Anket Sonuçlarını Görüntüle: Liam bu sene ne yapar?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Liam Premier Liginde tozunu attırır(Şampiyonluk)

2 14.29%
  • Bu Liam Bir Harika Dostum(Avrupaya Gider)

6 42.86%
  • İşi Zor Ama Yeteneği Var(Üst Sıralar)

5 35.71%
  • Küme Düşmezse İyidir(Orta Sıralar/Alt Sıralar)

1 7.14%
Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 173 sonuç

Konu: Norveç Premier Liginin Yeni Siması Bododan Şampiyonluk Şarkıları & 2.Sezon

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Default Norveç Premier Liginin Yeni Siması Bododan Şampiyonluk Şarkıları & 2.Sezon

Bu yazı yokluktan bitmişlikten dünyanın sayılı antrenörlerinden biri olmanın hikayesidir.Adı gibi Bilinmeyene yolculuktur.Öncelikle kendimi tanıtayım bendeniz Liam Parase İsveç Stockholm doğumlu zamanında azda olsa yetenekli denilen amatör kümenin efsane futbolcusu diye lans edilen alkolik bir adamım karımı 37 yaşında kaybettiğimde düştüğüm bataktan futbol sayesinde kurtuldum tabiki bana bu şansı verenleride unutmak istemedim nerden nereye geldiğimi anlatacak olan bu anı defterini onlara Ve tabiki son olarak kendimi kaybetmememi sağlayan biricik aşkım İsabellaya itaf ediyorum.Beni izlediğini biliyorum birtanem

Kariyer kurallarını okudum kabul ediyorum

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar Çağrı

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Takım seçimini merak ediyorum başarılar uzun soluklu olur takipteyim

Başarılar çağrı

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

isabella mı juan görmesin kendisi eski yengemiz oluyodur

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Başarılar Çağrı
    Teşekkür ederim oğuz
    Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Takım seçimini merak ediyorum başarılar uzun soluklu olur takipteyim
    Teşekkür ederim takipte kal
    Quote Originally Posted by aatakannn View Post
    Başarılar çağrı
    Eyvallah atakan
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    isabella mı juan görmesin kendisi eski yengemiz oluyodur
    Bizimki yıllar önce vefat etti Juana kazık atmayız

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Başarılar Hocam

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Başarılar

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Başarılar çağrı

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Bölüm Bir:Nefes Almak Acı Verir Bazen

Tam 10 yıl olmuştu İsabella öleli.Küllerini savurduğum şelalenin başına dönmüştüm yine ondan hiç eser kalmamıştı ama su her akışında insanlar fotoğraf çekinip gülümsedikçe sanki onun eseriymiş gibi düşünmekten alamıyordum kendimi.Yine saatlerce oturup onu seyretmeyi planlıyordumki genç bir bayanın çığlığını duydum İmdat diye seslendi etrafta park güvenliğide yoktu.Yapılması gereken tek şey vardı ama düz yolda bile yürüyemeyen ben nasıl olurda yapacaktım bu işi.Ama yapmam gereken olmalıydı isabellanın yanında kimse üzülmemeliydi.Bir hırsla koşmaya başladım başımın dönmesini hala hatırlıyorum desem abartmış olmam sanırım.Filmlerdeki gibi derler ya işte o anda şansımın yüzüme güldüğünü hissettim yere düşen hırsız bana doğru belli belirsiz bir korku dolu bakış attı.Üstüne atladığım gibi çantayı aldım ve bugün bile neden yaptığımı bilmediğim bir şekilde yolladım.Çantanın sahibi olan kadın koşarak yoldada bir yandan teşekkürleri sayarak geliyordu.Kartını uzattı bana belliki yardıma muhtaç birine benziyorsunuz bana buradan ulaşın sizin gibi insancıl kişilere yardım etmek benim için zevk olur.Kadın uzaklaşınca bir anda küfürleri saydırmaya başladım sensin yardıma muhtaç karta bakmadan cebime attım.Nerden bilebilirdimki bu hanımefendi ilk çalışacağım kulübün direktörüydü.
    Last edited by Laz61g : 28.Temmuz.2013 at 01:20

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Başarılar Hocam
    Teşekkürler furkan
    Quote Originally Posted by YALI1925 View Post
    Başarılar
    Teşekkür ederim
    Quote Originally Posted by Marco Reus View Post
    Başarılar çağrı
    Teşekkür ettim erdoğan

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Eve gittiğimde içimden bir ses kart veren kadını aramamı söyledi.Nedendir bilmiyorum belkide yaptığım en doğru iş olacaktı.Karta baktığımda başka ülkenin numarası olduğunu gördüm.Neresi diye merak edip telefonu çevirdim.Telefon kısa bir süre sonra açıldı.

-Alo kiminle görüşüyorum
    -Hanımefendi ben dün çantanızı kurtaran adamım
    -Evet hatırladım buyrun ne istemiştiniz
    -Birşey istemek değilde sadece sizin ne iş yaptığınızı ve bu telefonun hangi ülkeye kayıt olduğunu merak etmiştim.
    -(Arkada birine birşeyler söyledikten sonra)Ben Norveç birinci ligi takımlarından olan Bodø/Glimt takımının direktörüyüm bu numarada haliyle norveçe kayıtlı.Bir sakıncası yoksa ben sizin ne işle meşgul olduğunuzu öğrenebilirmiyim.
    -Ben işsizim hanımefendi bu arada kusuruma bakmayın adınızı soramadım eskiden futbol oynardım ama şimdilerde tek yaptığım iş dün karşılaştığımız parka gidip şelaleyi seyretmek
    -İsmim Cersei , Cersei Benitez Sizin adınız neydi birde biliyorum çılgınca gelebilir ama takımımıza bir teknik adam arıyoruz bu zamana kadar gelenlerin hiçbiri futbolcu transferlerinden rüşvet almaktan başka birşey yapmadılar belki siz birşeyler yapabilirsiniz işsizlikten kurtulmak isterseniz tabi.
    -Liam Parase benim adım ama ülkeyi terk edebileceğimi düşünmüyorum.Hem Kulübün bana ev vermesi gibi bir durumda söz konusu pahalıya gelir boşuna masrafınız olur
    -Bu zamana kadar menajerlere o kadar para kaptırdıkki Liam evin sıkıntı olacağını bile sanmıyorum.Uçak biletini al yarın akşam saat 6ya göre hazırla kendini teknik direktör oluyorsun.İtirazda istemiyorum bırakta borcumu ödeyim sana
    -Ne diyebilirimki İsabellaya uğradıktan sonra yola çıkıcam o zaman içimde yıllar sonra bir heyecan oldu diyebilirim.
    -İsabella?
    -Rahmetli eşim.
    Bu kısım gereği kadar güzel olmadı yanlız konuyu toplamam gerekiyodu kusuruma bakmayın

Klübümüzün logosu

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Başarılar adaş

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.Sonunda bir Norveç ligi kariyeri hem de Bodo
    Takipteyim Norveç'te Bodo'yu tutuyorum bende hocam.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Başarılar adaş
    teşekkkür ederim adaş

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılar.Sonunda bir Norveç ligi kariyeri hem de Bodo
    Takipteyim Norveç'te Bodo'yu tutuyorum bende hocam.
    Forza Bodo diyorum o zaman

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Başarılar, hikaye içerikli kariyerleri severim

Ekleme: Alabilirsen Bard Finne yi al derim.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar Hikaye 10 Numara Devamm )

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Başarılar, hikaye içerikli kariyerleri severim

Ekleme: Alabilirsen Bard Finne yi al derim.
    Teşekkür ederim Finne bildiğim çok kaliteli bir futbolcu ama peşindeki takım Malaga ondan almak imkansız
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Başarılar Hikaye 10 Numara Devamm )
    Teşekkür ederim eksik yönlerim varsa eleştiriye açığım yazmanızı rica ederim

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Bölüm 2:Basını olmayan basın toplantısı
    Şehre girdiğimde sayısı 10u geçmeyecek bir taraftar grubu karşıladı beni Cersei ise beni karşılamaya gelmemiş havalimanına bir araç tahsis ettirmişti.Şöför ise son derece rahat bir şekilde İsveççe konusuyordu bu beni gerçekten memnun etmişti yanlızlığımı azaltmıştı belkide.Nereye gidiyoruz dediğimde gülerek basın toplantısına dedi.Ama daha anlaşmamıştık bile dedim ne kadar para alacaktım nerede kalacaktım.Herşey hazır bütün basın seni bekliyor dediler vardığımızda bina girişinde 2 arabadan başka birşey yoktu basın yaya gelmişti sanırım.3kata çıktığımda Cersei karşıladı beni hadi gel imzaları atalım taraftar bizden bir haber bekliyor.Kapıdan adımımı attığımda takma dişleriyle oynayan elinde kamerası olan yaşlı bir adamdan başka kimse yoktu dalga geçiliyor olmalıydı.Cerseiye sitem ederken adamcağız bizi çekmeye çalışıyordu.Basın toplantısı olmayacağını bir kişiye toplantımı düzenleneceğini imzanın atılıp takımı görmek istediğimi söyledim Cersei herhalde ilk defa bir tepki görmüştü teknik adamdan böyle olmalıydı yıllar sonra anlayacaktı benim ne kadar önemli olduğumu.İmzayı atıp takımın ilk antremanına çıkana kadar bir program hazırladım koçlarımızın kalitesini gördükten sonra içim kan ağlamıştı o zaman bu kadar az olmamalıydı zaman geçtikçe gelişecekti herşey şimdilik sessiz kalmalıydım.Beni eve götürün dedim çalışmam lazım hemde çok.

Meraklı bekleyişş

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by aatakannn View Post
    Meraklı bekleyişş
    Takımı açıkladık yavaş yavaş gidelim acelemiz ne

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Başarılar dostum çok kaliteli , genç ve ucuz oyuncular mevcut iskandinavyada sömür hepsini (=

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Takıma baktığımda güzel bir kadromuz vardı aslında potansiyelini sahaya yansıtamıyorlardı sadece takımıma güvenim tamdı ilk antremanda kendilerini kanıtlamak için verdikleri çabayı takdir ettim diyebilirim.Yanlız takviyenin şart olduğu bölgelerde yok değildi size kariyerimdeki ilk transferlerimi paylaşıyorum.Birçok oyuncuya baktım en baştada inanılmaz derecede uğraştığım finneye değinmek istiyorum malaga ilgileniyordu bizde ikimizinde alamaması finnenin beklentilerini göz önüne seriyordu kafamdaki plan hazırdı üst lige çıktığım anda forvetim finne olmalıydı.İşte futbol dünyasına sunduğum transferlerim

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Peguy View Post
    Başarılar dostum çok kaliteli , genç ve ucuz oyuncular mevcut iskandinavyada sömür hepsini (=
    Teşekkürler ama sanki iyi geçmedi transfer dönemimiz

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Transferler biraz orta şeker olmuş, içlerinden King Osaga gözüme çarptı direk. Onun dışında en azından Finne yi Malaga ya kaptırmamışsın, seneye biraz daha artar fiyatı ama alabilirsen rahat edersin. Birde bedavaya alabileceğin birçok oyuncu var, Norveç Premier iginde 17-18 yaşında.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Olsun alt ligdesin şimdilik hedef üst lig ondan sonra yavaştan akarız transferlerde (=

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Transferler biraz orta şeker olmuş, içlerinden King Osaga gözüme çarptı direk. Onun dışında en azından Finne yi Malaga ya kaptırmamışsın, seneye biraz daha artar fiyatı ama alabilirsen rahat edersin. Birde bedavaya alabileceğin birçok oyuncu var, Norveç Premier iginde 17-18 yaşında.
    Gerçekten çok oyuncu var ama benim taktiğimde kanat oyuncusu kullanmıyorum ilk sene alt liglerde o yüzden çok geniş bir yelpaze küçülmüş oluyo kale ve stoper mevkimdede hiçbir sıkıntım yok ortasahaya alternatif yapmaya çalıştım inşallahda olmuştur
    Quote Originally Posted by Peguy View Post
    Olsun alt ligdesin şimdilik hedef üst lig ondan sonra yavaştan akarız transferlerde (=
    Hele bir üst lige çıkalım iskandinavya turuna çıkıcam transfer için

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

İlk maçımdan galibiyetle ayrılacağımı düşünüyordum ama hodd beni şaşırtmayı bildi kaleyi bulan sut çekememiz benim canımı çok sıkmıştı antremanlarda attığım fırçaları dün gibi hatırlarım iyi bir başlangıç olmamıştı peki ya sonu?

başarılar hocam anlatım ve hikaye mükemmel tam gaz devam

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

2.hafta çok daha zorlu olmuştu bana sağlı sollu yediğim ataklarda kalecimin efsanevi performansı bizi tuttu diyebilirim oyunu oynamamıza rağmen isabetli şut hale atamamak ise canımı çok sıkıyordu.Ama amatör kümede bize öğrettikleri birşey vardı 1-0 olsun bizim olsun.

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri