Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 184 sonuç

Konu: FM 2013 Kutulu Ön Sipariş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Seriyi 99'dan beri İngilizce olarak oynayıp ona alıştığım halde dilimize saygı gösterip Türkçe çıkarsınlar öyle orjinal alırım diyordum.
    Emeğe saygı gösterip onlar Türkçe seçeneğini eklediler bize de sözümüzde durup oyunu orjinal olarak almak kaldı.

D&R'dan ön sipariş verdim ben de, umarım bir son dakika bombasıyla sadece Türkçe dil seçeneğiyle oynamak zorunda bırakılmayız...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

eğer öyle birşey olursa bizde İngilizce'ye çevirmek için yollar ararız

(dünya tersine mi dönüyor ne)
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

arkadaşlar 3 kişi alıp oynayabilirmiyiz birde yukarıda bi arkadaş 3 kişi alınıo ama 3 kişi aynı anda online oynayamıyo deniyor. Konu hakkında detay bilgisi olan varmı ??

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by kartal443 View Post
    arkadaşlar 3 kişi alıp oynayabilirmiyiz birde yukarıda bi arkadaş 3 kişi alınıo ama 3 kişi aynı anda online oynayamıyo deniyor. Konu hakkında detay bilgisi olan varmı ??
    hocam şöyle ki 1 adet oyun aldınız diyelim.. 1 bilgisayarda kurup aktive ettiniz ve oynamaya başladınız.. steam üzerinden oynanıyor oyun ve bunun iki yöntemi var.. biri online mod diğeri de offline mod. buraya kadar tamam sanırım.
    söz konusu steam hesabınıza herhangi bir bilgisayardan giriş yapıp o bilgisayara da kurabilirsiniz oyunu. bunun sayısı sınırı yok. 3 falan da değil..
    yalnız şöyle bi durum var.. aynı anda 1den fazla pc'de online mod ile oynayamıyorsunuz.. isterseniz 100 kişiye kurun.. bunlardan sadece 1i online kalabiliyor.. yani aynı anda sınırsız kişi offline modda oynayabilir.
    ancak offline modda oynayanlar ise ağ üzerinden oynayamıyor.. yerel ağ kurup oynama mevzularını bilmiyorum lakin. denemedim..

Nesil
    2007

Ben de @serwan ek yapayım.

Ben arkadaşla almıştım geçen yıl ortak. Bu yıl da alacağız. Hamachi ile oyarken problem olmadı. İkimiz de offline modda idik(Steam). Hamachi ile ortak kariyer yaptık. Problem olmadı. 2013'de değiştirmedilerse sistemi ki böyle bir söylenti yok yine bu durum uygulanabilir.

Yalnız güncellemelerde vs. iiki/üç bilgisayar aynı anda online olamazsınız. Buna dikkat etmek lazım. İlk önce biri online ollup güncelleme yapıp offline moda sonra diğerleri şeklinde olmalı. Buna rağmen bazen Steam problem yaratıyor bu hesap senin mi vs. diye. Onu da arkadaşın e-posta adresine gelen doğrulama koduyla aşıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Yanlız bu sene hamachi değil steam üzerinden oynanacak dendi online oyun.

eyw. arkadaslar saolun yardımınız için

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Doğrudur.Bence en başından olması gerekirdi.Steam daha güvenilir geliyor bana.

eğer yerel ağdan oynama konusunda bi değişiklik yapmadılarsa oyunda hamachi üzerindende oynanır gene. steam üzerinden oynamak için online modda olmak lazım ki buda 1den fazla orjinal almak demek.

Nesil
    2007

Bu kesin mi? Hamachi den oynanmayacak mı artık?

pLayStore'den aldım 12x 6TL

12. Default

Quote Originally Posted by trhaha View Post
    pLayStore'den aldım 12x 6TL
    10 tl pahalıya almışsın

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Bu kesin mi? Hamachi den oynanmayacak mı artık?
    Hamachiden de oynanır mı bilmiyorum. Fifa yerel ağı kaldırdı ve hiç birşey kaybetmedi Fm de kaldırabilir bence.

Nesil
    2007

Hamachiden de oynanır mı bilmiyorum. Fifa yerel ağı kaldırdı ve hiç birşey kaybetmedi Fm de kaldırabilir bence.
    Ben bu yüzden Fifa'yı bırakmıştım, online oynayamayınca oyunun bir mantığı kalmıyor(orjinal almak lazım tabi ama almadım). Özellikle Fifa, FM gibi yapay zekası sınırlı oyunlar hiç sarmamaya başlıyor; belli bir yerden sonra bilgisayarı hep yeniyorsun zaten.

