Arkadaşlar bildiğiniz üzere kısa süreli bir şehir dışına çıkmıştım eve geldiğimde ise sinirden çıldırmışa döndüm kısa süreli misafirimiz olan akrabam olmasa ağzımı acayip bozacağım kuzenim olacak mahlukat bilgisayarımdaki Bodo kariyerimi fmrte yle tamamen elden geçirmiş bütün futbolcularım messi klüp dünyanın en iyi tesis ve taraftarına sahip antrenörlerim ise sorsam kimse tanımaz alayı 5 yıldız olmuş yedek savelere baktım onlarda öyle zamanında çok eğlenerek oynadığım beşiktaş ve trabzonspor kariyerlerimi ise anlatmak dahi istemiyorum hepinizden özür diliyorum bu kadar zevk aldığım bir kariyerin kapanması gerçekten canımı yaktı diyorum tek tek düzelteyim elle saatler alacak belkide bide yanlız benim takım böyle başka takımlardada birşeyler varsa bilemiyeceğim.Hepinizden özür diliyorum hem aksattığım için güncellemeyi hemde yarıda kaldığı için konuyu kapatmaya veriyorum eğer lig veya takım önerisi yapacak olan varsa dilerse özelden dilerse burdan yazabilir tekrardan affınıza sığınıyorum zevk alan arkadaşların olduğunu düşündüğüm bir kariyerdi.