Hakikatten şaşıyorum. Cisse klasik bir önliberoya göre çok güçsüz ve zayıf bir oyuncu ama sen çıkmış Cisse'nin en önemli özellikleri bunlar diyorsun.
Anticipation 20 verilirse dur derim diyorum. İyi peki de o zaman. Ama ne için dediğini ne amaçla dediğini anlayabilmiş değilim. Yine de diyeceksen gidip Cisse'ye söyle, çünkü onun yeteneği bu.
20 verilemez diye bir kaide yok. Hakediyorsa 20 de veririm, haketmiyorsa 1 de veririm. Nobre bir forvet oyuncusu için çok çalışan bir oyuncu. Hatta bir forvet oyuncusu bundan daha fazla çalışamaz. Kendi yarısahasındaki her topa basıyor, maç içerisinde 1 dakika bile boş durup dinlenmeyi düşünmüyor. Bu adama work rate 20 vereceğim. Napalım şimdi adam gol atamıyor diye 12-13 mü verelim. Adamın work rate'i 20.
Yine Cisse'ye dönecek olursak oyuncuya verdiğimiz Ca'ya göre ayarlamaya yapmamalıyız. İşte o zaman senin yaptığın gibi passing özelliğine 14 vermek zorunda kalırız. Cisse 14 passing'i hiçbir zaman haketmez. Onun yerine güçlü özelliğini güçlü göstermeli zayıf özelliğini zayıf göstermeliyiz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hala çıkmış neden bahsediyorsunuz. Bana ne veloso'dan? yada bize ne? Burda Beşiktaş araştırmasını konuşuyorum. İsterse dünyanın en büyük önliberosu olsun Cisse ondan daha yüksek değer alamaz diye bir kaide yok. Ca'sı 10 olan tüm özellikleri 1 olan bir oyuncu bile hakediyorsa 20 tackling ve anticipation değeri alabilir. Ezbere konuşmayın.