Eve gittiğimde içimden bir ses kart veren kadını aramamı söyledi.Nedendir bilmiyorum belkide yaptığım en doğru iş olacaktı.Karta baktığımda başka ülkenin numarası olduğunu gördüm.Neresi diye merak edip telefonu çevirdim.Telefon kısa bir süre sonra açıldı.
-Alo kiminle görüşüyorum
-Hanımefendi ben dün çantanızı kurtaran adamım
-Evet hatırladım buyrun ne istemiştiniz
-Birşey istemek değilde sadece sizin ne iş yaptığınızı ve bu telefonun hangi ülkeye kayıt olduğunu merak etmiştim.
-(Arkada birine birşeyler söyledikten sonra)Ben Norveç birinci ligi takımlarından olan Bodø/Glimt takımının direktörüyüm bu numarada haliyle norveçe kayıtlı.Bir sakıncası yoksa ben sizin ne işle meşgul olduğunuzu öğrenebilirmiyim.
-Ben işsizim hanımefendi bu arada kusuruma bakmayın adınızı soramadım eskiden futbol oynardım ama şimdilerde tek yaptığım iş dün karşılaştığımız parka gidip şelaleyi seyretmek
-İsmim Cersei , Cersei Benitez Sizin adınız neydi birde biliyorum çılgınca gelebilir ama takımımıza bir teknik adam arıyoruz bu zamana kadar gelenlerin hiçbiri futbolcu transferlerinden rüşvet almaktan başka birşey yapmadılar belki siz birşeyler yapabilirsiniz işsizlikten kurtulmak isterseniz tabi.
-Liam Parase benim adım ama ülkeyi terk edebileceğimi düşünmüyorum.Hem Kulübün bana ev vermesi gibi bir durumda söz konusu pahalıya gelir boşuna masrafınız olur
-Bu zamana kadar menajerlere o kadar para kaptırdıkki Liam evin sıkıntı olacağını bile sanmıyorum.Uçak biletini al yarın akşam saat 6ya göre hazırla kendini teknik direktör oluyorsun.İtirazda istemiyorum bırakta borcumu ödeyim sana
-Ne diyebilirimki İsabellaya uğradıktan sonra yola çıkıcam o zaman içimde yıllar sonra bir heyecan oldu diyebilirim.
-İsabella?
-Rahmetli eşim.
Bu kısım gereği kadar güzel olmadı yanlız konuyu toplamam gerekiyodu kusuruma bakmayın
Klübümüzün logosu