pLayStore'den aldım 12x 6TL
Printable View
pLayStore'den aldım 12x 6TL
Ben bu yüzden Fifa'yı bırakmıştım, online oynayamayınca oyunun bir mantığı kalmıyor(orjinal almak lazım tabi ama almadım). Özellikle Fifa, FM gibi yapay zekası sınırlı oyunlar hiç sarmamaya başlıyor; belli bir yerden sonra bilgisayarı hep yeniyorsun zaten.
Sanırım bu olay FM'ye de geldi twit attım da az önce Steam kullanman lazım dedi Miles Jacobson. Hayırlısı olsun ne diyelim :)
Miles twitterdan hamachi ile oynanacak mi sorusu uzerine hayir demis. baska bir forumda gordum. steam uzeri olacak galiba
Hala kesin olmayan bir konu var : d&r veya vatan dan aldığımız oyunlarda sadece türkçe seçeneği mi olacak ?
ben bu oyuna başladığımdan beri hiç türkçe oynamadım, oynayamam da çok fazla zorlanırım diye düşünüyorum, ingilizce dil seçeneği olan versiyonunu nasıl satın alabiliriz ?
bu konu hakkında kesin bilgisi olan var mı ?
arkadaşlar vatan da axess, bonus ve havaleye 52 tl hafta sonları. axess ve bonusla aynı fiyata 10 taksit de oluyor
Satin alirkenki on bilgilendirmenin icinde yaziyor.
Kargo Ücreti : 75 TL ve üzeri alış verişlerinizde Ücretsiz Kargo fırsatından yararlanabilirsiniz. Siparişiniz kampanya dönemlerinde 10 gün içinde kargoya teslim edilir ve kampanyalı siparişlerin kargo ücreti alıcı tarafından ödenir. Sipariş edilen ürünün ebat ve ağırlığına bağlı olarak farklılık göstermekle birlikte, ortalama kargo bedeli paket başına 10 TL’dir.
Arkadaşlar oyunu D&R'den ön siparişle aldım , fakat bazı kişilerde D&R'nin sitesinde ki sipariş yerinde ''Durum'' yazan kutucuğun altında ''Ödendi'' yazıyor , bende ise şu şekilde ''Tedarik Sürecinde'' yazıyor
http://i50.tinypic.com/2wfldkw.jpg
Bi sorun mu var yoksa normal bir şey mi ?
&&oyunu dün 17-18 sularında sipariş ettim.
Arkadaşlar ben kutulu almak istemiyorum, beta key veren kutusuz alabileceğim bi yer varmı ?
Bir tane de arkadaşıma alalım dedik Dr'den ancak site durmadan hata veriyo kart bilgisi falan diye anlamadım gitti..
Kendileri kaybeder :)
2 tane kart denedim almadı..
Arkadaşlar oyunun çıktığı gün 'activation code' almak istiyorum ama sanırım bu kez beta key kullanamam. Çözümü olan varmı ?
Kutu gelene kadar ben çileden çıkarım. :d Fm12 alanlara gönderselerdi ya beta keyleri.
beyler fm 2013'ün vatanda indirimde olduğu zaman ayrıca birde pes 2013 siparişi verdim o da 56 tl idi dün elime ulaştı kargo ücreti yok dedi kurye muhtemelen 52 tl olan fm 2013'te de olmicaktır şu ana kadar gördüğüm en uygun fiyat almayı düşünen arkadaşlar varsa vatan'ın %25 indirimi başlayınca bi değerlendirsin derim
vatan betakey vermiyor. ayrıca çokta geç gönderiyor. o yüzden ben oraya güvenmiyorum.
yani senin tercihindir bişey diyemem ama göndermiyorsa güvenmem ben 4-5 günüde geçeceğini sanmam burada da ne kadar acele ettiğin önemli zaten hemen oynamak istiyorsan beta key veren bi yerden almak mantıklı benim gibi acelesi olmayanlar için vatan iyi zaten 2014 çıkana kadar oynayacaz bu oyunu 2-3 hafta geç başlamak benim için sorun değil. Vatan'ı savunduğumdan değil duruma göre değişebileceğinden bahsetmek istedim sadece tercihlerin.
+'sı fiyatı
-'si ise beta sürüm deneyemecek ve bu yüzden oyunu 2-3 hafta geç oynamaya başlayacak olman
ama güvenilirlikte bi sıkıntı yok ben yaptığım hiç bi alışverişte sorun yaşamadım çok şükür