Sanırım bu olay FM'ye de geldi twit attım da az önce Steam kullanman lazım dedi Miles Jacobson. Hayırlısı olsun ne diyelim
    Last edited by Gncl1905 : 05.Ekim.2012 at 21:33

Miles twitterdan hamachi ile oynanacak mi sorusu uzerine hayir demis. baska bir forumda gordum. steam uzeri olacak galiba

Hala kesin olmayan bir konu var : d&r veya vatan dan aldığımız oyunlarda sadece türkçe seçeneği mi olacak ?

ben bu oyuna başladığımdan beri hiç türkçe oynamadım, oynayamam da çok fazla zorlanırım diye düşünüyorum, ingilizce dil seçeneği olan versiyonunu nasıl satın alabiliriz ?

bu konu hakkında kesin bilgisi olan var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by rcrdnh View Post
    Hala kesin olmayan bir konu var : d&r veya vatan dan aldığımız oyunlarda sadece türkçe seçeneği mi olacak ?

ben bu oyuna başladığımdan beri hiç türkçe oynamadım, oynayamam da çok fazla zorlanırım diye düşünüyorum, ingilizce dil seçeneği olan versiyonunu nasıl satın alabiliriz ?

Kutulu,kutusuz tüm versiyonlarda bütün diller olacak.
    <')))))>-<

arkadaşlar vatan da axess, bonus ve havaleye 52 tl hafta sonları. axess ve bonusla aynı fiyata 10 taksit de oluyor

Quote Originally Posted by rcrdnh View Post

Quote Originally Posted by btastan View Post
    arkadaşlar vatan da axess, bonus ve havaleye 52 tl hafta sonları. axess ve bonusla aynı fiyata 10 taksit de oluyor
    yalniz kargo parasi fazla galiba, 10-15 tl ortalama kargo ucreti diyordu.

Quote Originally Posted by ardnz View Post
    yalniz kargo parasi fazla galiba, 10-15 tl ortalama kargo ucreti diyordu.
    kargo bedava su anda

Quote Originally Posted by btastan View Post
    kargo bedava su anda
    Satin alirkenki on bilgilendirmenin icinde yaziyor.

Kargo Ücreti : 75 TL ve üzeri alış verişlerinizde Ücretsiz Kargo fırsatından yararlanabilirsiniz. Siparişiniz kampanya dönemlerinde 10 gün içinde kargoya teslim edilir ve kampanyalı siparişlerin kargo ücreti alıcı tarafından ödenir. Sipariş edilen ürünün ebat ve ağırlığına bağlı olarak farklılık göstermekle birlikte, ortalama kargo bedeli paket başına 10 TL’dir.

Arkadaşlar oyunu D&R'den ön siparişle aldım , fakat bazı kişilerde D&R'nin sitesinde ki sipariş yerinde ''Durum'' yazan kutucuğun altında ''Ödendi'' yazıyor , bende ise şu şekilde ''Tedarik Sürecinde'' yazıyor

Bi sorun mu var yoksa normal bir şey mi ?

&&oyunu dün 17-18 sularında sipariş ettim.

Quote Originally Posted by tyfnkrvl07 View Post
    Arkadaşlar oyunu D&R'den ön siparişle aldım , fakat bazı kişilerde D&R'nin sitesinde ki sipariş yerinde ''Durum'' yazan kutucuğun altında ''Ödendi'' yazıyor , bende ise şu şekilde ''Tedarik Sürecinde'' yazıyor

sıkıntı yok kardeşim, bende de öyle.. ön sipariş olduğundan tedarik sürecinde diye belirtiyorlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Kahramanmaraş

Arkadaşlar ben kutulu almak istemiyorum, beta key veren kutusuz alabileceğim bi yer varmı ?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bir tane de arkadaşıma alalım dedik Dr'den ancak site durmadan hata veriyo kart bilgisi falan diye anlamadım gitti..

Kendileri kaybeder

2 tane kart denedim almadı..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

27. Default

Quote Originally Posted by tyfnkrvl07 View Post

ürün daha depolarına girmediği için tedarik sürecinde yazıyor.
    depolarına girer girmezde sevk ederler.

28. Default

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Bir tane de arkadaşıma alalım dedik Dr'den ancak site durmadan hata veriyo kart bilgisi falan diye anlamadım gitti..

Kendileri kaybeder

2 tane kart denedim almadı..
    az önce kitap siparişi verdim hiç bir sıkıntı yaşamadım. genel bir sorundur belki.

Nesil
    2006
    Yer
    Kahramanmaraş

Arkadaşlar oyunun çıktığı gün 'activation code' almak istiyorum ama sanırım bu kez beta key kullanamam. Çözümü olan varmı ?
    Kutu gelene kadar ben çileden çıkarım. :d Fm12 alanlara gönderselerdi ya beta keyleri.
    Last edited by trkz : 08.Ekim.2012 at 21:20

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

beyler fm 2013'ün vatanda indirimde olduğu zaman ayrıca birde pes 2013 siparişi verdim o da 56 tl idi dün elime ulaştı kargo ücreti yok dedi kurye muhtemelen 52 tl olan fm 2013'te de olmicaktır şu ana kadar gördüğüm en uygun fiyat almayı düşünen arkadaşlar varsa vatan'ın %25 indirimi başlayınca bi değerlendirsin derim

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri