post
    arkadaşlar aklıma bi fikir geldi. Ben de çoğu kişi gibi fm exe hatası alıyorum. Şöle yapsak ;
    Oyunu yükleyip oynayabilen arkadaşlardan biri fm exe dosyasını buraya upload etse ve bizde kopyalayıp bi denesek?
    Özel mesajlarını kontrol eder misin arkadaşım.

Upload ettim ben denemek isteyen arkadaşa linki yollayabilirim, özel mesaj ile bana ulaşırsanız.

Ya tutarsa Onur?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3d de maçı izlerken cok kasıyo ya.ekran özelliklerim 256 mb ve ati r200.galiba modeli düşük ondan galiba bi yardımcı olursanız sevinirim.ayrıca ram 1024 işlemci 3.06

Quote Originally Posted by rcrdnh View Post
    DENEDİM OLMADI ARKADAŞLAR, GEÇMİŞ OLSUN

hiç bir sorun olmadı ve actı makina laptop ve vista

benım ekran kartım atı 9250 256 bu hatayı kaldırmak ıcın format bıle attım ama ıse yaramadı arklar format atmayı denemeyın ...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arklar acaba bu exe dosyasının cracc ı fln cıksa duzelırmı
    Last edited by borek : 04.Kasım.2008 at 00:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Oyunu çalıştırdığınız kısa yola şunu ekleyin

--no_movies --can_use_3d=false --no_adverts --windowed
    Merhaba bende de fm.exe hatası veriyordu. Yukarıda söyleneni uygulayınca oyunu açabiliyorum öncelikle bunun için teşekkürler. Ancak preferences sekmesine tıklayınca yine aynı hatayı veriyor. Sebebi hakkında fikri olan var mı?
    Last edited by otnemem : 04.Kasım.2008 at 00:56 Reason: yazım hatası

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by otnemem View Post
    Merhaba bende de fm.exe hatası veriyordu. Yukarıda söyleneni uygulayınca oyunu açabiliyorum öncelikle bunun için teşekkürler. Ancak preferences sekmesine tıklayınca yine aynı hatayı veriyor. Sebebi hakkında fikri olan var mı?
    bende denedim ama olmadı.. siz nasıl yaptınız acaba..

evet bende denedim ayni hatayi gosteriyo..SS atarak gosterebilirmisiniz.. eger calisiyorsa?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by aLka View Post
    Last edited by Peshayat : 04.Kasım.2008 at 01:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Arkadaşlar ben vanilyalıyı indirdim 3d maç motoru yok, acaba sistem kaldırmadığı için midir, yoksa vanilyada mı yok?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by aLka View Post
    "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009 Demo\fm.exe" --no_movies --can_use_3d=false --no_adverts --windowed
    Kısayolu sağ tıklayıp özelliklere girip hedefi yukarıdaki gibi yaptım. Exe'den sonraki tırnaktan sonra bir boşluk bıraktım bırakmazsanız olmuyor sanırım.

Quote Originally Posted by retired View Post
    inşallah full sürümde desteklerler radeon 9250 ve 9200 serilerini. benim de kota boşa gitti ona yanarım. zaten aşıyoz hep

sanırım ati 9800 sorasından itibaren desteklicek 3d modu...
    bende ati hd 2400 xt var sorunsuz calısıyor...
    oynayan arkdaşlara keyifler diliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

benim sorunum çok farklı oyunun setup ını kurulum için açmayı deniyorum beni uzunca süre bekletio ve açılmıo hatada vermiyor...bu nasıl demo ya
    Düşmanın buzunda donmaktansa, dostun güneşi yaksın.
    eL yUMrugunu YemEYen YumRuGUNu BaLYoZ SaNaR arLANmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Arkadaşlar oyunda grafik veya ses ile alakalı hata alıyorsanız önce oyunu tamamen kaldırın, (regedit ilede silin) sonra ekran kartı ve ses kartı driverlarını kaldırıp tekrar kurun son güncellemeleri ile tabi. tekrar oyunu kurduğunuzda sorun düzelebilir. Ses hatasını ben 2008 de alıyordum bu şekilde çözdüm

Arkadaşlar Steam İle Kurdum..Önce Steam Programını İndirdim..IOyun %100 hazır Dedi..Launch Dedim..Fm.exe Hatası verdi..P.Files'e baktım Sports Interactive'in İçi Bomboş..PC'yede Yüklü Deil..Nsı Çözücem İşte SS.

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri